rouli726
Δραστήριο μέλος
γτ μια περιοδο που επαιρνα στην μεγαλη μου γατα μια τροφη που τα εκανε μαλακα, την κυνηγουσα κι εγω γτ οπου καθοταν μετα την τουαλετα λερωνε.
zizugataki εχεις δοκιμασει καμμια καλυτερη αμμο, εκτος σουπερ μαρκετ? νομιζω ταλαιπωρεισαι με τη friskies.
ασε που νομιζω δεν πρεπει να πλενεις τη λεκανη τους με χλωρινη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛίτσαΦοιβος
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κι αφού διορθώθηκε και η υφή των "κακών", πλέον υποθέτω θα είναι πολύ λιγότερο, αν όχι μηδαμινό, το πρόβλημα του λερώματος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης έχω δει σε ένα pet shop και την eco light . σαν αφρολέξ μου φαίνεται , είναι πολύ ελαφριά και αυτό με δελεάζει για τη μεταφορά . Την έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς για να μου πει γνώμη ???
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εμείς χρησιμοποιούμε τη Van Cat, που επίσης περιέχει μπετονίτη, αλλά είναι και πιο οικονομική και μας έχει βολέψει αρκετά, μετά από πολλά ψαξίματα και αλλαγές.
Όσο για την την eco light, δεν την έχω δοκιμάσει, αφήνω άλλα μέλη που πιθανόν τη δοκίμασαν, να πουν την κριτική τους.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλό βράδυ και σε σέναΘα την έχω υπόψη μου και αυτή που χρησιμοποιείς . Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Καληνύχτα !!!

rouli726
Δραστήριο μέλος
ισάξια της εβερκλιν(προσωπικη γνωμη) στη μιση τιμη!
για την ουρολοιμωξη δεν ξερω αν παιζει ρολο η αμμος, εννοειται εφοσον την καθαριζεις και την αλλαζεις οσο τακτικα πρεπει.
εγω επειδη εχω αρσενικο φροντιζω να πινει πολυ νερο και να τρωει μιση κονσερβα καθε μερα να παιρνει κι απο εκει υγρα.
παιζει ρολο κι η προδιαθεση απο οτι ξερω.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλό βράδυ
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σ΄αυτό το θέμα υπάρχουν διάφορες απόψεις, ανάλογα με το τι βολεύει τον καθένα.θελω να μαθω γνωμες για το εξης θεμα: ποιο ειναι το ''καταλληλο'' μερος στο σπιτι για να μπει η αμμολεκανη?![]()
![]()

Εγώ για παράδειγμα θεωρώ σαν πιο κατάλληλο το μπάνιο του οποίου βέβαια η πόρτα δεν κλείνει ποτέ. Αλλά έχει τύχει από ανάγκη να έχω αμμολεκάνη ακόμα και στην τραπεζαρία και μάλιστα κάτω από το τραπέζι που τρώγαμε. Και φυσικά είχαμε συχνά πυκνά ορεκτικές μυρωδιές...

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι ας μη την έχουμε εμείς τη δική μας αμμολεκάνη εκεί, λόγω του οτι ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος που δεν έχει κανένα περιθώριο να τοποθετηθεί. Στην κουζίνα πάλι, δεν το θεωρώ και ό,τι πιο υγειινό, οπότε βολευτήκαμε σε μια γωνιά του καθιστικού -κι είναι το μόνο πλεονέκτημα του να έχει κάποιος σαλόνι σε σχήμα Γ, όπου δεν ερχόμαστε σε άμεση οπτική επαφή. Σε εσοχή κοντά σε άνοιγμα παραθύρου.
Για πιο ακατάλληλο μέρος, θεωρώ την κρεβατοκάμαρα.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
εγω μενω με τους γονεις μου... εγω με την αδερφη μου εχουμε μεγαλο δωματιο και το εχουμε σε μια γωνια κοντα στο παραθυρο. ολοι μας λενε δεν πρεπει στο δωματιο κτλ. το μπανιο ειναι αρκετα μικρο και στο σαλονι ξερω οτι θα εχουμε λογια μεταξυ μας 'αχ μυριζει' 'λερωσε κατω' και τετοια...![]()
Ναι, ξέχασα να προσθέσω στο τέλος σε αυτά που έγραψα, οτι εξαρτάται και από την περίπτωση
Η δική σας λύση, έστω κι αν δεν θεωρείται η καλύτερη, είναι η μόνη κατάλληλη
Υ.Γ. Τέλειο το avatar σου!

AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος
σκεφτομαι να παρω κλειστη αμμολεκανη ομως γιατι πλεον εχω καλη αμμο που δεν αφηνει μυρωδια την van cat αλλα οταν σκαβει βγαζει αμμο και στο πατωμα και ειμαι συνεχεια με την σκουπα
χαλαλι του
ευχαριστω 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maiksth
- V_Jo
- reuserefuse
- nasstazia
- AnastasiaFox76
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Σμαραγδα21
- spyros1
- Claire Rentfield
- tammy
- Thanos-Jasmin
- mpirarxos
- AntzelaRu
- Ρούλης και Μπία
- kari
- harrisxr650
- aba
- Agiyi
- pepper
- goldmoon
- Aggeliki_Hra
- dimitratheod
- Tina2017
- Kalinaki
- AnnieGr
- roccohooshie
- Tsakoulinaki
- Zoe TsbDc
- uncle_nontas
- gatomana
- Κώστας Δ
- dimdim13
- Elli M.
- Ανδρομάχη Μ
- Χρήστος z750
- Δανάη_Δ
- Alexxkk
- Giannis-Stella
- crazycamber
- Lulu97
- Raktia
- crazydiamond
- faceninaki
- raccoon
- George1990
- Tsecat
- Sovjohn
- ankas
- scaryspider
- ΦΛΩΡΑ
- kat-cats
- Astarty
- ΕλένηΘεσ.
- elena tsaki
- Καλι
- Psipsinel80
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool