katerina10
Περιβόητο μέλος
Θα δηλώσω ότι η θερμοφόρα δεν λέει μια μπροστά σε 2 ζουμπουρλοχαδιάρικα γατάκιαΜην λες ζουμπουρλούδικα ζουζούνια ζηλέυω! Εγώ πάλι είμαι με την θερμοφόρα στην αγκαλιά γιατί το κρύο δεν αντέχεται!
Αντε να έρθεις να πάρεις την μικρη σου στην αγκαλια να σε ζεσταίνει!!!(ΚΑλα πρέπει να ομολογήσω ότι βοήθησε και στην ζεστασιά και η ηλεκτρικη κουβέρτα αλλά χωρίς τα ζουζούνια μου...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Δεν έχει ψάξει καν για αντικαταστάτη. Αλλά ναι φυσικά είμαι πολύ καλή στην δουλειά μου (ψωνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο). Το θέμα είναι οτι πάλι καλά που είμαι και εγώ και τον οργανώνω λίγο. Να δω αν θα φύγω τι θα κάνει. Καλά πρόβλημα του φυσικά!![]()

ψωνιοοοοο????????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Έτσι άρχισε η μέρα μου αλλά έχουμε και αυτήν την δουλειά να κάνουμε..Είμαι δουλειά κοινώς!Και όπως βλέπεις ΔΟΥΛΕΥΩ!!!
Καλά κι εγώ στις εφημερίδες διάβασα που έλεγε γενική απεργία καθηγητών..!!
Αυτή η χώρα ζεί μέσα στην παραπληροφόρηση!!!!!
![]()
Και εγώ γι'αυτό γυρνάω!! Να ζήσω και εγώ λίγο στην παραπληροφόρηση!!!

Καλά καμία σχέση. Αγγλία να δει παραπληροφόρηση το μάτι σου. Αλλά φυσικά πολύ καλά καλυμένη. Εδώ στο παίζουν οτι αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να σου δώσουν τα νέα και το τι συμβαίνει στον κόσμο μόνο και μόνο για να σου πασαρουν ότι μπούρδα θέλουν και εσύ να νομίζεις οτι είσαι και ενημερωμένος κιόλας! Σούπερ πράγματα μιλάμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααααα όλα κι όλα..!!!Κυρία μου θέλετε να γυρίσετε τόσο πολύ και θα λυγίσετε λόγω οικονομικών...Ε ΟΧΙ!!!Ίσως αν δούλευες ως τις 10 Δεκεμβρίου???Δεν έχει ψάξει καν για αντικαταστάτη. Αλλά ναι φυσικά είμαι πολύ καλή στην δουλειά μου (ψωνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο). Το θέμα είναι οτι πάλι καλά που είμαι και εγώ και τον οργανώνω λίγο. Να δω αν θα φύγω τι θα κάνει. Καλά πρόβλημα του φυσικά!
Απλά η μόνη περίπτωση που μπορεί να λυγίσω είναι για οικονομικούς λόγους. Αλλιώς σιγά μην είχα καμιά σκασίλα να δουλέυω παραπάνω μέρες.

aalyah
Διάσημο μέλος
Θα δηλώσω ότι η θερμοφόρα δεν λέει μια μπροστά σε 2 ζουμπουρλοχαδιάρικα γατάκιαΑντε να έρθεις να πάρεις την μικρη σου στην αγκαλια να σε ζεσταίνει!!!(ΚΑλα πρέπει να ομολογήσω ότι βοήθησε και στην ζεστασιά και η ηλεκτρικη κουβέρτα αλλά χωρίς τα ζουζούνια μου...
)
Κατερίνα μην μου τα λες ζηλέυω!! Φυσικά και δεν πιάνει μία η παλιοπλαστικούρα θερμοφόρα σε σχέση με τα γατόνια. Αλλά τι να κάνω. Αφου δεν έιμαι μάνα!!! :cry:
Ω ρε τι έχει να τραβήξει η καημένη η Ιριδα όταν την πάρω. Όλο αγκαλία θα την έχω. Θα με σιχαθεί το μωρό!

ψωνιοοοοο????????????
![]()
όχι καλέ γιατί το λες αυτο?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αμερική και Αγγλία..Τίγκα στην παραπληροφόρηση για τον σκοπό "πλυση εγκεφάλου" του πολίτη και στην συνέχεια την "εκμεταλλευση του"Και εγώ γι'αυτό γυρνάω!! Να ζήσω και εγώ λίγο στην παραπληροφόρηση!!!
Καλά καμία σχέση. Αγγλία να δει παραπληροφόρηση το μάτι σου. Αλλά φυσικά πολύ καλά καλυμένη. Εδώ στο παίζουν οτι αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να σου δώσουν τα νέα και το τι συμβαίνει στον κόσμο μόνο και μόνο για να σου πασαρουν ότι μπούρδα θέλουν και εσύ να νομίζεις οτι είσαι και ενημερωμένος κιόλας! Σούπερ πράγματα μιλάμε!![]()

Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
"τι να έρθεις να κάνεις εδώ πέρα"
Δυστυχώς θα το ακούσεις πα-αααάρα πολλές φορές. Από πολλούς ή
μάλλον σχεδόν από όλους (εκτός της μαμάς...)
Η Αγγλία μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που η Ελλάδα μου
απαγόρευει, σπουδές, δουλειά στο δημόσιο, αξιοκρατία...
Η Ελλάδα μου χαρίζει όμως όλα τα υπόλοιπα, που δεν μπορω να τα
αριθμήσω. Και όπως και να το κάνουμε η ζυγαριά γέρνει προς σ' αυτά.
Μια χαρά θα είναι θα δεις.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ααααααα όλα κι όλα..!!!Κυρία μου θέλετε να γυρίσετε τόσο πολύ και θα λυγίσετε λόγω οικονομικών...Ε ΟΧΙ!!!Ίσως αν δούλευες ως τις 10 Δεκεμβρίου???![]()
10 Δεκεμβρίου????

Καλά τρελή είσαι εσύ! Θα κάνω χαρακίρι καλέ!!! Σοβαρά μιλάς? Εγώ μιλούσα ζήτημα για κανα 2-3 μέρες παραπάνω. Ακους εκεί ως τις 10 Δεκεμβρίου! Μην τα λες έτσι! Τα εγκεφαλικά στην ηλικία μου είναι συχνό φαινόμενο

aalyah
Διάσημο μέλος
Αχ μπράβο. Εσυ σκέφτεσαι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν και μένα! Μπράβο μπράβο! Περιττό να σου πω οτι σε έχω συμπαθήσει απίστευτα!! Είπες ακριβώς αυτό που εγώ προσπαθώ να εξηγήσω σε τόσους και τόσους εδώ και τόσο καιρό! Μέχρι που απλά κουράστικα και πλέον τους αγνοώ και θα κάνω αυτό που θέλω!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Poly μπράβο!!!
Το έθεσες πολύ ορθά το θέμα....δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα!
Θένια μου υπομονή...σε νιώθω απόλυτα....έζησα στο εξωτερικό 28 χρόνια και ξέρω ακριβώς τι λαχτάρα έχεις για τον γυρισμό!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Poly μπράβο!!!Το έθεσες πολύ ορθά το θέμα....δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα!
Θένια μου υπομονή...σε νιώθω απόλυτα....έζησα στο εξωτερικό 28 χρόνια και ξέρω ακριβώς τι λαχτάρα έχεις για τον γυρισμό!!!![]()
Καλα Νικολεττα σε σχεση με τα δικά σου χρόνια τα δικά μου είναι ψιχουλα. Δηλαδη τι να πω....ηρωας!! Εγω δεν νομίζω να μπορουσα ποτέ να μείνω τόσα χρόνια μακρια απο την ελλάδα. Εδω στα 6 και έπαθα ταράκουλο!

Νικολετταααααααααααααα
Θα ερθω για καφε να δω την Ραίσα και τον Φιντελάκο ε?? (ναι εγω αυτοπροσκαλούμαι

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλα Νικολεττα σε σχεση με τα δικά σου χρόνια τα δικά μου είναι ψιχουλα. Δηλαδη τι να πω....ηρωας!! Εγω δεν νομίζω να μπορουσα ποτέ να μείνω τόσα χρόνια μακρια απο την ελλάδα. Εδω στα 6 και έπαθα ταράκουλο!
Νικολετταααααααααααααα
Θα ερθω για καφε να δω την Ραίσα και τον Φιντελάκο ε?? (ναι εγω αυτοπροσκαλούμαι)
Η διαφορά είναι ότι γεννήθηκα στη Γερμανία
....μέχρι την ηλικία των 24-25 ετών ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να φύγω από εκεί....μετά πώς μου καρφώθηκε δεν ξέρω
αλλά ήθελα να έρθω Ελλάδα....ποτέ δεν μετάνιωσα γι αυτό αν και πέρασα δύσκολες στιγμές στην αρχή....εκεί ήμουν ξένη και εδώ ήμουν ξένη.
..τώρα όμως όλα ΟΚ!

Και φυσικά θα έρθεις, θα θυμώσω πολύ αν δεν έρθεις
....ότι ώρα και ότι μέρα θέλεις!!!!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Η διαφορά είναι ότι γεννήθηκα στη Γερμανία....μέχρι την ηλικία των 24-25 ετών ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να φύγω από εκεί....μετά πώς μου καρφώθηκε δεν ξέρω
αλλά ήθελα να έρθω Ελλάδα....ποτέ δεν μετάνιωσα γι αυτό αν και πέρασα δύσκολες στιγμές στην αρχή....εκεί ήμουν ξένη και εδώ ήμουν ξένη.
..τώρα όμως όλα ΟΚ!
Και φυσικά θα έρθεις, θα θυμώσω πολύ αν δεν έρθεις....ότι ώρα και ότι μέρα θέλεις!!!!
![]()
Χμμ ναι λογικο. Εισαι μικρη αρα αν εμεινες 28 χρονια εκει περα θα πρεπει λογικα να γεννηθηκες εκει η να σε πηγαν πολυ μικρη. Μάλιστα. Οπως και να εχει 28 χρονια ειναι 28 χρονια. Και εφοσον σου καρφωθηκε να ερθεις ελλαδα καλα εκανες και ηρθες! Και εγώ έτσι λοιπόν. ΘΑ ΕΡΘΩ!!

Και φυσικά θα έρθω ΚΑΙ στο σπιτι σου να δω τα αγαπημένα μου βρετανάκια (δεν την γλυτώνω την αγγλία εγώ είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο

Αλλά δεν φταίω εγώ! Φταίνε τα γατούνια σου που είναι ένα ονειρο!

aalyah
Διάσημο μέλος
αντε με το καλο να μας έρθεις..![]()
Σέυχαριστώ πολύ Βάσια!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ποσο είμαστε σήμερα???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το βρήκα!!Καλημέρα!!
Ποσο είμαστε σήμερα???![]()
26 και σήμεραααααααα!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
το βρήκα!!
26 και σήμεραααααααα!!!![]()
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
26 και σήμερα και στην δουλειά 10 και σημερααααααα!!!

Περνααααανε οι μεεεεεερες περναααααανε οι μεεεερες

ria23
Διάσημο μέλος

αντε περασν οι μερεεεςςςςςςςςςςςςςς

katerina10
Περιβόητο μέλος
25 και σήμερα 9 και σήμερα(φύγαμε από τα διψήφια!!!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool