Luna
Περιβόητο μέλος
Έχεις και εσύ το μικρόβιο του Παρθένου? Καλώς μας ήρθες λοιπόν!!![]()
το χω το χω!!!!!ποσοι αλλοι το εχουμε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Διδυμοι με ωροσκόπο Παρθένονα πω κατι κι εγω???
ειμαι διδυμοι με ωροσκοπο παρθενο,το αναποδο δηλαδη απο αυτο εδω!!!
και μου ταιριαζει σχεδον γαντι!!!
εκτος απο αυτο της οικογενειας και τον μικρο κυκλο φιλων..
Πολλοι θα ήθελαν να είχαν την οξύνοια αυτού του ατόμου ένα κοφτερο μυαλ΄που να αναλύει τα δεδομένα με τρόπο εμπεριστατωμενο και γρήγορο.Ωστόσο ακόμα πιο σημαντικό είναι ίσως το γεγονός ότι παρά το γενικό θαυμασμό που απολαμβάνει το άτομο αυτό δεν το παίρνει καθολου πάνω του.Δεν ξεπέφτει σε σύνδρομα αλλαζονείας.Παραμένει προσγειωμένος και ευδιάθετος, έτοιμος να τείνει χείρα βοηθείας σε όποιον έχει αναγκη.Το μειωνέκτημα του συνισταται στο γεγονός ότι πολύ συχνά έχει την τάση να αγνοεί ή και να καταπιέχει τα συναισθήματα του.Αυτό συμβαίνει γιατί τα υποτιμά και τα θεωρεί ένδειξη αδυναμίας.Μια τέτοια τακτική μπορεί να του κοστίσει ακριβά.Οσο πιο εγκαιρα την αναθεωρήσει τόσο το καλύτερο.
Συγνώμη για ελλειψεις γραμμάτων αλλά ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!!!Θέλει κανεις αλλος κάτι????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Διδυμοι με ωροσκόπο Παρθένο
Πολλοι θα ήθελαν να είχαν την οξύνοια αυτού του ατόμου ένα κοφτερο μυαλ΄που να αναλύει τα δεδομένα με τρόπο εμπεριστατωμενο και γρήγορο.Ωστόσο ακόμα πιο σημαντικό είναι ίσως το γεγονός ότι παρά το γενικό θαυμασμό που απολαμβάνει το άτομο αυτό δεν το παίρνει καθολου πάνω του.Δεν ξεπέφτει σε σύνδρομα αλλαζονείας.Παραμένει προσγειωμένος και ευδιάθετος, έτοιμος να τείνει χείρα βοηθείας σε όποιον έχει αναγκη.Το μειωνέκτημα του συνισταται στο γεγονός ότι πολύ συχνά έχει την τάση να αγνοεί ή και να καταπιέχει τα συναισθήματα του.Αυτό συμβαίνει γιατί τα υποτιμά και τα θεωρεί ένδειξη αδυναμίας.Μια τέτοια τακτική μπορεί να του κοστίσει ακριβά.Οσο πιο εγκαιρα την αναθεωρήσει τόσο το καλύτερο.
Συγνώμη για ελλειψεις γραμμάτων αλλά ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!!!Θέλει κανεις αλλος κάτι????
ευχαριστουμε!!!!!!

ολα σωστα!!!
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
εκ γεννετης φυσικο τατου ΜΙΑ ΓΑΤΑΔηλαδή το τατού με τον σκορπιό τζάμπα το έκανα?????![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Χαμός γίνεται..Που είναι η Ζορίτσα να μην νοιώθω μόνη αιγόκερως?????το χω το χω!!!!!ποσοι αλλοι το εχουμε??

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΟΛΟΙ!!!!το χω το χω!!!!!ποσοι αλλοι το εχουμε??
Εαύ καλά έχεις τη Ζοριτσα εγώ τι να πω;Χαμός γίνεται..Που είναι η Ζορίτσα να μην νοιώθω μόνη αιγόκερως?????![]()
zorica
Διάσημο μέλος

πες τωρα για τοξοτη με αιγοκερω...πες δεν ειμαστε τρελλο combination?

zorica
Διάσημο μέλος
Eσυ Ελενα τι εισαι?Το`χασα...ΟΛΟΙ!!!!
Εαύ καλά έχεις τη Ζοριτσα εγώ τι να πω;

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ ναι ...Εσύ τις έκανες τις ασκήσεις σου για σήμερα???????ΟΛΟΙ!!!!
Εαύ καλά έχεις τη Ζοριτσα εγώ τι να πω;
Αχ καλή μου...λέωνα φύγω τώρα...Εδω,εδω παρων
πες τωρα για τοξοτι με αιγοκερω...πες δεν ειμαστε τρελλο combination?![]()
Είναι αργά και θα πάρω τραίνο μάλλον...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ Ταυρος με δίδυμο δεν το έχασες απλά ειχα άλλη αστρολόγο εγωEσυ Ελενα τι εισαι?Το`χασα...![]()

zorica
Διάσημο μέλος
Καλα...εχουμε μερες στη διαθεση μας..δεν θα χαθουμεΑχ ναι ...Εσύ τις έκανες τις ασκήσεις σου για σήμερα???????
Αχ καλή μου...λέωνα φύγω τώρα...Είναι αργά και θα πάρω τραίνο μάλλον...
![]()

Και τι σου ειπε η δικη σου?Εγώ Ταυρος με δίδυμο δεν το έχασες απλά ειχα άλλη αστρολόγο εγω![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι και εγώ εδώ.Χαμός γίνεται..Που είναι η Ζορίτσα να μην νοιώθω μόνη αιγόκερως?????![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ Ταυρος με δίδυμο δεν το έχασες απλά ειχα άλλη αστρολόγο εγω![]()

Μαααααααααααααα
Εγώ είμαι ...απλά σε άλλο μέρος ίσως!!!Τελικά δεν θα φύγω...Καλα...εχουμε μερες στη διαθεση μας..δεν θα χαθουμε
Και τι σου ειπε η δικη σου?![]()

Πήγε πολύ αργά και είμαι και πτώμα..δεν κοιμάμαι καλά τελευταια...
οποτε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Αιγοκερως?Με οροσκοπο...?Είμαι και εγώ εδώ.
Αντε αντε Κατερινακι καληνυχτα και καλη ξεκουραση...και σε ακολουθω και εγω σε δευτερολεπτα μεσα...Μαααααααααααααα
Εγώ είμαι ...απλά σε άλλο μέρος ίσως!!!
Τελικά δεν θα φύγω...Πήγε πολύ αργά και είμαι και πτώμα..δεν κοιμάμαι καλά τελευταια...
οποτε...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και τι σου ειπε η δικη σου?![]()
Εννοούσα ότι τον ωροσκόπο μου τον έχει βγάλει άλλη, το προφιλ η μανταμ ΚατεριναΜαααααααααααααα
Εγώ είμαι ...απλά σε άλλο μέρος ίσως!!!

Καλό βράδυ Κατερινάκι ελπίζω να πάνε όλα καλά αυριο κ να μάθουμε ευχάριστα νέα για τον Μάπα

aalyah
Διάσημο μέλος

Λουνάκι πάνω κάτω όλες το έχουμε το μικρόβιο. Και μην νομίζεις και αυτές με τάυρο και αιγοκερω μια απο τα ίδια είναι (γιατί παρθένοι ταυροι αιγοκεροι ταιριάζουν). Αρα εν ολίγοις ΟΛΕΣ πάνω κάτω στα ίδια είμαστε!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αν οι επιτυχίες ξεκινούν από τα όνειρα ΄τοτε αυτό το άτομο ξεκινά από θέση ισχύος, αφου είναι ο ανθρωπος που εμπνέεται απο μεγάλες ιδέες και τους δύσκολους στόχους.Πρακτικός νους και ιδιαίτερα αποτελεσματικός, ξέρει να τα βγαζει πέρα με κάθε είδους ανθρωπουε και καταστάσεις.Οι άλλοι μπορούν ανετα να βασιστουν πάνω του ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο.Παράλληλα , δεν ειναι απο εκεινους που αφήνουν την δουλειάνα τους απορροφήσει ολοκληρωτικά και είναι ικανος να βρίσκει πάντα χρόνο για να χαλαρνει και να ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του.Ωστόσο η ανοδος του στη σκάλα της ιεραρχίας τον κάνει σε αρκετές περιπτώσεις να ξεχνά αυτό που ξεκίνησε, γεγονος που προκαλεί την δυσαρεσκεια των υφισταμενων του.Μια δυσαρεσκεια που, όσο κι αν δεν το παραδέχεται, τον θλίβει ιδιαιτερα!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μ αρέσει η άποψή σου για την διαφορετικότηταΚαληνύχτα Κατερινάκι και ευχαριστούμε για όλα!
Λουνάκι πάνω κάτω όλες το έχουμε το μικρόβιο. Και μην νομίζεις και αυτές με τάυρο και αιγοκερω μια απο τα ίδια είναι (γιατί παρθένοι ταυροι αιγοκεροι ταιριάζουν). Αρα εν ολίγοις ΟΛΕΣ πάνω κάτω στα ίδια είμαστε!!![]()
Βρε Κατερίνα το επόμενο προφιλ που θα σου ζητήσουν ότι κ να πουν εσυ θα πεις Παρθένος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αρα εν ολίγοις ΟΛΕΣ πάνω κάτω στα ίδια είμαστε!!![]()
Ένα τσούρμο τρελές δηλαδή!!!!

zorica
Διάσημο μέλος
καληνυχτα ΤενιαΚαληνύχτα Κατερινάκι και ευχαριστούμε για όλα!
Λουνάκι πάνω κάτω όλες το έχουμε το μικρόβιο. Και μην νομίζεις και αυτές με τάυρο και αιγοκερω μια απο τα ίδια είναι (γιατί παρθένοι ταυροι αιγοκεροι ταιριάζουν). Αρα εν ολίγοις ΟΛΕΣ πάνω κάτω στα ίδια είμαστε!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool