Τα πάντα σχετικά με το ταξίδι με αεροπλάνο

από lufthansa μου είπαν να πάρω 24 ώρες πριν την πτήση. λέτε να πάρω πιό νωρίς??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

από lufthansa μου είπαν να πάρω 24 ώρες πριν την πτήση. λέτε να πάρω πιό νωρίς??
για να κλεισεις το pet in the cabin??:hmm:
Εγώ το ειχα δηλώσει στο πρακτορά μου και αναφερόταν στο εισιτήριο μου οταν το έκλεισα...νομιζω ότι πρέπει να το κάνεις άμεσα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρααααααααααααα:):D
όλα μια χαρα...αντιλθσσικό, τσιπάκι και διαβατήριο στη θέση τους! από την εταιρία μου είπαν μόλις κλείσω το εισητήριο να τους πάρω ένα τηλέφωνο για να τη δηλώσουν στο αεροδρόμιο.... αααχ χαιρομαι τόσο πολύ που θα την έχω μαζί μου... δε θα άντεχα πάλι να τη δώσω να μου τη φυλάνε! θα τρελλαινόμουν....:D:P

προβληματα με πτησεις με ζωα

παιδια οποιος εχει προβλημα με πτησεις με ζωα κλπ εγω μπορω να βοηθησω. το λεω ενημερωτικα.

Μπράβο ρε Βίκυ!!! Η άλλη η κοπέλα που πετούσε με Λουφθάνσα τι έγινε τελικά;; Βρήκε άκρη;;

ναι βρηκε ολα καλα. ηρεμησε κιολας κ θα κανει χριστουγεννα με το γατακι της.

Θα γινεις η Flying Cat Defenser???:D

ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο:lol:

Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!!
Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί....

Flying cat defencer ζητάω βοήθεια!!!
Την Κυριακή πετάω με τη γατούλα μου για Σάμο(πτήση εσωτερικού)...Ενημερώθηκα από την Ολυμπιακή για τα απαραίτητα, αλλα αυτό που σκέφτομαι είναι αν θα ήταν καλό να της δώσω κάποιο ηρεμιστικό για να μη τρομοκρατηθεί....
Τι όμορφο γατσουλίνι είναι αυτό που έχεις!!!! Βιρμανάκι είναι;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευκολα. αποδεχομαι τη θεση κ υποσχομαι να προσπαθω να ταξιδευουν τα ζωακια μας με το καλυτερο δυνατο τροπο:lol:

Γιούπιιιιι!:up:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι λοιπόν την FCD (Flying Cat Defenser):

Όταν θες να μεταφέρεις 2 γατοφόρους (με 2 γάτες φυσικά) μπορείς να τις πάρεις μαζί σου ή πρέπει να τις δώσεις να μπουν κάτω?Ενδιαφέρομαι για πτήσεις εσωτερικού οπότε μιλάμε για Ολυμπιακή και Αegean..

πρεπει να ειμαστε το μονο κρατος στο κοσμο που εχει υπερασπιστη πτησεων γατας χαχα

μπορει να ξεκιναμε με μια χαλια κατασταση μτα συγχωρησεως στην ελλαδα αλλα αν σνεχισουμε ετσι θα εξελιχθουμε σε χωρα μοντελο στο τελος θα δειτε...:D

Θα γινεις η Flying Cat Defenser???:D
Flying Cat Defenser τώρα και για πτήσεις στο εξωτερικό!!! :up:;);););)

Μπράβο ρε Βίκυ!!!!!!

Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους...

Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα..

Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου.

Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια

αν ταξιδευεις μονη σου δε μπορεις να εχεις δυο γατια μαζι σου. αν ταξιδευεις με αλλον θα χρεωσεις τη μια γατα σ εσενα κ την αλλη στον αλλο παρολα αυτα μπορει να μη επιτραπει κ στις 2 να ειναι στη καμπινα. συνηθως επιτρεπεται ενα ζωο η δυο εξαρταται απο τα κεφια τους. παντως μονη σου 2 γατες δυσκολακι. μαλλον η μια πανω κ η αλλη κατω.
αν εχεις τετοια περιπτωση να με παρεις τηλεφωνο να μιλησω με την εταιρεια. στειλε μου πμ

οπότε το απόγευμα πάμε στον κτηνίατρο και παίρνουμε Καλμιβετ!!!!
είναι ασφαλές?? ή θα μαστουρώσει για τα καλά??????

Είναι θηλυκιά περσική ιμαλαίων!!!!επειδή ρώτησα στην Ολυμπιακή, τη ζυγίζουν στο αεροδρόμιο και σου λένε εκεί αν μπορείς να την πάρεις στην καμπίνα,νομίζω εξαρτάται από το τύπο του αεροσκάφους...
οχι μη το κανεις αυτο. πρεπει πριν πας στο αεροδρομιο να εχεις συννενοηθει αν θα μπει επανω η κατω.
θα δηλωσεις τα κιλα μαζι με το κλουβι τις διαστασεις του κλουβιου και θα σου πουν που θα μπει. ομως πρεπει να εχει γινει κρατηση που θα εχει επιβεβαιωσει η εταιρεια. αν πας ετσι μπορει να μην τη βαλουν γιατι θα υπαρχουν αλλα ζωα στη πτηση. προσεξε το αυτο

Μαζεψε και οτι αρθρο εχεις για πτησεις δικαιωματα ζωων κατα τη μεταφορα να σου κανω ενα ελευθερο σαιτ στα πλαισια της συνεργασιας σου με το ψυχανιμαλ και τη γατοομαδα να τα βαλεις και να αρχισεις να δρας συμβουλευτικα..

Εξισου μπορουμε να ρωτησουμε αιλουρο και κεντρο γατας την ιατρικη προετοιμασια προ ταξιδιου.

Καλμιβέτ παιρνουν τα ζωακια
θα το κανω αλλα θελω λιγο χρονο για να το ψαξω. ωραια ιδεα εχεις.
εισαι ανθρωπος των πραξεων :up: το καταλαβα

Έχει δηλωθεί ήδη μαζί με το εισιτήριο ότι θα είναι μαζί μου...δήλωσα και τα κιλά της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back