Τι ζώδιο είστε;;

Τί ζώδιο είστε??

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • Κριός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Δίδυμοι

• Καρκίνος

• Λέων

• Παρθένος

• Ζυγός

• Σκορπιός

• Τοξότης

• Αιγόκερως

• Υδροχόος

• Ιχθείς

• Total voters
    1
Ζαν Ρενό:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα ψαράκια είμαστε θεϊκά:lol: με την πραγματικότητα έχουμε ένα θέμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι Αιγωκερος με ωροσκοπο Ταυρο!

πολλοί αιγόκεροι τελικά:hmm::hmm::up:

Ντροπή σου βρε που δε θυμάσαι τον Ζαν Ρενό!Δεν είναι Γάλλος όμως αλλά Ισπανός γεννημένος στην Καζαμπλάνκα και το πραγματικό του όνομα είναι Χουάν Μορένο;) Κι εμένα είναι από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες! Παίζει και η κουκλίτσα Νάταλι Πόρτμαν που επίσης μ'αρέσει τρελλά...

Οντως ντροπη μου!:redface::redface:
Και εχω δει και την ταινια με τα δελφινια.
Για την καταγωγη δεν φταιω εγω, αλλα ο φιλος μου, που εχει λυσσαξει οτι ειναι Γαλλος!!!:blink:
Και ημουν σχεδον σιγουρη οτι δεν ειναι, αλλα επεμενε παρα πολυ!

Τι να πώ, οι ζυγοί άντρες είναι τρελά αναποφάσιστοι :down:κάτι που την αιγοκερίνα την τρελαίνει, επείσης τους αρέσει να φλερτάρουν(το ματάκι τους παίζει), και είναι ελαφρώς ψέυτες:P:P
Εχουν όμως και τα καλά τους, είναι συμπονετικοί, τέλειοι σαν παρέα, γίνονται χαλί να τους πατήσεις,:up: και κάνουν θυσείες για τους άλλους...Για φίλοι είναι και γμ τα άτομα!!Δημοσιοσχσείτες μέχρι εκεί που δεν πάει!!!
Καλά πλάκα κάνεις τώρα...Ο άντρας μου είναι ζυγός και καμία σχέση. Καλά λίγο αναποφάσιστος είναι (βασικά δεν είναι αναποφάσιστος είναι απίστευτα αποφασιστικός και υποστηρίζει με πάθος την άποψή του - την οποία αλλάζει συχνά :lol:). Δεν έχει κοιτάξει τόσα χρόνια αλλού (τουλάχιστον δεν έχω πάρει τίποτα πρέφα:hmm:) και ψέμμα δεν μπορεί να πει ούτε για πλάκα. Οσο για δημοσιοσχεσίτης... το ακριβώς αντίθετο!!Είναι προφανώς Η εξαίρεση!!!

Εγω είχα βγει Γουρούνι στο Αρκοτεστ.:)
Κι εγώ Ισμήνη μια από τα ίδια...:(

Καλά πλάκα κάνεις τώρα...Ο άντρας μου είναι ζυγός και καμία σχέση. Καλά λίγο αναποφάσιστος είναι (βασικά δεν είναι αναποφάσιστος είναι απίστευτα αποφασιστικός και υποστηρίζει με πάθος την άποψή του - την οποία αλλάζει συχνά :lol:). Δεν έχει κοιτάξει τόσα χρόνια αλλού (τουλάχιστον δεν έχω πάρει τίποτα πρέφα:hmm:) και ψέμμα δεν μπορεί να πει ούτε για πλάκα. Οσο για δημοσιοσχεσίτης... το ακριβώς αντίθετο!!Είναι προφανώς Η εξαίρεση!!!

Mάλλον είσαι από τις τυχερές Κατερίνα:P:P
Εσύ τι ζώδιο είσαι είπαμε??:hmm:

Ποιο ειναι το αρκοτεστ??? Που το βρισκουμε??

Μα τι λέτε τόση ώρα; Ψάρια, Κριάρια, Καβούρια και δε συμμαζεύεται. Τς τς τς, είστε σε πολύ λάθος δρόμο...:P
ΕΝΑΣ είναι ο τρόπος να μάθετε τα απόκρυφα του χαρακτήρα σας (και των άλλων). Είναι ακριβής, αλάνθαστος και πανέξυπνος.:up:

Το έχετε κάνει το ΑΡΚΟΤΕΣΤ;

lactoula πάτα στο αρκοτέστ

Εγω ειμαι Καστρατο! Τι σημαινει αυτο???

kaλα πολυ φαση εχει:lol:

Εγω ειμαι Λεων. ΚΑι οντως ειμαι τελεια, πανεμορφη, πανεξυπνη, ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο και για να δειτε ποσο λεων ειμαι ολα αυτα που ειπα πιο πολυ και απο τα αλλα λιονταρια :lol::lol::lol:

Απο ωροσκοπο δεν ξερω 24 Ιουλιου γεννηθηκα 7κ 5 το πρωι.
Καπου ειδα αυτο¨Aquarians hang posters of rock stars on their walls. Scorpios hang posters of famous disasters on their walls. Capricorns hang posters of great mathematicians on their walls. Pisceans hang posters of unicorns on their walls. Leos hang posters of themselves on their walls. :lol: Οντως σε ποστερ ειμαι πιο θεα ακομα:lol::lol:

Mάλλον είσαι από τις τυχερές Κατερίνα:P:P
Εσύ τι ζώδιο είσαι είπαμε??:hmm:
Είπαμε είναι Η εξαίρεση!!! :P

Εγώ είμαι παρθένος...

Είπαμε είναι Η εξαίρεση!!! :P

Εγώ είμαι παρθένος...

Α παρθενάκι μου είσαι!!!:P:P ο καλός μου είναι:D:D
Καλά παιδάκια, αλλά πολύ τάξη και τελειομανία ρε παιδί μου:rolleyes:

Εγώ υποτίθεται ότι έχω ωροσκόπο παρθένο αλλά καμία σχέση με τάξη. Μια ζωή το χάος βασιλεύει στη ζωή μου :hmm:

mika αν θες πες μου που γεννηθηκες να σου πω τι ωροσκοπο εχεις:)

mika αν θες πες μου που γεννηθηκες να σου πω τι ωροσκοπο εχεις:)

24 Ιουλιου 1980 στην Κοπεγχαγη, 7 και 5 το πρωι:D Ευχαριστω πολυυυυυυ:D:D:D

Εγώ είμαι Κριός!!! :):):)

μικα εχεις ωροσκοπο.................................................. Σκορπιό!!:happy::):P

Αυτό το σαιτ είναι η καταστροφή μου! Καλά τα ψιψίνια, αλλά έχετε πιάσει κ τα άλλα 2 θέματα που με ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ: τα ψυχολογικά(αλλού) και τα ζώδια (εδώ)! Γι'αυτό θα πω κάτι δε μπορώ...

Ως εκπρόσωπος του ζωδίου (σκορπιός) έχω να δηλώσω ότι είμαστε παρεξηγημένοι ως ζώδιο :P. Είμαστε λίγο σχιζοφρενείς είναι η αλήθεια αλλά κατά βάθος είμαστε καλοί, αρκεί να μην μας πειράξουν!

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Νομίζω ότι είμαστε υπέροχα άτομα αλλά αυτη η εκδικητικότητα που φτάνει συχνά τα όρια της αυτοκαταστροφής μας χαλάει:down:... Και είναι φυσικά ότι μας ζηλεύν τοσο...:P!!!

εχετε δηλητηριο πολυ και ειστε τρελλα αυτοκαταστροφικοι. οπως ο σκορπιος οταν κινδυνευει γυρναει την ουρα του και αυτοκτονει!!! ψωναρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πωπω δεν περιγραφεται η κατασταση. μονο εσεις εχετε δικιο και κανεις αλλος!!!! πολυ ερωτικοι (καντε και λιγο κρατει καλε, δεν ειναι για χορταση)!!! δυναμικοι!!! φιλοδοξοι!!!

κακως χρησιμοποιησα δευτερο πληθυντικο επρεπε να βαλω πρωτο αφου το ωροσκοπιο μου εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σκορπιο

Αχ ειμάστε τόσα περισσότερα:cool:!!!

Α...! Και από ότι μόλις έμαθα Δράκος στο κινέζικο!! (Ιδεά δεν έχω τι σημαίνει αυτό :hmm: αλλά anyway...:lol:)

Εγώ είμαι βουβάλι:blink::D! Καθιστό:lol:!

εχω παρατηρησει οτι οσοι ειναι λιονταρια τα μαλλια τους ειναι λιγο φουντωτα οπως ειναι του λιοναριου η χαιτη(πως γραφετε;). εσεις ειστε ετσι???

κλεοπατρα εισαστε λιγο ψωνια οπως ολοι οι βασιλιαδες!!!:P

Η Αδερφούλα μου που είναι λιονταρίνα έχει όντως χαίτη: Χάλκινα μαλλιά με ξανθές "ανταύγιες" και αν ψάξεις βρίσκεις κ καστανές μέχρι κ πολύ κόκκινες τούφες! Φυσικό μαλλί εννοείται και πολύ πλόυσιο κ μακρύ:happy:!

Η άτιμη:mad:!

Εγω ξερω μονο οοτι εγω ειμαι Αιγοκαιρως και οτι ειναι το καλυτερο ζωδιο!:lol:
Το αγορι μου εχει γεννηθει 4 νοεμβριου, τι ζωδιο ειναι?Ταιριαζουμε?:lol:

Αχου το μωρε! Σκορπίνος είναι! Πάντως θα πρεπει να κάνετε κ οι 2 πολλήήή υπομονή...

Και οι Αιγώκεροι είσαστε όντως αρκετά εκνευριστικοί ώρες ώρες...
:hmm:Αν με ακουγε η κολλητη μου θα με κυνηγουσε:D!

Επίσης στο Αρκοτεστ με έβγαλε την αγαπημένη μου Λουκρητία!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back