Απάντηση: Το γνωστό πρόβλημα: γάτα στο μπαλκόνι
θα σου πω εγω που εχω γατες παντου,στην κυριολεξια,και στην πολη(πειραια-διαμερισμα)και στην πατμο(σπιτι με αυλη).η αυλη ειναι ονειρο για τις γατες,γιατι τις βλεπεις να παιζουν χαρουμενα,να μεγαλωνουν στη φυση,ομως,υπαρχει ενα αλλα,ακομα και στην αυλη,αν δεν επιβλεπεις τις γατες,αν δεν εχεις περιφραξη,που κακα τα ψεματα,οσο περιφραξη κι αν εχεις αμα θελουν φευγουν,ειναι θεμα τυχης να ξαναρθουν.ο μεγαλος μου γατος 14 ετων,πηγαινοερχεται χρονια τωρα,ποτε δεν χαθηκε,ποτε δεν με λαχταρησε.ειναι ο πιο παραξενος ομως γατος που ειχα ποτε,στριμενος,αγριος,δε θελει ξενους,ουτε πολλα,πολλα.δε θες να ξερεις ποσα γατια εχω χασει ετσι,απλα ο πατσινο επιβιωσε.
οσο για το μπαλκονι,εγω να σου πω την αληθεια πιο ησυχη νιωθω οταν τα πηγαινω πειραια,εκει δεν εχει αυλη να φυγουν,ουτε να τα χασω,απλα θελει λιγο υπομονη να μαθουν να προσεχουν το υψος.τη πρωτη μερα σκασαμε απ τη ζεστη,αλλα τα βραδυα,τα ειχα μαζι να κοιμουνται στο κρεβατι μου και τη μπαλκονοπορτα ανοιχτη,υπνος του λαγου βεβαια,με το ΤΣΑΚ ξυπναγα,αλλα εμαθαν σε 10 μερες μονο.οταν λειπαμε ομως τα εκλεινα τα παραθυροφυλλα.ειχα βαλει ολους αποκατω,να εχουν ανοιχτες τεντες,χαχαχα αμα πεσουν να τα συγκρατησουν οι τεντες,οτι θες εχω σκαρφιστει.αλλα για την αυλη που λες,θελει κι εκει τρεξιμο οσο ειναι μικρα,στη τσιτα ειμαι μην φυγουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.