julia
Διακεκριμένο μέλος
είναι έτοιμο. Δείχνει όλα τα κανάλια μετά τις 9το βράδυ τι έχουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Αγαπητή Ρια και εσείς πρεμιέρα σήμερα ε???![]()
βεβαιως δεν χανουμε επεισοδιο.....

julia και γω το εβαλα χθες το site στην πρωτη σελιδα αλλα δεν μου το κιτρίνισε κλαψ:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:γιατι?????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον κάτι, κάποιο γράμμα έγραψες παραπάνω, και δεν το αναγνώρισε σαν λινκ.

ria23
Διάσημο μέλος
Το είδα, απο εσένα το πείρα.
Μάλλον κάτι, κάποιο γράμμα έγραψες παραπάνω, και δεν το αναγνώρισε σαν λινκ.![]()
δεν πειραζει ευτυχως εσενα στο εβγαλε...

και για να μην ξεχνιομαστε L.A.P.D.........

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
το Αρχοντα δεν τον σιχαινεσαι ποτεεεεεεεεεΣυγνωμη ανοιξαμε θεμα για ταινιες και dvd? Εκει μπορω να δωσω τα φωτα μου. Στο εδω θέμα δεν μπορω να βουθησω και ιδιαιτερα μιας και ειμαι στο πυρ το εξώτερον. Αν κάποιος θα μπορουσε να με παραπέμψει στο άλλο θέμα αν υπαρχει θα ειμαι ευγνόμων. Αν δεν υπάρχει ανάλογο θέμα....ανοιξτε το!!!
Και Ρια μην ανησυχεις οταν ερθω ελλαδα θα σου δώσω εγώ να δεις τον Άρχοντα το 3 το extended version κιόλας να σιχαθεις τον άρχοντα μια και καλη! Εμ 5 ώρες ειναι αυτες!

μαζευεστε ολοι μαζι να το δειτε?τι καλα!!!!L.A.P.D. εμείς εχουμε πρεμιέρα στο μέγκα σήμερα με τηνοικογένεια της συγκατοικου!!!!![]()
καλο ειναι ?να το δω?δεν το εχω δει ποτε..
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μμμμμμ κοιτα να δεις ενω ειναι υπερβολικά έξυπνο με φοβερούς ηθοποιούς, νομιζω οτι ειναι λίγο φτωχο σε σκηνοθεσία και είναι λίγο γρήγορο στους διαλογους...το Αρχοντα δεν τον σιχαινεσαι ποτεεεεεεεεε
μαζευεστε ολοι μαζι να το δειτε?τι καλα!!!!
Κατα τα αλλα αν εχεις φαντασία και δεν εισαι απαιτητικος θεατης(κοινώς όχι κατερίνα
)θα σου αρέσει πολύ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνωωω!το Αρχοντα δεν τον σιχαινεσαι ποτεεεεεεεεε..
Βεβαια δεν ειναι τα βιβλια του Τολκιν, αλλα ηταν μια αξιολογη προσπαθεια.Στο κατω,κατω ενα τετοιο επος δεν μεταφερεται ευκολα στην οθονη.
Παλια εμαινα συχνα σε ενα ελληνικαο site για τον αρχοντα.Εχω πολυ καιρο να μπω ,δεν ξερω αν ακομη εχει το ενδιαφερον που ειχε τοτε https://www.lordoftherings.gr/μαζευεστε Τι κριμα που δεν ειστε Θεσ/νικη, θα μπορουσαμε να το δουμε "ολες μαζι"(οι φανολοι μαζι να το δειτε?τι καλα!!!!
) εχω και τις τρεις extended version καθως και την τριλογια του Τολκιν.
elvenstar
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ούτε και εγώ άντεξα το άλλαξα στην ευθανασία ήταν το όριο μου δεν μπορούσα να το δω, μάλλον κάτι τέτοιες εκπομπές δεν ειναι κατάλληλες για φιλόζωους, ΄δεθηκε το στομάχι μου κόμποςΔεν με αφήνει ο άνδρας να το δω... με κυνήγησε...ίσως και καλύτερα...![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον για να κοιμηθούμε σήμερα.. γιατί είδα και ένα πατημένο φρέσκο γατάκι, πρίν λίγο που γύρναγα... και τον έπρηξα...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ωχ δεν μπορώ καθόλου πλέον πιστεύεις δεν έχω τα νεύρα να βλεπω πολλές φορές οταν οδηγώ μηχανάκι κοιτάζω μονο στην ευθεία μπροστά μου γιατί δεν αντέχω να βλέπω άλλα φονικά (έτσι τα βλεπω σαν φονικά) Αυτό το καημένο το σκυλάκι θα το κοίμιζαν γιατί ένας μπιχλιαρης που το είχε δεν το τάιζε κ δεν το αποπαρασίτωνε κ τα σκουλήκια έφτασαν στην κάρδια, και εκεί το έκλεισαΕγώ πρόλαβα να δω ένα κοκκαλιασμένο σκυλάκι... αλλά ο άνδρας, δεν αντέχει καθόλου αυτά.. και με έδιωξε..
Μάλλον για να κοιμηθούμε σήμερα.. γιατί είδα και ένα πατημένο φρέσκο γατάκι, πρίν λίγο που γύρναγα... και τον έπρηξα...![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
εγω βαριέμαι... με διώξανε πάλι...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Με έσωσες!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Περιμένω να αρχίσει για να πάω μετά να κοιμηθώ (βαριά η καλογερική άμα ξυπνάς 6.30...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θανάση το έχει κ σήμερα αυτό ή είναι το δεύτερο μέρος;Η ιστορία της Ίγκριντ Νιούκιρκ, της Προέδρου της ΠΕΤΑ (PETA), της πιο διάσημης οργάνωσης για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool