Τι να μην αφήσετε ποτέ τη γάτα σας να φάει

• Thread starter Thread starter @ggeliki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol::lol:

Ευτυχώς που θα τη προλάβει ο καρκίνος απ' το παθητικό κάπνισμα...:greycat:
Χωρίς πλάκα, 3-4 φορες να 'χει πιει στα 4 της χρόνια. Δεν μ'αρέσει το λευκό και μόνο εκτός σπιτιού αν πιει. Αν πάλι της άρεσε το κόκκινο ή η μπύρα, τότε θα είχαμε πρόβλημα.

Άντζελα, μακάρι κι η δικιά μου να τσιμπούσε καμιά ελίτσα, αλλά ξεροσφύρι το κατεβάζει. Κάθε φορά που της δίνω κάτι σε λαχανικό με κοιτάζει με το βλέμμα "πρόσεχε, γιατί θα σε στείλω πίσω..." και φεύγει.
Α!!!!Όλα και όλα εμένα τα πάει καλά με την υγειηνή διατροφή!!!Δεν έχω παράπονο τρώει τα πάντα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρόσεχε μη φάει κι εσένα!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρόσεχε μη φάει κι εσένα!!:P
Αν δεν με ξαναδείτε στο forum θα με έχει φάει!Δεν κάνει και τίποτε άλλο.Συνέχεια νιαου νιαου(μτφρ. πενάω πεινάω):lol:

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!Όσο για το γάλα το γατάκι μου το πίνει αλλά έχω παρατηρήσει οτι μερικές φορές έχει πράγματι διάρροια.Θα της το κόψω τελείως.Ευχαριστώ.

Ενα βράδυ παρέα βοσκών απο ψηλό χωριό του Ρεθύμνου βγήκε εξω να διασκεδάσει μαζί με ένα κουνελάκι , ήταν τρία άτομα αλλα ζητούσαν 4 σφηνάκια . Δυστυχώς το τέταρτο το έδιναν στο κουνέλι το οποίο έμοιαζε να έχει χάσει την επαφή με το περιβάλλον ,αυτοί απλα το διασκεδάζαν ... Μερικοί άνθρωποι είναι φρικτοί!

Η Σιλβή δεν τρώει ποτέ το φαγητό μας , μόνο οι φακές της αρέσουν σε μικρή ποσότητα . Ακόμα τρελαίνεται για κονσέρβες τόνου αλλα μια φορά που της έδωσα τόνο για ανθρώπους ούτε τον άγγιξε.

η δικιά μου ιστορία:ο γάτος μου έτρωγε πάντα πολλές κροκέτες και κάποιες φορές ότι τρώγαμε εμείς (γάλα,ελιές,αλλαντικά,ψίχα ψωμιού).πριν 2 μήνες αποφάσισε να κόψει την ξηρά τροφή και να το γυρίσει στις κονσέρβες!ρώτησα στον κτηνίατρο γιατί ανησύχησα και μου είπε ότι απλώς κακόμαθε από μένα και γι'αυτό το γύρισε.πηγαίνοντας όμως στο pet shop χτες για να του διαλέξω κονσέρβες μου είπαν ότι 1.οι κονσέρβες δεν κάνουν καλό,2.δεν κάνει να τρέφεται με αυτές και 3.να τις τρώει,όπως και όσα τρώω έγω και του δίνω,όχι συχνά.έτσι,έχοντας μια μούρη σαν και αυτή:( επιστρέψαμε στην ξηρά τροφή για το καλό της υγείας μας!

ΣΕ ευχαριστουμε πολυ!!!Επισεις ηθελα να ρωτησω αν πειραζει τη :) η κοτα.:/:....αυτα!

Εγω τη :) μου της ειχα δωσει λιγο γαλα,καΙ μετα εκανε περιπου 2 εβδομαδες να....ΠΑΕΙ τουαλετα...Οφειλετε σε αυτο που ειχες πει για το γαλα???:/:...........

εγω ξερω οτι τα γλυκα προκαλουν τισ περισσοτερες φορες θανατο

Δεν κάνει το ωμό ψάρι;;;:(.Όχι ρε γ@μοτο!.Όταν πάω για ψάρεμα με τον πατέρα μου όποτε πάμε ο γάτος μου για βραδυνό τρώει 2-3 ωμά ψάρια.!!Γ@μοτο δεν το ήξερα!:mad:

Καλησπερα σε ολους τους γατογονεις!ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στο site σας και το βρισκω πολυ ομορφο αλλα και ενδιαφερον!:up:.πολυ χρησιμες οι πληροφοριες,γιατι αν κρινω αποτον δικο μου γατουλη τρωει ολα τα περιεργα που βρισκει μπροστα του!!π.χ.μαυρο ψωμι του τοστ,καστανα(!)και αλλα παλαβα..τον κυνηγαω αλλα δεν τα καταφερνω παντα..μεχρι και χνουδια εχει καταπιει!ανθεκτικος παντως ο Χουτου!:lol:

Καλησπέρα και καλωσήρθες!Να σου ζήσει ο γατούλης!

Σήμερα έμαθα πως η πικροδάφνη προκαλεί θάνατο στη γάτα.Γι αυτό προσοχή στους κήπους σας!
Γιατί;Αρέσει στις γάτες η πικροδάφνη;

Να πω την αμαρτία μου αλλαντικά και τόνο της έχω δώσει :(

Πολύ ωραίο άρθρο!

εμπειρια μου με το σκυλακι μου!
ειχαμε βαλει ενα ποτακι με τον πατερα μου στη βεραντα του σπιτιου ενα ωραιο καλοκαιρινο βραδυ....καταλαθος ο πατερας μου εριξε ενα ποτηρι,μεχρι να συνηδειτοποιησουμε τι εγινε το σκυλακι μας αρχισε να γλυφει απο το πατωμα με αποτελεσμα να...μεθησει!

Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό των γατιών γενικότερα, αλλά το Σωτήρη μας από μικρή ηλικία τον ξετρέλαινε η μυρωδιά από τις ελιές! Τις μικρές απλά τις έπαιζε, των καλαμών όμως...όχι μόνο κάνει πανικό και παίζει λες και είδε ποντίκι (μη σας πω καλύτερα κι από ποντίκι) αλλά κάποιες τις τρώει κιόλας!
Δεν του δίνουμε συχνά, αλλά μια φορά στο τόσο έχει τόση πλάκα! Δεν παρατήρησα καμία παρενέργεια :P

Eμενα ο γατος μου τρελαινετε για αλευρι ελιες και βιταμ:hmm::lol:

Γαριδες κατεψυγμένες βραστες κανει να δίνω στις γάτες μου?? Τις μικρες τις αποφλοιωμένες, ξερετε!! Ειχα παρει χθες πιτσα με γαρίδες τετοιες πάνω και τους εδωσα 2 μικρούλες.Αν κανει να τους αγοράζω καθε τόσο να τρώνε:)
.Η λογική λεει οτι κανει, αφου υπαρχουν και κονσερβες γατιών με γαρίδες μέσα:hmm:.Πειτε, πείτε:D

Φυσικά και κάνει.:) Τυχερές γάτες!:rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back