@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α!!!!Όλα και όλα εμένα τα πάει καλά με την υγειηνή διατροφή!!!Δεν έχω παράπονο τρώει τα πάντα!![]()
Ευτυχώς που θα τη προλάβει ο καρκίνος απ' το παθητικό κάπνισμα...:greycat:
Χωρίς πλάκα, 3-4 φορες να 'χει πιει στα 4 της χρόνια. Δεν μ'αρέσει το λευκό και μόνο εκτός σπιτιού αν πιει. Αν πάλι της άρεσε το κόκκινο ή η μπύρα, τότε θα είχαμε πρόβλημα.
Άντζελα, μακάρι κι η δικιά μου να τσιμπούσε καμιά ελίτσα, αλλά ξεροσφύρι το κατεβάζει. Κάθε φορά που της δίνω κάτι σε λαχανικό με κοιτάζει με το βλέμμα "πρόσεχε, γιατί θα σε στείλω πίσω..." και φεύγει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PAKHET
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν με ξαναδείτε στο forum θα με έχει φάει!Δεν κάνει και τίποτε άλλο.Συνέχεια νιαου νιαου(μτφρ. πενάω πεινάω)Πρόσεχε μη φάει κι εσένα!!![]()

soad-girl
Νεοφερμένο μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος
liaka
Νεοφερμένο μέλος
επιστρέψαμε στην ξηρά τροφή για το καλό της υγείας μας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελβίρα
Νεοφερμένο μέλος
η κοτα.
....αυτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελβίρα
Νεοφερμένο μέλος
μου της ειχα δωσει λιγο γαλα,καΙ μετα εκανε περιπου 2 εβδομαδες να....ΠΑΕΙ τουαλετα...Οφειλετε σε αυτο που ειχες πει για το γαλα???
...........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
floricienta
Νεοφερμένο μέλος
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
.Όχι ρε γ@μοτο!.Όταν πάω για ψάρεμα με τον πατέρα μου όποτε πάμε ο γάτος μου για βραδυνό τρώει 2-3 ωμά ψάρια.!!Γ@μοτο δεν το ήξερα!
Χούτου
Νεοφερμένο μέλος
.πολυ χρησιμες οι πληροφοριες,γιατι αν κρινω αποτον δικο μου γατουλη τρωει ολα τα περιεργα που βρισκει μπροστα του!!π.χ.μαυρο ψωμι του τοστ,καστανα(!)και αλλα παλαβα..τον κυνηγαω αλλα δεν τα καταφερνω παντα..μεχρι και χνουδια εχει καταπιει!ανθεκτικος παντως ο Χουτου!
moukelis
Επιφανές μέλος
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Γιατί;Αρέσει στις γάτες η πικροδάφνη;Σήμερα έμαθα πως η πικροδάφνη προκαλεί θάνατο στη γάτα.Γι αυτό προσοχή στους κήπους σας!
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ ωραίο άρθρο!
efterpi
Νεοφερμένο μέλος
ειχαμε βαλει ενα ποτακι με τον πατερα μου στη βεραντα του σπιτιου ενα ωραιο καλοκαιρινο βραδυ....καταλαθος ο πατερας μου εριξε ενα ποτηρι,μεχρι να συνηδειτοποιησουμε τι εγινε το σκυλακι μας αρχισε να γλυφει απο το πατωμα με αποτελεσμα να...μεθησει!
Athanassia
Νεοφερμένο μέλος
Δεν του δίνουμε συχνά, αλλά μια φορά στο τόσο έχει τόση πλάκα! Δεν παρατήρησα καμία παρενέργεια

Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος

.Η λογική λεει οτι κανει, αφου υπαρχουν και κονσερβες γατιών με γαρίδες μέσα
.Πειτε, πείτε
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool