undertow
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
φαγητό τρώει 3 φορές την μέρα..Στο ενδιάμεσο ότι άπλυτο βρει στο νεροχύτη πάει και το γλείφει..Τον τελευταίο καιρό κάνουμε λίγο δίαιτα( μείωσα λίγο τις μερίδες)γιατί είχε παραφουσκώσει και είχε μειωθεί η διάθεση του για οτιδήποτε..Ο μικρός γενικά δεν έχει αίσθηση του μέτρου στο φαί, όσο και να του βάλεις θα το φάει..Φυσικά και έχω εξαφανίσει τα κορδόνια και τις παντόφλες..Ευτυχώς δεν καταπίνει χαρτόνια(μια κούτα που έχω την κάνει κομμάτια όποτε του δίνεται η ευκαιρία) αλλά μόνο παίζει και ευτυχώς δεν τα τρώει..Γενικά έχει αδυναμία στα κορδόνια στα λαστιχωτά αντικείμενα και στα μαλλιαρά...
δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο περιεργο..και εμενα,αν τους δωθει η ευκαιρια το κανουν αυτο....να φανταστεις...ο μπουκακος μου εχει φαει φυλα απο χριστουγεννιατικο δεντρο....οχι αληθινο......το συνθετικο!!!!

........και ηταν και κοκκινο....οταν το εχ...σε...μπορεις να φανταστεις την τρομαρα που πηρα βλεποντας στις σκατ...λες του κατι κατακοκκινο........μετα συνειδητοποιησα οτι ηταν...το δεντρο!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow
Δραστήριο μέλος

KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα,
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε αντιμετωπισει παρομοια περιπτωση με το γατο μου...
Ειναι αχορταγος.... τρωει οσο κ να του βαλεις, κ ολη μερα πειναει.... Αυτο το θεμα, αφου πηγε 10 κιλα κ η κτηνιατρος μου ειπε οτι αν δε του κανω διαιτα θα πεθανει, το ελυσα. Του εκανα διαιτα κ τωρα ειναι στα 7,5....
Το προβλημα ειναι οτι τρωει πραγματα που δε θα περιμενα ποτε να φαει! εχει φαει κοκκαλακια για τα μαλλια, κορδελες απο δωρα, εφημεριδες, φυτα απο το μπαλκονι, σημερα τον ειδα κ ετρωγε λιγο βαμβακι που ειχε πεσει κατω στο πατωμα.
Φοβαμαι πολυ οτι καποια στιγμη θα τρεχουμε να του κανουμε εγχειρισεις για να βγαλουμε τα σκουπιδια που εχει κατεβασει.
Τις πιο πολλες φορες κανει εμετο.
Προσπαθω να μην αφηνω πραγματα εξω κ να τα βαζω σε συρταρια, αλλα δεν τον πιανεις απο πουθενα, ολο κ κατι θα βρει!
Τι ειναι ρε παιδια αυτη η ανωμαλια? Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σε ολη του τη ζωη ετσι θα ειναι? Δε μπορω να το σκεφτομαι! Αμα κανω κ κανενα μωρο τι θα κανει? Επιθεσεις να του παρει το φαι?

moukelis
Επιφανές μέλος
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τον ταιζω μεσημερι και βραδυ, και τα σαββατοκυριακα επειδη μου σπαει τα νευρα το πρωι στο σπιτι, του δινω λιγο γαλατακι....
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν θες συζητησε με το γιατρο σας τη δοκιμη της Acana ή της Orijen,ειναι τροφες με περισσοτερες πρωτεϊνες και λιγοτερα σιτηρα,και ισως τον χορταινουν περισσοτερο.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν διαβάζεις αγγλικά, ρίξε μια ματιά σ' αυτά τα άρθρα:
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις τροφες που μου ειπες θα τις σημειωσω να ρωτησω! Ευχαριστω!

moukelis
Επιφανές μέλος
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η κατάσταση κατά την οποία τρώνε πράγματα που κανονικά δεν είναι φαγώσιμα λέγεται αλλοτριοφαγία ή pica. Μπορεί να οφείλεται είτε σε ψυχολογικά είτε σε οργανικά αίτια (όπως είναι η έλλειψη ορισμένων μετάλλων απ'τον οργανισμό).
Αν διαβάζεις αγγλικά, ρίξε μια ματιά σ' αυτά τα άρθρα:
ΟΚ, τωρα αγχωθηκα.... πρεπει να τον παω στην γιατρο να αποκλεισουμε παθολογικα αιτια.
Αν κ μαλλον ειναι απο βουλημια κ βαρεμαρα το προβλημα. Δε ξερω τι να κανω ρε γμτ.... Οσο ειμαστε στο σπιτι με τα γατια ασχολουμαστε! Ειχαμε μονο το Σαμι (με το προβλημα) κ επειδη το βλεπαμε οτι μονος του δεν ηταν καλα, πηραμε κ τον Moby να ειναι παρεακι.
Οτι θα ειχα γατο με ψυχολογικα δε το περιμενα... δε γελαω, στεναχωρεθηκα πραγματικα τωρα!
Ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια!
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν είναι παθολογική η αιτία, τότε λογικά με ένα συμπλήρωμα διατροφής θα είναι εντάξει. Αν πάλι είναι ψυχολογικό, θέλει αρκετό ψάξιμο, αλλά και πάλι θα βρεθεί η άκρη. Περαστικά

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιο καλα τροφη με σιτηρα ωστε να τον φουσκωνουν.

moukelis
Επιφανές μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
(δεν εχω καταλαβει απολυτα τι λεμε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
(ελα Νικο,σε σενα βασιζομαστε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ενα ζωο ομως που εχει εμμονη με το φαι θα θελει φουσκωμενο στομαχι ,ετσι δεν ειναι?Αρα και μεγαλυτερη ποσοτητα. Οι αναγκες του ουτως ή αλλως θα καλυπτωνται, απλα με διαφορετικη ποσοτητα τροφης.
(αισθανομαι και παλι οτι κατι δεν ''πιανω'' στην συζητηση...αχαχχαχαχαα)
moukelis
Επιφανές μέλος

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool