H αναισθησια με αεριο θεωρειται πιο ακινδυνη για το ζωακι,αλλα λιγοι γιατροι την κανουν,ειδικα στην επαρχια.Εδω που ζω εγω ,κανενας.
Αυτο που πρεπει κανονικα να γινει ειναι να την εξετασει με στηθοσκοπιο για την καρδουλα της και να δει την γενικοτερη κατασταση της.Το ιδανικο θα ηταν ενας αιματολογικος ελεγχος,αλλα οκ μην γελιομαστε..ελαχιστοι το κανουμε αυτο.
Επισης,εννοειται πως θα σιγουρευτεις οτι θα της κανει παυσιπονη ενεση μετα,αυτο να το τονισεις.Η συντριπτικη πλειοψηφια των γιατρων βεβαια το κανει,αλλα δυστυχως εχουμε δει και περιπτωσεις που δενε χουν γινει..και το ζωακι μετα υπεφερε.Οποτε αυτο θα το τονισεις για να εισαι σιγουρη 100/100.
Και μετα καλο θα ηταν να της κανει και ενεσιμη αντιβιωση μακρας διαρκειας,αν και κοστιζει καπου στα 20 ευρω και δεν τηνε χουν ολοι οι κτηνιατροι.Αυτο σε βολευει γιατι δεν θα καθεαι να τις δινεις εσυ αντιβιωση ,αλλα και να μην εχει οκ..Αλλιως οπωσδηποτε θα πρεπει να σου δωσει μια αντιβιωση.Διοτι εχουμε δει και αυτο.Γιατρος να μην δινει αντιβιωση για την γατα.Γενικα μην ντρεπεσαι να ρωτας τα παντα,με καθε λεπτομερεια.
Κοιτα..οσον αφορα το πως θα καταλαβεις εναν καλο γιοατρο,οκ αυτο ειναι δυσκολο..αλλα υπαρχουν καποια σημαδια.Πχ και οι δυο γιατροι που εχω στειρωσει τα γατακια μου,ηταν κατηγορηματικοι στο οτι δεν παιρνω την γατα αν δεν συνελθει απο την αναισθησια.Αυτο δειχνει οτι τουλαχιστον τηρει καποια πραγματα ο γιατρος και δεν τον νοιαζει μονο να παρει τα λεφτα και χαιρεται!
Γενικα ρωτα εσυ..και δες ποσο ορεξη εχει να σου απανταει,ποσο σχολαστικος ειναι κλπ.