elvenstar
Επιφανές μέλος
[FONT="]Παρθένος 22° 09' 09" [/FONT][FONT="]8[/FONT]
[FONT="]Ωροσκόπος (Asc)[/FONT]
[FONT="]Υδροχόος 04° 48' 25"[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Τι'ν'τουτο το κατεβάτο καλέ? Τίποτα δεν καταλαβαίνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Άσχετο,αλλά κι εγώ έχω γεννηθεί Ρουμανία!![]()
Εσύ ειδικά για να σου επιτρευτεί η είσοδος σε τούτο το θέμα χρειάζεται να καταθέσεις φωτό του πορτοκαλόγατού σου!!

Τι ΦΑΤΣΑ είναι αυτή!!! Να την ζουλάς και να μην σταματάς μιλάμε!!!!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Τι ειναι τουτο το κατεβατο καλε?Υδροχοος ειμαι δηλαδη?ΕΕΕΕ?Κατερινα μου Αλινα με λενε....Το ρουμανικο που λεγαμε....
Αληθεια Οραντζελο?Σε ποια πολη?Εμενα η μαμα μου ειναι Ρουμανα και ο μπαμπας Γιαννιωτης...(οχι Φωτης,απο την Ηπειρο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Τι ειναι τουτο το κατεβατο καλε?Υδροχοος ειμαι δηλαδη?ΕΕΕΕ?
Κατερινα μου Αλινα με λενε....Το ρουμανικο που λεγαμε....
Αληθεια Οραντζελο?Σε ποια πολη?Εμενα η μαμα μου ειναι Ρουμανα και ο μπαμπας Γιαννιωτης...(οχι Φωτης,απο την Ηπειρο)
Ααααα αυτό σημαίνει? Και εγώ έχω ωροσκόπο Υδροχόο
(Μάλλο δηλαδή
)Αλλά ζώδιο Παρθένος! Εγώ την κ@@@φαρδία των τοξότων δεν την διαθέτω

tzoutzou
Διάσημο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=5335&catid=searchresults&searchid=301
aalyah
Διάσημο μέλος
Θένια είσαι Παρθενος με Υδροχόο, Τζουτζου μάλλον έχεις ωροσκόπο Ταύρο
Μαλιστα. ΟΚ

Ελενα όλο εκείνο το κατεβατό εκεί πάνω τι έιναι?
katerina10
Περιβόητο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Το μαλλον ειναι που με ανησυχει...Με εχουν βγαλει ως τωρα πολλους διαφορετικους ωροσκοπους(Παρθενο,Ζυγο τωρα Ταυρο) αλλα παντα ειναι μαλλον....Θένια είσαι Παρθενος με Υδροχόο, Τζουτζου μάλλον έχεις ωροσκόπο Ταύρο
aalyah
Διάσημο μέλος
να υποθεσω οτι δεν με χρειαζεστε πια???![]()
Καλέ τι λες!!! Ποιος θα μας γράφει τα προφίλ μας? Εγώ την τύφλα μου δεν ξέρω!!

Εχω να σε ζαλίσω εγώ έτσι και γνωρίσω κάναν καινούριο άντρα....

Αααα κάτσε να σε ρωτήσω κάτι που ήθελα με πμ
tzoutzou
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όλο εκείνο το κατεβατο ήταν ο αστρολογικό σου χάρτης ειπα να τονδει η Κατερίνα μήπως κ σου πει κάτι παραπάνωΜαλιστα. ΟΚ
Ελενα όλο εκείνο το κατεβατό εκεί πάνω τι έιναι?
Σε χρειαζόμαστε Κατερινάκι μου γιατί εγώ το μόνο που έχω ειναι ένα πρόγραμμα να βρίσκω τον αστρολογικό χάρτι δεν ξέρω να εξηγώ τπτ από αυτάνα υποθεσω οτι δεν με χρειαζεστε πια???![]()
Για τις εξηγήσεις εισαι εσύ υπεύθυνηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Α εντάξει τότε..ελα πειτε ενας ενας αυτά που σας ζητάω να τα βρίσκωημερομηνια γέννησης τόπος γέννησης ώρα γεννησης και ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ γεννησης
aalyah
Διάσημο μέλος
Όλο εκείνο το κατεβατο ήταν ο αστρολογικό σου χάρτης ειπα να τονδει η Κατερίνα μήπως κ σου πει κάτι παραπάνω
Σε χρειαζόμαστε Κατερινάκι μου γιατί εγώ το μόνο που έχω ειναι ένα πρόγραμμα να βρίσκω τον αστρολογικό χάρτι δεν ξέρω να εξηγώ τπτ από αυτάΓια τις εξηγήσεις εισαι εσύ υπεύθυνη
Δηλαδή έχω κάτι στον Σκορπιό???? :cry::cry::cry: Με μαγάρισε και μένα αυτό το άτιμο ζώδιο???
Πάω να προκαλέσω εγκεφαλικό στον εαυτό μου κοιτώντας άπειρα γατόμωρα στο ιντερνετ

bunny
Περιβόητο μέλος
Αχ,μπράβο!Επιτέλους! Ναι!! Το εισητήριο για την οριστική επιστροφή μου στην ελλάδα αγοράστηκε! Και η ημερομηνία αυτού: Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008
Φέυγω απο την αγγλία στις 18.50 ώρα αγγλίας και φτάνω στην Θεσσαλονίκη στις 1.45 το βράδυ ώρα ελλάδος.
Για όσους δεν γνωρίζουν....μετά απο 6 χρόνια στην ξενιτιά μαζέυω τα μπογαλάκια μου και γυρνάω επιτέλους οριστικά Ελλάδα!
Για να βγεί αυτό το εισητήριο φάγαν μεγάλο πρήξιμο πολλά μέλη απο το φόρουμ. Σας ευχαριστώ για την ανοχή σας και την υπομονή σας!
Επίσης να πληροφορήσω οτι στην ελλάδα δεν θα έχω ιντερνετ μέχρι να μετακομίσω στο δικό μου σπίτι απο το σπίτι των γονιών μου. Μόνο περιστασιακά όταν θα είμαι σε σπίτι φίλων. Γι'αυτό όποιος θα ήθελε μπορεί με π.μ. να μου στείλει το τηλέφωνο του και θα απαντήσω και εγώ με το δικό μου!
Άντε και σύντομα να μου ευχηθείτε να μπώ στο δικό μου σπιτάκι και να πάρω και την Ιριδα αγκαλιά!
Αρχίζει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση....32 και σήμερα!!!
Θα παρακαλούσα την συμμετοχή σας στην αντίστροφη μέτρηση καθημερινώς.![]()
Τι ωραία!
Για πόσο καιρό δεν θα έχεις Ιnternet;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool