Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καταρχην δες αυτο το θεμα.
Μπορεις να κανεις μια περιφραξη σε σχημα Γ.Δηλαδη πασαλοι σε σχημα Γ,οπου το οριζοντιο μερος του πασαλου θα ειναι απο την μεσα μερια του μπαλκονιου.Σε αυτους τους πασαλους θα στερεωσεις το πλεγμα.Ετσι ακομα και να σκαρφαλωσει,θα βρει εμποδιο στο τελος της περιφραξης.
Πρεπει να ειναι αρκετα ψηλη η περιφραξη.

Το λουρακι ΔΕΝ κανει για το μπαλκονι γιατι μπορει να κρεμαστει,εκτος και αν ειναι πολυ φαρδια η βεραντα και δεν φτανει μεχρι την ακρη του μπαλκονιου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
Το κοίταξα, αλλά το σπίτι δεν είναι δικό μας και δεν μπορώ να κάνω τέτοιες κατασκευές. Η σπιτονοικοκυρά μένει από πάνω και εκτός του ότι δεν μας άφηνε να κάνουμε τρύπες στους τοίχους, μας είχε ξεκαθαρίσει απ' την αρχή ότι ζώα δεν δέχεται!!! Βέβαια εγώ ρώτησα και έμαθα ότι ο νόμος είναι πάνω και από το καταστατικό της πολυκατοικίας, οπότε και να το ανακαλύψει γαι τον Πάνθηρα, θα της απαντήσω καταλλήλως, αλλά να βάλω και πασσάλους κτλ δεν νομίζω ότι θα το επιτρέψει! Για το λουράκι δεν εννοούσα να τον δέσω στο μπαλκόνι αλλά να ον βγάζω σταδιακά και κάθε φορά που θα πηγαίνει να σκαρφαλώνει, να τον τραβάω για να καταλάβει με τον καιρό, ότι αυτό απαγορεύεται...ή δεν θα πιάσει;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο πρώτο μου γάτο (Rico) ο γιατρός του, μου συνέστησε την πρώτη μέρα που θα τον πήγαινα στο διαμέρισμα να τον κρατούσα αγκαλιά σφικτά και να προχωρήσω με προσοχή στην άκρη του μπαλκονιού. Ο γάτος με το που θα δει το χάος θα τρομάξει. Κι έτσι πράγματι έγινε . Έχωσε να νύχια του στο στήθος μου τον άφησα στο πάτωμα και εξαφανίστηκε μέσα στο διαμέρισμα Για δύο χρόνια βολτάριζε στο μπαλκόνι αλλά ποτέ δεν ανέβηκε στο περβάζι. (το μπαλκόνι ήταν όπως φαίνεται στη πρώτη φωτο).
Όταν έφερα την Χιονάτη σπίτι έκανα το ίδιο και με αυτήν.Με έκπληξη είδα πως όχι μόνο δεν φοβήθηκε αλλά έσκυβε για να δει τι υπάρχει κάτω από το μπαλκόνι.
Από κεινη τη μέρα η βόλτα της ήταν με συνοδεία μου. Ένα πρωί κατά της 0630 πήγα να φτιάξω καφέ. Στα δύο λεπτά που έλειψα η Χιονάτη που κοιμόταν στον καναπέ είχε εξαφανιστεί. Δεν την έβρισκα πουθενά στο σπίτι . Πανικοβλημένος δεν τολμούσα να κοιτάξω κάτω από το μπαλκόνι φοβούμενος τους ευνόητους λόγους. Τελικά κοίταξα στο μπαλκόνι των γειτόνων και την είδα να στέκεται σε ένα τραπέζι στην άκρη του μπαλκονιού με το κεφάλι της πάνω από τα κάγκελα να επιθεωρεί τον δρόμο. Αναγκάστηκα να τους ξυπνήσω κι επειδή από την πρώτη μέρα που την γνώρισαν έδειξαν μια αδυναμία στην Χιονάτη ευτυχώς δεν δυσανασχέτησαν.
Η λύση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο είναι η τέντα που την έφερα μέχρι τα σίδερα του μπαλκονιού (δεύτερη φωτο) κι έβαλα πλέγμα κι έτσι έχασα εγώ τον ουρανό και τον ήλιο αλλά η Χιονάτη δεν μπορεί να κάνει αταξία ( αν και με τα γατιά τίποτα δεν είναι σίγουρο).
Το διαμέρισμά μου είναι στον 4ο όροφο.
Συνημμένα
Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
Αχά κατάλαβα, εμάς οι τέντες δεν γίνεται να τραβηχτούν γιατί εξέχουν αρκετά από το κάγκελο και είναι ίσα ίσα....λοπόν αφού σας ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις, σκοπεύω να αγοράσω ένα λουράκι, να βάλω κάποιον να το κρατάει, εγώ να κρατάω τον Πάνθηρα και να κάνω το σύστημα του κοιτάγματος στο κενό (μην τον κρατάω μόνο και μου γλυστρήσει)...αν δεν πιάσει, τότε πολύ απλά μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι θα τον έχω μόνο μέσα, ελπίζω μέχρι τότε αφού θα έχει μεγαλώσει και στηρωθεί κιόλας να είναι πιο ήρεμος....μέχρι τότε απλά θα σκάμε...

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Στο πρώτο μου γάτο (Rico) ο γιατρός του, μου συνέστησε την πρώτη μέρα που θα τον πήγαινα στο διαμέρισμα να τον κρατούσα αγκαλιά σφικτά και να προχωρήσω με προσοχή στην άκρη του μπαλκονιού. Ο γάτος με το που θα δει το χάος θα τρομάξει.
Εδώ δεν θα μπορούσα εγώ να πλησιάσω στην άκρη του μπαλκονιού σου που κάτι μου λέει ότι βρίσκεσαι και σχετικά ψηλά....

Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
Εσύ δεν θα μπορούσες, αυτός όμως μια χαρά μπόρεσε και κόντεψα να πάθω έμφραγμα, τίποτα τίποτα θα σκάσω για κανα μήνα ακόμη (πότε αρχίζει το κρύο;;
αλλά τουλάχιστον θα 'χω το κεφάλι μου ήσυχο...κλαψ...κρίμα γιατί είχαμε φτιάξει τόσο ωραία το μπαλκόνι με το πλέγμα και τις γλαστρούλες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπαρχει και η λυση της καλαμωτης, η οποια και αισθητικα ειναι ομορφη (κατα τη γνωμη μου)
και σου προσφερει παραπανω υψος απο το πλεγμα και ειναι σε normal οικονμικα πλαισια.
Φυσικα δεν ειναι για να τον αφηνεις αρχικα χωρις επιβλεψη, διοτι και την καλαμωτη την σκαρφαλωνουν καποιες
γατες και να την καταστρεψουν μπορουν, ομως αν εισαι μπροστα θα εχεις χρονο να αντιδρασεις αν τον δεις
να κανει καποια κινηση.
Λιγο με τις παρατηρησεις λιγο που θα μεγαλωσει παντως θα ηρεμησει και πιστευω θα μπορειτε να τον αφηνετε
να βολταρει και στο μπαλκονι!
(Απο το πλεγμα παντως αν πεισμωσουν και δεν ειναι παρα πολυ καλα δεμενο βρισκουν κενα-τουλαχιστον τα καμαρια μου.)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σιτες δεν εχει το σπιτι να υποθεσω.
Μπορεις να κανεις σε καποια παραθυρα μια κατασκευη.Ξυλινα πλαισια στα μετρα ακριβως της εσοχης του παραθυρου,με σιτα στερεωμενη επανω στο πλαισιο.
Δεν κοστιζουν πολυ,και δεν θα σκατε.

Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
Είδα καλαμωτή στο πράκτικερ αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν ψηλότερη από το πλέγμα..., ξέρεις επειδή είναι παλιά η πολυκατοικία, δεν έχει τοίχο και μετά κάγκελα, αλλά ένα τοιχάκι 3 εκατοστά και αμέσως ξεκινούν τα κάγκελα....οπότε ό,τι και να βάλω θα πρέπει να ξεκινάει από κάτω-κάτω...δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο ασφαλής λύση από αυτό που πρότειναν τα παιδιά παραπάνω...αλλά...δυστυχώς....

Πουπουλίνα το σπίτι έχει μόνο μπαλκονόπορτες...και πως θα ανοιγοκλείνουν για να περνάμε εμείς;;;Δεν είναι ψιλομόνιμο αυτό;;
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγορασα προσφατα καλαμωτη υψους 1.5 μετρων σε καλη τιμη online.
Aν ενδιαφερεσαι στειλε μου π.μ.
Αν επιτρεπεται μπορω να βαλω κι εδω φυσικα το link.
Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
Προς το παρόν θα το αφήσω όπως είναι...αν μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι όμως μετακομίσουμε όπως λέμε, θα πάρω εκεί το πλέγμα που δεν εμποδίζει και τον αέρα!Ευχαριστώ πολύ Νικόλ!!!!
kwstasx
Νεοφερμένο μέλος
Έχω έναν γατούλη Περσίας και τον κυνηγάω μονίμως όταν βγαίνει στο μπαλκόνι.
Ανεβαίνει στο κάγκελο και περπατάει πέρα δώθε. Τις προάλλες γλίστρησαν τα πίσω πόδια του προς την έξω πλευρά του μπαλκονιού(!) και πρόλαβε και κρατήθηκε από τα μπροστινά του ποδαράκια...
Όταν καλοκαιριάσει και θα έχουμε συνεχώς ανοιχτές τις πόρτες, τι θα τον κάνω; Πως θα αποφύγω την πτώση του από τον...4ο όροφο!;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανεβαίνει στο κάγκελο και περπατάει πέρα δώθε. Τις προάλλες γλίστρησαν τα πίσω πόδια του προς την έξω πλευρά του μπαλκονιού(!) και πρόλαβε και κρατήθηκε από τα μπροστινά του ποδαράκια...
Όταν καλοκαιριάσει και θα έχουμε συνεχώς ανοιχτές τις πόρτες, τι θα τον κάνω; Πως θα αποφύγω την πτώση του από τον...4ο όροφο!;;
θα σε απογοητευσω αλλα ειναι σχεδον βεβαιο οτι καποια στιγμη θα πεσει,κι απ τον 4ο δεν εχει ελπιδες,πρεπει η να φτιαξεις πλεγμα,απ αυτο που βαζουν στα μπαλκονια κι ειναι οικονομικο,η να μην τον ξαναφησεις ποτε στο μπαλκονι,πραγμα που οπως λες δε γινεται,ειδικα ο περσικος,οχι οτι ο κεραμυδογατος θα γλυτωνε,δεν εχει ελπιδες αν πεσει απο ψηλα,φφφφ με ανχωσες,το χειροτερο μου ειναι η πτωση κι ας μην εχω μπαλκονι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
kwstasx, από τις συχνότερες αιτίες θανάτου μιας γάτας που μένει σε σπίτι είναι η πτώση από μπαλκόνι...
Εάν θέλεις την γνώμη μου, πρέπει να περιφράξεις πολύ καλά το μπαλκόνι σου ώστε να είναι ασφαλής ο γάτος όπου ακόμα και τότε, καλό θα ήταν να είναι υπό την επίβλεψη σου όταν βγαίνει έξω.
Μπορείς να δεις μερικές ιδέες για την περίφραξη στο θέμα Περίφραξη μπαλκονιού;.
Εάν πάλι δε μπορείς για τον οποιονδήποτε λόγο να περιφράξεις το μπαλκόνι, καλύτερα να μην άφηνες τον γάτο σου καθόλου να βγαίνει έξω.
Πολλές φορές μας φαίνεται απίθανο να συμβεί σε εμάς μια δυσάρεστη εμπειρία ή πιστεύουμε ότι αφού η γάτα μας τα καταφέρνει τόσο καιρό με το να κάνει κάτι τόσο ριψοκίνδυνο, θα τα καταφέρνει κάθε φορά που θα το επιχειρεί.
Όλα όμως μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη...

monica-ektoras
Νεοφερμένο μέλος
Αχ σε παρακαλώ βάλε περίφραξη! αν είδες πιο πάνω έχασα τον γατούλη μου σχεδόν πρίν ένα χρόνο με τον ίδιο τρόπο...
έπεσε από τον 4ο όροφο και ακόμα φαίνονται οι γρατζουνιές από τα μπροστινά του ποδαράκια όταν προσπαθούσε να κρατηθεί.
το μετάνιωσα όσο τίποτα που το αμέλησα και δεν έβαλα τότε περίφραξη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειχα και εγω ασχημη εμπειρια με τον περσικούλη μου...επεσε απο το μπαλκονι για την ακριβεια σκαρφαλωσε στο πλεγμα απο μπαμπου ...νοσηλευτηκε για 3 μερες και ευτυχως ολα καλά!!την επομενη μερα ξηλωσα το μπαμπου φωναξα μαστορα για τοποθετηση πλεξιγκλας...πληρωσα 500 ευρω για ενα μεγαλο μπαλκόνι και ενα μικρο...για ενα χρονο είμασταν καλά ...αλλα πριν περιπου 3 μηνες πηδηξε παρα το πλεξιγκλας!!ευτυχως μενω στον πρωτο και απο κατω εχω γκαζον,θαμνους κτλ και δεν επαθε τιποτα...και για καλη μας τυχη 5 απο τα αδεσποτα σκυλια που φροντιζω και κοιμουνται εκει ειχαν παει βόλτα!!νομιζω ομως πως σαν κατασκευή το πλεγκιγκλας ειναι πολυ πιο ασφαλες απο τα υπολοιπα αλλά ακριβό..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Παρήγγελα λοιπόν της Trixie το περιβόητο δίχτυ (το διαφανές) και κάναμε μια πατέντα με τη βοήθεια "πασσάλων" από ντέξιον (οι τρύπες που έχουν βοήθησαν στο να δεθούν καλύτερα και να γίνει πολύ σταθερή η κατασκευή), βέβαια μας βγήκε η γλώσσα έξω που λένε, να το στήσουμε, αλλά το αποτέλεσμα μάλλον μας δικαίωσε
Η Τέρψη χαίρεται τόσο που το πρώτο πράγμα που κάνει όταν βγαίνει, είναι...βαρελάκια!

Χαλάλι και το πακέτο με το δίχτυ (50 ευρώ μου στοίχισε μόνο το κουτί με το υλικό), κάνει δουλειά, δηλαδή 1-2 φορές που η κουτσούνα μου πήγε να πηδήξει στην κουπαστή, απλά δεν της άφησε περιθώριο να στηριχτεί και "πετάχτηκε" πίσω!
Τώρα κάθεται απλά και κοιτάζει τα αυτοκίνητα, και κυνηγάει με ενθουσιασμό, ό,τι έντομο περάσει μέσα από το δίχτυ ή βγάζει λίγο από το χεράκι της και κάνει να το αρπάξει

Όμως το απολαμβάνει

Το πρόβλημά μου είναι οτι καλο-συνήθισε και στέκεται στην μπαλκονόπορτα μιαουρίζοντας να της ανοίξω!

Πράγμα που δεν γίνεται όποτε θέλει εκείνη, διότι όταν έχω δουλειά και δεν μπορώ να την επιτηρώ ευρισκόμενη κι εγώ στον ίδιο χώρο, τότε η συρόμενη παραμένει κλειστή (με ελάχιστη χαραμάδα ανοιχτή, καλοκαίρι γαρ, θα σκάσουμε!) και η μικρή μου παραπονεμένη

Αναρωτιέμαι μήπως έκανα σφάλμα που την άφησα, αλλά, από την άλλη, μόλις άνοιγα την πόρτα χυμούσε κατευθείαν και η παλιά περίφραξη κάθε άλλο παρά ασφαλής ήταν. Κι όταν βλέπω πόσο χαίρεται τις 3 φορές την ημέρα που βγαίνει για λίγο, τότε αλλάζω πάλι γνώμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Καλησπερα! Αφου ειχες την δυνατοτητα καλα εκανες και εκανες την περιφραξη.Ομως καλο ειναι να βγαινει παντα με επιβλεψη.Ειναι ασφαλες αυτο το πλεγμα? Εγω προσωπικα αν ειχα μπαλκονι και ηθελα να το περιφραξω για τους γατους θα το εκλεινα με κανονικα συρμα μεχρι πανω σαν κλουβι αλλα θα κοστιζε μια περιουσια και θα ηταν και λιγο αντιαισθητικο.Ομως οι γατουληδες θα μπορουσαν να απολαμβανουν την βεραντα με ασφαλεια οποτε ηθελαν χωρις εμας μπαστακες και εμεις θα ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο και τις πορτες ορθανοιχτες!Επειδή τη λυπόμουν την μικρή να κάθεται μέσα διαρκώς μη βλέποντας το φως του ήλιου, αλλά από την άλλη είχα πολύ φριχτή εμπειρία από πτώση από μπαλκόνι, είπα να το οχυρώσω όσο το δυνατόν καλύτερα, και να βγαίνει έξω πάντα με επιτήρηση.
Παρήγγελα λοιπόν της Trixie το περιβόητο δίχτυ (το διαφανές) και κάναμε μια πατέντα με τη βοήθεια "πασσάλων" από ντέξιον (οι τρύπες που έχουν βοήθησαν στο να δεθούν καλύτερα και να γίνει πολύ σταθερή η κατασκευή), βέβαια μας βγήκε η γλώσσα έξω που λένε, να το στήσουμε, αλλά το αποτέλεσμα μάλλον μας δικαίωσε
Η Τέρψη χαίρεται τόσο που το πρώτο πράγμα που κάνει όταν βγαίνει, είναι...βαρελάκια!
Χαλάλι και το πακέτο με το δίχτυ (50 ευρώ μου στοίχισε μόνο το κουτί με το υλικό), κάνει δουλειά, δηλαδή 1-2 φορές που η κουτσούνα μου πήγε να πηδήξει στην κουπαστή, απλά δεν της άφησε περιθώριο να στηριχτεί και "πετάχτηκε" πίσω!
Τώρα κάθεται απλά και κοιτάζει τα αυτοκίνητα, και κυνηγάει με ενθουσιασμό, ό,τι έντομο περάσει μέσα από το δίχτυ ή βγάζει λίγο από το χεράκι της και κάνει να το αρπάξει
Όμως το απολαμβάνει
Το πρόβλημά μου είναι οτι καλο-συνήθισε και στέκεται στην μπαλκονόπορτα μιαουρίζοντας να της ανοίξω!![]()
Πράγμα που δεν γίνεται όποτε θέλει εκείνη, διότι όταν έχω δουλειά και δεν μπορώ να την επιτηρώ ευρισκόμενη κι εγώ στον ίδιο χώρο, τότε η συρόμενη παραμένει κλειστή (με ελάχιστη χαραμάδα ανοιχτή, καλοκαίρι γαρ, θα σκάσουμε!) και η μικρή μου παραπονεμένη
Αναρωτιέμαι μήπως έκανα σφάλμα που την άφησα, αλλά, από την άλλη, μόλις άνοιγα την πόρτα χυμούσε κατευθείαν και η παλιά περίφραξη κάθε άλλο παρά ασφαλής ήταν. Κι όταν βλέπω πόσο χαίρεται τις 3 φορές την ημέρα που βγαίνει για λίγο, τότε αλλάζω πάλι γνώμη
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπερα! Αφου ειχες την δυνατοτητα καλα εκανες και εκανες την περιφραξη.Ομως καλο ειναι να βγαινει παντα με επιβλεψη.Ειναι ασφαλες αυτο το πλεγμα? Εγω προσωπικα αν ειχα μπαλκονι και ηθελα να το περιφραξω για τους γατους θα το εκλεινα με κανονικα συρμα μεχρι πανω σαν κλουβι αλλα θα κοστιζε μια περιουσια και θα ηταν και λιγο αντιαισθητικο.Ομως οι γατουληδες θα μπορουσαν να απολαμβανουν την βεραντα με ασφαλεια οποτε ηθελαν χωρις εμας μπαστακες και εμεις θα ειχαμε το κεφαλι μας ησυχο και τις πορτες ορθανοιχτες!
Σωστά το είπες
Κι επειδή το ψάξαμε και ρωτήσαμε, όντως κοστίζει μια περιουσία η πλήρης περίφραξη, ή τουλάχιστον είναι απαγορευτικό δεδομένης της παρούσας κατάστασης των οικονομικών μας. Χώρια το γεγονός οτι θα ήταν σαν τεράστιο κλουβί και θα με ψιλο-έκραζαν οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας για το αντι-αισθητικό του θέματος
Οπότε η λύση του..μπάστακα είναι μονόδρομος
Το πλέγμα είναι ασφαλές, αλλά (το λέει και στη συσκευασία) με την προϋπόθεση της επιτήρησης (φυλάγονται κι εκείνοι μη βρεθούν μπλεγμένοι
). Και είναι κι από ένα είδος πετονιάς που όμως είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται, αλλά έχω και το νου μου να προσέχω την περίπτωση που αρχίσει και το δαγκώνει και φθαρεί.Πάντως δεν γίνεται σε περίπτωση που δώσει ξαφνικά ένα σάλτο να κινδυνεύσει με τη μία. Εϊναι δε πολύ δύσκολο να το σκαρφαλώσει, ως και αδύνατο.
Το μόνο πρόβλημα οτι πρέπει να κουφαίνομαι στις παρακλήσεις της, που, πάλι καλά, δεν είναι και τόσο συχνές στη διάρκεια της μέρας.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- manose
- Ψαραδέλλη
- maria_thess
- Riama
- CatGuard
- Disaster_a
- uncle_nontas
- Ani.
- Elli M.
- Fronimitis
- phil22
- mpirarxos
- Claire Rentfield
- Chris2756
- thkalas
- polimnia11
- Katerina N
- Τσοςμή
- jiyongie
- 3lbereth
- Nikos90
- nasstazia
- Tsakoulinaki
- Νί-κη
- George1990
- Νελλι
- Tsecat
- catgirlbarbara
- vasilist
- Petros_2833
- Νουλης
- Psipsinel80
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool