Τράπεζα αίματος

Θα πάω κι εγώ σήμερα από εκεί. Δυστυχώς, δεν ξέρω την ομάδα αίματος της Ρενάτας, αλλά έχω σκοπό την επόμενη φορά να της πάρει αίμα για να το δει. Και αν γίνει, τελικά, η τράπεζα αίματος που σκέφτονται, θα είναι καλό για όλα τα γατάκια που παθαίνουν κάτι και ψάχνουν απεγνωσμένα αίμα. Είναι όπως στους ανθρώπους...

Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διάβασα και εγω τώρα για τις ομάδες αιματος...δεν ειχα συνειδοποιήσει οτι ειναι τοσο σημαντικό. Θα ''κάνω'' και την εξέταση να δω σε ποια ομάδα αιματος ανηκουν, κ αχρείαστη να ειναι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος?

Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!!

Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε:P) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί!:(

https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος?

Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν...

Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε:P) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί!:(
Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της? :hmm:

Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν...
Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back