ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
16-04-08
13:47
Θα πάω κι εγώ σήμερα από εκεί. Δυστυχώς, δεν ξέρω την ομάδα αίματος της Ρενάτας, αλλά έχω σκοπό την επόμενη φορά να της πάρει αίμα για να το δει. Και αν γίνει, τελικά, η τράπεζα αίματος που σκέφτονται, θα είναι καλό για όλα τα γατάκια που παθαίνουν κάτι και ψάχνουν απεγνωσμένα αίμα. Είναι όπως στους ανθρώπους...
Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
16-04-08
13:54
Διάβασα και εγω τώρα για τις ομάδες αιματος...δεν ειχα συνειδοποιήσει οτι ειναι τοσο σημαντικό. Θα ''κάνω'' και την εξέταση να δω σε ποια ομάδα αιματος ανηκουν, κ αχρείαστη να ειναι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
16-04-08
13:56
https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος?
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
16-04-08
13:57
Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!!
Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε
) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί!
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
16-04-08
13:59
https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος?
Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
16-04-08
13:59
Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της?Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί!
![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
16-04-08
14:01
Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!!Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum