Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Γιούλη μου κοίτα εδώ

Γράφω το τι έγινε με την κολλητή. Αυτό είναι ουσιαστικά το πρόβλημα. Εξηγώ σε δυο τρεις απαντήσεις μου το όλο θέμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη μου κοίτα εδώ

Γράφω το τι έγινε με την κολλητή. Αυτό είναι ουσιαστικά το πρόβλημα. Εξηγώ σε δυο τρεις απαντήσεις μου το όλο θέμα.
ναι...κατι ειχα διαβάσει και τοτε...αλλα νομιζα οτι ειχε λυθει...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι...κατι ειχα διαβάσει και τοτε...αλλα νομιζα οτι ειχε λυθει...:hmm:

Μπα όχι ακόμα. Θα συζητηθεί μέσω τηλ όταν έρθω ελλάδα.

Αντε να σμιξουμε τα τρια μας...οικογενειακα! ;):)
να σας δωσω και τα δωρακια σας:up:
:confused::confused:Μαρήηηηηηηηηηηηηηη τι λες???Ποια δωράκια???Θα τρελαθώ!!!!!:redface::lol:
Κορίτσια 1 και σήμερα 1 και σήμεραααααααα :D

Λοιπόν! Μην μου λέτε καταρχήν οτι ο καιρός είναι αγγλικός. Αυτό τώρα για καλό το λέτε? Ενα απο τα κακά της αγγλίας που δεν αντέχω είναι ο καιρός και μου λέτε οτι και εκεί θα βρω τα ίδια?? Αααααα θα ανακαλέσω τις κούτες με τα πράγματα μου και θα μείνω εδώ που είμαι κανονίστε!! :P:lol:

Εσένα Δώρα στο κρατάω μανιάτικο απο χθες που θα ζουλήξεις κουραμπιέ πριν απο μένα!!! Και τώρα μου λες οτι Κάλυμνο έχετε ήλιο? Ε ΠΟΤΕ!!! Φιρί φιρί το πας κυρία μου να πέσουν τα παιδιά σου θύματα απαγωγής!!! :mad::P:lol:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!! Λοιπόν όπως είναι γνωστό απο άυριο το απόγευμα δεν θα μπορώ πλέον να μπω ίντερνετ. Οχι συχνά τουλάχιστον. Στην περίπτωση που τελικά έρθω Αθήνα αν θέλετε να βρεθούμε δέχομαι ευχαρίστως πμ απο όποια θέλει να μου δώσει το τηλ της να μπορούμε να εποκοινωνούμε. Θα απαντήσω καταλλήλως με το δικό μου κινητό. :D Τώρα αν για κάποιο λόγο δεν έχετε προλάβει να μου στείλετε πμ μέχρι να εξαφανιστώ μπορείτε να κανονήσετε ένα μίτινγκ και όταν έρθω αθήνα μπορούμε να βρεθούμε όλες μαζί! Επίσης οι Γιουλη, katerina10, moukelis, chryssa, staman2, μαγισσα, Raisa, Keira, Lita (και ίσως κάποια άλλα άτομα που ξέχασα) έχουν το κινητό μου άρα ή μπορείτε να συνεννοηθείτε για συνάντηση με αυτές ή να πάρετε απο αυτές το τηλέφωνο μου.:)

Λοιπόν τώρα πρέπει να ετοιμαστώ γιατί θα πάω (επιτελους) βόλτα στο Leeds για τίποτα ψώνια (αν και δεν με παίρνει πολλά πολλά λόγω βάρους της βαλίτσας). Αλλα ευελπιστούμε ότι κάτι θα πάρουμε. :D

Φιλιά πολλά και ελπίζω να τα πούμε αργότερα αλλιώς στα πολύ γρήγορα άυριο πριν φύγω.

Φιλιαααααααααααααα
Εγώ έχω χάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ από κινητά (σχεδόν) λόγω αλλαγής συσκευής..τα ονόματα μου βγαίνουν όπως να ναι...ΘΕΝΙΑ πμ με το κινητο σου ΤΩΡΑ!!!!!!:D
Ωπα...! Κατι έχασα!
Υπαρχει περιπτωση να μην έρθεις Αθηνα?
Θα σε σκοτώσει ο ...ζαβολιαρης πατερας μας:mad::P
Αμ πεσ για την μαμά επίσης...η αδερφή να δεις...θα πάρει την μεγαλύτερη αδερφή και θα πάνε Θεσαλλονίκη..αν ο Μωαμεθ δεν πάει στο βουνό...;)

Να έρθει το βουνό να έρθει γιατί λόγω τεχνικών δυσκολιών τον κόβω τον Μωάμεθ καθηλωμένο Θεσ/νικη :down:

Να έρθει το βουνό να έρθει γιατί λόγω τεχνικών δυσκολιών τον κόβω τον Μωάμεθ καθηλωμένο Θεσ/νικη :down:
:hmm::/::(:(:(:cry::cry:

Το ξέρω Γιουλάκο μου το ξέρω. Και εγώ έτσι νιώθω. Μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώς. Αλλά εκτός απο την θεία μου (η οποία όμως μπορεί μετά την Πρωτοχρονιά) δεν έχω αλλού να μείνω. Και αν μείνω στην κολλητή μου σημαίνει οτι δεν θα μπορώ να συναντήσω καμία σας γιατί θα είμαι σπίτι. Ασε που αν μείνω αλλού φοβάμαι οτι η κολλητή θα παρεξηγηθεί. Την ατυχία μου δηλαδη.:/:

:down::down::down::/::/::/::(:(:mad::mad::mad::|:|;););):D:D:D

Το ξέρω Γιουλάκο μου το ξέρω. Και εγώ έτσι νιώθω. Μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώς. Αλλά εκτός απο την θεία μου (η οποία όμως μπορεί μετά την Πρωτοχρονιά) δεν έχω αλλού να μείνω. Και αν μείνω στην κολλητή μου σημαίνει οτι δεν θα μπορώ να συναντήσω καμία σας γιατί θα είμαι σπίτι. Ασε που αν μείνω αλλού φοβάμαι οτι η κολλητή θα παρεξηγηθεί. Την ατυχία μου δηλαδη.:/:
:hmm::hmm::hmm:κάποιος θα πήγαινε στο λιντς....:hmm::hmm::hmm:μα ποιος????:confused::confused::P

:hmm::hmm::hmm:κάποιος θα πήγαινε στο λιντς....:hmm::hmm::hmm:μα ποιος????:confused::confused::P

:whistle::whistle:

Δεν φταίω εγώ καλέ το τζιν μου δεν έχει στεγνωσει και το εχω πλακώσει με το αεροθερμο τώρα μπας και μπορεσω και βγω. :D

:whistle::whistle:

Δεν φταίω εγώ καλέ το τζιν μου δεν έχει στεγνωσει και το εχω πλακώσει με το αεροθερμο τώρα μπας και μπορεσω και βγω. :D
:lol::lol::lol::lol:Δικαιολογίες..στο έχω πει ότι το Mycat είναι εθισμός...:P

:lol::lol::lol::lol:Δικαιολογίες..στο έχω πει ότι το Mycat είναι εθισμός...:P

Καλέ αλήθεια λέω. Ακόμα μούσκεμα είναι το ηλίθιο. Και το είχα και δίπλα στο καλοριφερ όλο το βραδυ. Δεν χασομεράω όμως. Κάνω μαλιά και μεικ απ τώρα. :D

Τζιν στέγνωσε! Την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Τα λέμε αργότερα (ελπίζω τουλάχιστον) :D

Θενια εχεις φυγει πια η ακομη σε βρισκω στην Αγγλια?;)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και καλη ανταμωση πια την Κυριακη!;):D ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ:D:D:D

Αυτό ήταν. 0 και σήμερα!! Φευγωωωωωω κι αφήνω πίσω μου συντριμιαααααα!!!

Λοιπόν η περιοχή στο προφίλ μου αλλάζει επίσημα σε "Θεσσαλονίκη" και πλέον θα τα λέμε πιο αραιά λόγω έλειψης ιντερνετ. Αλλά πλέον έχουμε τα κινητά άρα θα τα λέμε άνετα απο εκεί πέρα!!! :up:

Φιλιά πολλά και ευχαριστώ πολύ όλες για την υποστηριξή σας και που με βοηθήσατε στην αντίστροφη μέτρηση και ζήσατε όλο αυτό μαζί μου. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω απο κοντά!!

Φιλιά κούκλες μου!!

Καλό ταξίδι να έχεις και καλή προσαρμογή στα πάτρια εδάφη:):):)
Άντε και πολύ σύντομα με νέο θέμα στην στήλη "οι γάτες μου";);)

Καλό ταξίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Ας κλείσει λοιπόν το θέμα...και μόλις φτάσεις θα ανοίξεις άλλο ...:up::up::up:
Καλό ταξίδιιιιι!!!!!!!!!

Καλό ταξίδι κούκλα μουυυ!!! Άντε να μας έρθεις στην ωραία μας Ελλάδααα!!!!
Και με την ιριδούλα αγκαλιά!

Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back