Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

:blink::blink::blink::blink::blink:Γιατί να μην παντρευτείς?????????Αγγλικων???Τι σπουδάζεις βρε Ρία??

Θένια μου συγνώμη για τα εκτός...:P

διοικηση τουρ .επιχειρησεων πατρα! μην ανυσηχεις εχω πει τον πονο μου στη θενια ξερει!!!!:lol::lol::lol: για πρακτικη πρεπει να περασω τα αγγλικα αλλα δυστυχως εκανα 2-3 απουσιες και ο καθηγητης με δεχεται στο μαθημα αλλα αν αν αν αν καταφερω οπως ειπε και το περασω θα μου βαλει 5!!!!! νευριασα και γω και λεω απο μεσα μου 5 να ειναι οι ωρες....&^%*%&*^&^* και ειπα να το αφησω απο φλεβαρη!!! οποτε ενω θα επερνα πτυχιο το καλοκαιρι τωρα τον αλλο φλεβαρη!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

διοικηση τουρ .επιχειρησεων πατρα! μην ανυσηχεις εχω πει τον πονο μου στη θενια ξερει!!!!:lol::lol::lol: για πρακτικη πρεπει να περασω τα αγγλικα αλλα δυστυχως εκανα 2-3 απουσιες και ο καθηγητης με δεχεται στο μαθημα αλλα αν αν αν αν καταφερω οπως ειπε και το περασω θα μου βαλει 5!!!!! νευριασα και γω και λεω απο μεσα μου 5 να ειναι οι ωρες....&^%*%&*^&^* και ειπα να το αφησω απο φλεβαρη!!! οποτε ενω θα επερνα πτυχιο το καλοκαιρι τωρα τον αλλο φλεβαρη!!!!!
Ααααααααα καλή είσαι εσύ..Αφου ρε χαζό το περνάς τώρα και παίρνεις πρακτική και μετά πας και το ξαναδίνεις για μεγαλύτερο βαθμο!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ασε που θελω και να παντρυτω!!!!!! ξερεις τι ειναι να θες να παντρευτεις και ενα παλιο πτυχιο να μην σε αφηνει!!!!!! συγκεκριμενα ο καθηγητης αγγλικων:mad::mad::mad:

Ρία πήγαινε με ύφος μελοδραματικό (αλα Μάρθα Βούρτση) και πες του "Να ξέρετε οτι στέκεστε εμπόδιο στο γάμο μου! Κάνετε δυο ανθρώπους δυστυχισμένους!!" Και πριν προλάβει να πει οτιδήποτε γύρνα πλάτη και φύγε με σταθερό και αποφασιστικό βήμα. Ο άνθρωπος πιθανόν να σε κοιτάει κάπως έτσι :blink::blink::blink: αλλά μάλλον θα σε φοβηθεί το μάτι του και θα σε περάσει για να μην μπλέξει ξανά με την "τρελή" :lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink::blink::blink:Γιατί να μην παντρευτείς?????????Αγγλικων???Τι σπουδάζεις βρε Ρία??

Θένια μου συγνώμη για τα εκτός...:P

Καν δουλειά σου παιδί μου εγώ έχω γίνει η queen των off topic στο φόρουμ :lol::lol::lol:

Ρία πήγαινε με ύφος μελοδραματικό (αλα Μάρθα Βούρτση) και πες του "Να ξέρετε οτι στέκεστε εμπόδιο στο γάμο μου! Κάνετε δυο ανθρώπους δυστυχισμένους!!" Και πριν προλάβει να πει οτιδήποτε γύρνα πλάτη και φύγε με σταθερό και αποφασιστικό βήμα. Ο άνθρωπος πιθανόν να σε κοιτάει κάπως έτσι :blink::blink::blink: αλλά μάλλον θα σε φοβηθεί το μάτι του και θα σε περάσει για να μην μπλέξει ξανά με την "τρελή" :lol::lol::lol::lol:

παιδια πηγα και τσακωθηκα μαζι του ετσι του τα ειπα μελοδραματικα ειπα και 2-3 ψεμματακια να βαρυνω το κλιμα τι να εκανα τπτ!!!!! μου ειπε οτι μια φορα ειχε κανει κατι τετοιο επειδη του το ζητησε ο πρυτανης:sick::sick: αλλα με σενα δεν γινεται γιατι θα μου κολλησουν την ρετσινια οτι βοηθαω!!!!:blink::blink:

κατερινα δεν καταλαβες μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν θα με περασει και οτι η προσπαθεια κοριτσακι μου θα παει λεει τσαμπα!!!!!! οποτε περιμενε !!:blink::mad::mad: τωρα με τον γαμο θα δειξει ή τον οκτωβρη του 2009 ή μετα το πασχα του 2010 τι να κανουμε?????:(:(:blink::blink::/::/:

παιδια πηγα και τσακωθηκα μαζι του ετσι του τα ειπα μελοδραματικα ειπα και 2-3 ψεμματακια να βαρυνω το κλιμα τι να εκανα τπτ!!!!! μου ειπε οτι μια φορα ειχε κανει κατι τετοιο επειδη του το ζητησε ο πρυτανης:sick::sick: αλλα με σενα δεν γινεται γιατι θα μου κολλησουν την ρετσινια οτι βοηθαω!!!!:blink::blink:

κατερινα δεν καταλαβες μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν θα με περασει και οτι η προσπαθεια κοριτσακι μου θα παει λεει τσαμπα!!!!!! οποτε περιμενε !!:blink::mad::mad: τωρα με τον γαμο θα δειξει ή τον οκτωβρη του 2009 ή μετα το πασχα του 2010 τι να κανουμε?????:(:(:blink::blink::/::/:

Εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση? Αφού έτσι κι αλλιώς με τον άντρα σου όλο μαζί είστε. Εκτος όταν είσαι Πάτρα. Γιατί δεν παντρέυεστε πριν πάρεις το πτυχίο. Υπάρχει νόμος να απαγορέυει να παντρευτείς ενώ είσαι ακόμα στο πανεπιστήμιο? :blink:

ο νομος της κυριας Λαμπρινης της μανας μου κοινως!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
βεβαια της ειπα οτι δεν χρειαζεται να ξερουν οι υπολοιποι ποτε ακριβως πηρα πτυχιο και αν τους πουμε οτι το πηρα ενα 6μηνο νωριτερα?????? ποιος θα το μαθει????? γιατι οπως ολες οι μαμαδες και η δικια μου σκεφτεται τι θα πει ο κοσμος?????:blink::blink::blink::blink:

ο νομος της κυριας Λαμπρινης της μανας μου κοινως!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
βεβαια της ειπα οτι δεν χρειαζεται να ξερουν οι υπολοιποι ποτε ακριβως πηρα πτυχιο και αν τους πουμε οτι το πηρα ενα 6μηνο νωριτερα?????? ποιος θα το μαθει????? γιατι οπως ολες οι μαμαδες και η δικια μου σκεφτεται τι θα πει ο κοσμος?????:blink::blink::blink::blink:

Αινταααα ότι να'ναι. Οκ τι να πω οι μαμαδες έχουν κολλήματα. Ξέρω και απο την δικιά μου. Ναι τι να πω. Στο φαινόμενο "μαμά" δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα γιατί μας πήρε και μας σήκωσε. Αχ βρε Ρία μου υπομονη....may the force be with you :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα! Ανταπόκριση απο αγγλία! 22 και σήμερα και 6 και σήμερα οι μέρες δουλειας....ολα βαινουν σταθερα προς τον τελικό προορισμό μας γατοκυρίες και γατοκύριοι, με τον ίδιο ενθουσιασμό αλλά δυστυχώς και με τα ίδια επίπεδα πυρετού το οποίο είναι ένα ανησυχητικό φαινόμενο.....Σήμερα λοιπόν στις 11.20 ακριβώς ώρα αγγλίας έχουμε ραντεβού με τον γιατρό για να μας μιλήσει πιο ειδικά πάνω στο φαινόμενο "κρύωμα". Ως το επόμενο δελτίο ειδήσεων λοιπόν στις 12 ακριβως ώρα αγγλίας....(παυση αγωνίας).....καλήμέρα σας!!!

Καλημερα!! και περαστικα σου..ειναι και εδω ο καιρος, βροχερος και κανει κρυο...βεβαια αυτο με προδιαθετει ακομη περισσοτερο να στολισω το σπιτι για τα Χριστουγεννα :P

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και περαστικά σου Θένια! Ελπίζω να είσαι σύντομα καλύτερα! Περιμένουμε την ιατρική γνωμάτευση!:)

Καλημερα!! και περαστικα σου..ειναι και εδω ο καιρος, βροχερος και κανει κρυο...βεβαια αυτο με προδιαθετει ακομη περισσοτερο να στολισω το σπιτι για τα Χριστουγεννα :P

Αχ και εγώ θέλω να στολίσω δέντρο...:/:

Που λέτε εμείς στο σπίτι στην ελλάδα δεν έχουμε στολίσει δέντρο εδώ και 18 χρόνια περίπου. Εγινε λόγω πένθους γιατί πεθάναν μέσα σε πέντε χρόνια και οι 5 παπούδες και γιαγιάδες μας (η μια προγιαγια) και δεν στολίσαμε για πολύ καιρο και μετα ξεσυνηθήσαμε. Φυσικά το υπόλοιπο σπίτι μετά το πένθος το στολίζαμε αλλά δέντρο το καταργήσαμε. Δεν ξέρω γιατί. Φέτος θα στολίσω παει και τελείωσε!!! Έχω και απίστευτα στολίδια απο πέρσι τα Χριστούγεννα που έμεινα αγγλία και στόλισα για πρώτη φορά δέντρο και είναι κουκλίστικα και θα γίνει το δεντράκι όνειρο :D

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και περαστικά σου Θένια! Ελπίζω να είσαι σύντομα καλύτερα! Περιμένουμε την ιατρική γνωμάτευση!:)

Αχ σ'ευχαριστώ Χρύσα μου. Καλή βδομάδα και σε σας!! :)

Που λέτε εμείς στο σπίτι στην ελλάδα δεν έχουμε στολίσει δέντρο εδώ και 18 χρόνια περίπου. Εγινε λόγω πένθους γιατί πεθάναν μέσα σε πέντε χρόνια και οι 5 παπούδες και γιαγιάδες μας (η μια προγιαγια) και δεν στολίσαμε για πολύ καιρο και μετα ξεσυνηθήσαμε. Φυσικά το υπόλοιπο σπίτι μετά το πένθος το στολίζαμε αλλά δέντρο το καταργήσαμε. Δεν ξέρω γιατί. Φέτος θα στολίσω παει και τελείωσε!!! Έχω και απίστευτα στολίδια απο πέρσι τα Χριστούγεννα που έμεινα αγγλία και στόλισα για πρώτη φορά δέντρο και είναι κουκλίστικα και θα γίνει το δεντράκι όνειρο :D

Να μας το φωτογραφίσεις να το χαρούμε κι εμείς!! :up:

Αχ, τι κρίμα βρε Θένια! Τα έχουμε και εμείς αυτά τα έθιμα, αλλά η μαμά μου τα κρατούσε μόνο ένα χρόνο για να μη μας στερεί το δέντρο! Μια χρονιά δεν φτιάξαμε ούτε γλυκά! Μαύρα Χριστούγεννα!
Δεν πειράζει, να φτιάξεις φέτος και να το ευχαριστηθείς και, ναι, περιμένουμε φωτογραφίες! Και του χρόνου θα φορέσεις και στην Ίριδα ένα κόκκινο σκουφί Αη-Βασίλη!:up:

Να μας το φωτογραφίσεις να το χαρούμε κι εμείς!! :up:

Θα το κάνω θα το κάνω. Εχω βασικά φωτό απο πέρσι (ιδιο θα ειναι και φετος το δεντρο) αλλά είναι στο κινητό και αυτήν την στιγμή αδυνατώ να περάσω τις φωτό στον υπολογιστή διότι το μυαλό σιγοψήνεται σε υψηλές θερμοκρασίες και αδυνατεί αυτήν την στιγμή να σας μιλήσει γι'αυτό πάρτε αργότερα :P

Αχ, τι κρίμα βρε Θένια! Τα έχουμε και εμείς αυτά τα έθιμα, αλλά η μαμά μου τα κρατούσε μόνο ένα χρόνο για να μη μας στερεί το δέντρο! Μια χρονιά δεν φτιάξαμε ούτε γλυκά! Μαύρα Χριστούγεννα!
Δεν πειράζει, να φτιάξεις φέτος και να το ευχαριστηθείς και, ναι, περιμένουμε φωτογραφίες! Και του χρόνου θα φορέσεις και στην Ίριδα ένα κόκκινο σκουφί Αη-Βασίλη!:up:

Του χρόνου μου φαίνεται στην Ιριδα θα φορέσω χριστουγεννιάτικο δέντρο όχι μόνο σκουφί Αι Βασίλη. Αν μου βγει το γατουλίνι μου....ευθυμο (καταλαβένετε τι εννοω) ούτε το σκουφί κόβω να μένει στην θέση του αλλά ούτε και το δέντρο :lol::lol::lol:

Καλημέρα σας απο την ωραία (γκουχου γκουχου) αγγλία :down:

21 λοιπόν και σήμερα και 5 και σήμερα στην δουλειά! Ετσι έτσι να μετράνε οι μέρες. Σε λίγο θα σπάσουμε και το όριο των 20 :up:

Η υγεία μας μια απ'τα ίδια αλλά που θα πάει δεν θα του περάσει του παλιοκρυώματος ούτε και της παλιογρίππης και θα γίνω καλά! Έτσι για να μάθουν ΚΑΙ τα δύο. Ααααααντε να περνάνε οι μέρες :D

Καλημέρα! Περαστικά σου και πάλι, ελπίζω η αντιβίωση να δράσει σύντομα γιατί έχεις και δουλειές να κάνεις... Να πακετάρεις για την επιστροφή!:up:

Καλημέρα Χρύσα μας και ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά σου. :)

Είδες βρε Χρύσα πως με ταλαιπωρούνε? Και τα παλιοκρυώματα και όλα τους. Χρύσα μάλωσε τα να μ'αφήσουν ήσυχη. Εμ πως!! Εχουμε και δουλειές να κάνουμε παλιοαρρώστιες!! Με σας θ'ασχολούμαστε??? :mad::P:lol:

Καλημέρα και περαστικά Θένια:up: Μου φαίνεται ότι κόλλησες κ μένα γιατί σήμερα δεν νιώθω καλά:lol:

Συνημμένα

• bear_get_well.gif
    bear_get_well.gif
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back