Κι εγω επροκειται να ταξιδεψω με τη μικρη με αεροπλάνο. Θα παω με την εταιρια SAS (σκανδιναβικες αερογραμες) και οι διαστασεις που μου ζητάνε είναι 41χ25χ23 (Το 23 ειναι το ύψος ή το πλάτος

. Ποσο αυστηροι ειναι; Εχω βρει ως τώρα διαστασεις 41χ26χ26. Το υψος τους ενδιαφερει; Η πλάκα ειναι πως στο site τους λενε η τσντα να ειναι ευρύχωρη ωστε το ζωακι να μπορει να σταθει ανετα μεσα... Μας κοροιδευουν?? 23 ή 25εκ υψος που είδα σίγουρα η δικιά μου δε θα μπορεί να φέρνει βόλτες (ετσι πως εχει γινει ). Ζητημα αν θα μπορει να αλλάξει πλευρο...χαχα Αν το 41 πχ γινει 36 πειράζει; Η αμεσως μικροτερη που βρηκα ηταν 37χ24χ22 (αυτη τη θεωρω μικρή).
Γιδι να σε ρωτήω; Μου αρεσε το βιντεακι σου. Δε φοβασαι μηπως η γατα πεταχτει έξω; Ή δε γίνεται; Ειδα σε ενα πετ σοπ, τσαντα που τη φορας σαν σακιδιο μπροστα σου
https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=137002520&LastAdd=137002520&t=%D4%D3%C1%CD%D4%C1%20%CC%C5%D4%C1%D6%CF%D1%C1%D3%20TRIXIE%20SAVINA%20FRONT%20CARRIER%2030X33X26%C5%CA%20%CC%C1%D5%D1%CF%20%C3%CA%D1%C9
Βεβαια οι διαστασεις του ειναι ακομα μικροτερες.
Γενικά, έχει δίκιο η spica, ούτε που προσέχουν την τσάντα. Βέβαια δε θέλω να γενικεύω, μιας και έχω πετάξει με 2 διαφορετικές εταιρείες μόνο, αλλά να καταλάβεις, μία φίλη πετάει τακτικότατα με το σκυλάκι της χωρίς καν να το δηλώσει (και φυσικά χωρίς να πληρώσει). Ακόμα κι αν μέσα στο αεροπλάνο δουν ότι το έχει, κανείς δε διασταυρώνει τις πληροφορίες.
Ωστόσο δε θέλω να ενθαρρύνω κάτι τέτοιο, ειδικά με γάτες, των οποίων το ταξίδι είναι πιο περίπλοκο: αλλεργίες, και φωνή-καμπάνα αν δυσαρεστηθούν.
Πάντως η τσάντα είναι σημαντικό να χωράει κάτω από το κάθισμα, άρα να έχει το κατάλληλο ύψος. Εγώ την κάνω τούμπα, να έρθει στο πλάι της, που 'ναι πιο μικρή η διάσταση. Το μήκος
λογικά δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Σε
κάθεπερίπτωση, όμως, το 41χ26χ26 είναι μια χαρά, σιγά το ένα εκατοστό...
Βέβαια, το σακίδιο που διάλεξες ίσως είναι στενάχωρο όταν το ξαπλώνεις κάτω από το κάθισμα, ιδίως γιατί απ'όσο βλέπω δεν είναι τόσο άκαμπτες οι ακμές του και θα πέφτει πάνω της...;

Δες το επί τόπου. Εγώ έχω
αυτό, είναι πολύ καλό.
Η Μπριαμίτσα βγάζει το κεφάλι έξω μόνο όταν έχει όρεξη, κι αν κάτι δεν της αρέσει, κρύβεται. Εννοείται ότι τιν έχω δεμένη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Φοράει το λουρί ή το σαμαράκι της, και το σακίδιο έχει μέσα ένα κορδόνι με γάτζο στο οποίο μπορώ να της το περάσω. Επίσης συχνά έχω και το δάχτυλό μου μέσα από το κολάρο της. Μου βγαίνει ο πάτος, αλλά της αρέσει...
Καλό σας ταξίδι!!!