Τι θα δούμε σήμερα;

Αγαπητή Ρια και εσείς πρεμιέρα σήμερα ε???:lol::lol:

βεβαιως δεν χανουμε επεισοδιο.....:lol::lol::lol:

julia και γω το εβαλα χθες το site στην πρωτη σελιδα αλλα δεν μου το κιτρίνισε κλαψ:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:γιατι?????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το είδα, απο εσένα το πείρα.
Μάλλον κάτι, κάποιο γράμμα έγραψες παραπάνω, και δεν το αναγνώρισε σαν λινκ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το είδα, απο εσένα το πείρα.
Μάλλον κάτι, κάποιο γράμμα έγραψες παραπάνω, και δεν το αναγνώρισε σαν λινκ.:)

δεν πειραζει ευτυχως εσενα στο εβγαλε...:):):):P

και για να μην ξεχνιομαστε L.A.P.D.........:lol::lol::lol::lol:

Συγνωμη ανοιξαμε θεμα για ταινιες και dvd? Εκει μπορω να δωσω τα φωτα μου. Στο εδω θέμα δεν μπορω να βουθησω και ιδιαιτερα μιας και ειμαι στο πυρ το εξώτερον. Αν κάποιος θα μπορουσε να με παραπέμψει στο άλλο θέμα αν υπαρχει θα ειμαι ευγνόμων. Αν δεν υπάρχει ανάλογο θέμα....ανοιξτε το!!! :P

Και Ρια μην ανησυχεις οταν ερθω ελλαδα θα σου δώσω εγώ να δεις τον Άρχοντα το 3 το extended version κιόλας να σιχαθεις τον άρχοντα μια και καλη! Εμ 5 ώρες ειναι αυτες!
το Αρχοντα δεν τον σιχαινεσαι ποτεεεεεεεεε:P

L.A.P.D. εμείς εχουμε πρεμιέρα στο μέγκα σήμερα με τηνοικογένεια της συγκατοικου!!!!;)
μαζευεστε ολοι μαζι να το δειτε?τι καλα!!!!
καλο ειναι ?να το δω?δεν το εχω δει ποτε..

το Αρχοντα δεν τον σιχαινεσαι ποτεεεεεεεεε:P

μαζευεστε ολοι μαζι να το δειτε?τι καλα!!!!
Μμμμμμ κοιτα να δεις ενω ειναι υπερβολικά έξυπνο με φοβερούς ηθοποιούς, νομιζω οτι ειναι λίγο φτωχο σε σκηνοθεσία και είναι λίγο γρήγορο στους διαλογους...:PΚατα τα αλλα αν εχεις φαντασία και δεν εισαι απαιτητικος θεατης(κοινώς όχι κατερίνα:lol:)θα σου αρέσει πολύ!!!

το Αρχοντα δεν τον σιχαινεσαι ποτεεεεεεεεε:P ..
Συμφωνωωω!:up:Βεβαια δεν ειναι τα βιβλια του Τολκιν, αλλα ηταν μια αξιολογη προσπαθεια.Στο κατω,κατω ενα τετοιο επος δεν μεταφερεται ευκολα στην οθονη.:hmm:Παλια εμαινα συχνα σε ενα ελληνικαο site για τον αρχοντα.Εχω πολυ καιρο να μπω ,δεν ξερω αν ακομη εχει το ενδιαφερον που ειχε τοτε https://www.lordoftherings.gr/μαζευεστε
ολοι μαζι να το δειτε?τι καλα!!!!
Τι κριμα που δεν ειστε Θεσ/νικη, θα μπορουσαμε να το δουμε "ολες μαζι"(οι φαν;)) εχω και τις τρεις extended version καθως και την τριλογια του Τολκιν.:D

Αυτη τη στιγμή στο ΣΚΑΙ έχει τους "φακολους" που αναφέρονται στην κακοποίηση των ζώων Όποιος έχει τα νευρά αξίζει να το δει έχει πάντως πολύ σκληρες εικονες τραβηγμενες από σφαγεία κ εργαστήρια

Δεν με αφήνει ο άνδρας να το δω... με κυνήγησε...ίσως και καλύτερα... :(

Δεν με αφήνει ο άνδρας να το δω... με κυνήγησε...ίσως και καλύτερα... :(
Ούτε και εγώ άντεξα το άλλαξα στην ευθανασία ήταν το όριο μου δεν μπορούσα να το δω, μάλλον κάτι τέτοιες εκπομπές δεν ειναι κατάλληλες για φιλόζωους, ΄δεθηκε το στομάχι μου κόμπος

Εγώ πρόλαβα να δω ένα κοκκαλιασμένο σκυλάκι... αλλά ο άνδρας, δεν αντέχει καθόλου αυτά.. και με έδιωξε..

Μάλλον για να κοιμηθούμε σήμερα.. γιατί είδα και ένα πατημένο φρέσκο γατάκι, πρίν λίγο που γύρναγα... και τον έπρηξα...:(

Εγώ πρόλαβα να δω ένα κοκκαλιασμένο σκυλάκι... αλλά ο άνδρας, δεν αντέχει καθόλου αυτά.. και με έδιωξε..

Μάλλον για να κοιμηθούμε σήμερα.. γιατί είδα και ένα πατημένο φρέσκο γατάκι, πρίν λίγο που γύρναγα... και τον έπρηξα...:(
Ωχ δεν μπορώ καθόλου πλέον πιστεύεις δεν έχω τα νεύρα να βλεπω πολλές φορές οταν οδηγώ μηχανάκι κοιτάζω μονο στην ευθεία μπροστά μου γιατί δεν αντέχω να βλέπω άλλα φονικά (έτσι τα βλεπω σαν φονικά) Αυτό το καημένο το σκυλάκι θα το κοίμιζαν γιατί ένας μπιχλιαρης που το είχε δεν το τάιζε κ δεν το αποπαρασίτωνε κ τα σκουλήκια έφτασαν στην κάρδια, και εκεί το έκλεισα :(

Όλοι εξαφανισμένοι.... μάλλον βλέπετε ΠΑΟ.... :(
εγω βαριέμαι... με διώξανε πάλι...

Εγω δεν εχω πολυ ωρα που γυρισα,τωρα θα δω το ΚΡΑ στο Σκαι.:D

Τωρα που γραφω,εχει ενα ντοκιμαντερ στο Σκαι για τα μεγαλα αιλουροειδη.Του Νational geographik. Αναφερεται πολυ στην φυσιολογια-μορφολογια.:D

ΤΗΝΚΣ... εχω λιβε σκαι στο λαπτοπ!!!!:up:

Με έσωσες!!!

Σήμερα έχει κ το εμμονή. Δεν το έχω δει αυτό το έργο κ φαίνεται ενδιαφέρον παίζει κ ο θεος (ή μάλλον ο δαίμονας:D)

Εγώ, πάλι, σταθερά και με φανατίλα Grey's anatomy, κι ας έχω προχωρήσει περισσότερο από το επεισόδιο που δείχνει...:rolleyes: Περιμένω να αρχίσει για να πάω μετά να κοιμηθώ (βαριά η καλογερική άμα ξυπνάς 6.30...:|)

Η ιστορία της Ίγκριντ Νιούκιρκ, της Προέδρου της ΠΕΤΑ (PETA), της πιο διάσημης οργάνωσης για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.
m14-162623neoiFakeloi1.jpg

ΣΚΑΪ Φακελοι

Η ιστορία της Ίγκριντ Νιούκιρκ, της Προέδρου της ΠΕΤΑ (PETA), της πιο διάσημης οργάνωσης για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.
Θανάση το έχει κ σήμερα αυτό ή είναι το δεύτερο μέρος;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back