Εμενα δεν εχει εποχες μαδαει 365 ημερες!! Χαχαχαχα. Αν και εχθες που τον χτενισα παρατηρησα οτι εβγαλε την μιση ποσοτητα τριχας απο καθε αλλη φορα! Στο τελος πουλοβερ θα πλεκαμε με τοση τριχα! Μαλλον η equilibrium κανει δουλεια! Βρηκα και την equilibrium light σε χυμα 4.50 ε το κιλο. Αλλα δεν πιστευω οτι συμφερει χυμα η συγκεκριμενη γιατι 11ε εχει συσκευασμενη και ειμαι πολυ υπερ στις συσκευασμενες τροφες! Τωρα δεν ξερω αν θα μπορουμε να τις περνουμε κι αυτες σε λιγες μερες.....τι να πω....γενικά νομίζω είναι μια χαρά η equilibrio. δεν έχει τύχει να την πάρω γτ έχω καλό πετ σοπ που πουλάει χύμα καλές τροφές.
αλλά έχω ακούσει θετικά σχόλια από όποιον την έχει δοκιμάσει κι η τιμή της είναι λογική.
υ.γ.το καλοκαίρι όλα τα γατιά μαδάνε αρκετά...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
έτσι κι αλλιώς και με τις συσκευασμένες πρέπει να τις κλείνεις καλά να μην παίρνουν αέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι εχεις δικιο! Εγω αυτο το προβλημα το εχω με τις κονσερβες,με τα χιλια ζορια να φαει τις applaws που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλες,την βαζω και γω στο πιατακι της , την αφηνω, καποια στιγμη πειναει και αφου δεν εχει τιποτα αλλο την τρωει τελικα.Πεισματαρα αυτη πεισματαρα και γω!![]()
Εγω ολες τις μαρκες κονσερβες της εχω παρει και ουτε καν δοκιμάζει. Ιδιαίτερα αυτες που ειναι καλύτερης ποιότητας. Η μονη που της αρεσει ειναι η royal canin και η gourmet gold μοσχάρι για γατακια
Δυστυχως μενει εξω και δεν εχω την ευχαιρια να κανω αυτο που κανεις γιατι δεν θελω να την αφήνω να πεινάει και να τρωει απο όπου βρει ετσι υποκύπτω στις ιδιοτροπίες της και στους εκβιασμούς της
Με την τροφη που ειδα προσωπικα εγω εκπληκτικη μειωση τριχας ειναι με την Equilibrium neutured η την light τρωμε και τα δυο... Ειχα φτασει στο σημειο να πλεκω πουλοβερ με τοση τριχα τωρα τον χτενισα σημερα και εβγαλε την μιση ποσοτητα απ οτι εβγαζε....11ε τα 2κιλα σε συσκευασμενη η neutured 4.50 ε το κιλο η light σε χυμα η 11ε αντιστοιχα σε συσκευασμενη. Απο κονσερβα καπως ξεκινησε κ τρωει την 4 seasons απο το pet shop ....Εχω και γω προβλημα με την τριχα ,εμενα ειναι μακρυτριχη και καθε φορα που χτενιζω γινεται χαμος!Ποια σου συστησε το πετ σοπ,μηπως σωθουμε και μεις;![]()
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ολες τις μαρκες κονσερβες της εχω παρει και ουτε καν δοκιμάζει. Ιδιαίτερα αυτες που ειναι καλύτερης ποιότητας. Η μονη που της αρεσει ειναι η royal canin και η gourmet gold μοσχάρι για γατακιαΔυστυχως μενει εξω και δεν εχω την ευχαιρια να κανω αυτο που κανεις γιατι δεν θελω να την αφήνω να πεινάει και να τρωει απο όπου βρει ετσι υποκύπτω στις ιδιοτροπίες της και στους εκβιασμούς της
![]()
Eχεις δικιο αμα μενει εξω δεν μπορεις να την αφησεις νηστικη,καλα κανεις και τις βαζεις τροφη.Και αυτες που της δινεις ειναι καλες τροφες.Εμενα παλι ειναι εκλεκτικη στις κονσερβες!

Με την τροφη που ειδα προσωπικα εγω εκπληκτικη μειωση τριχας ειναι με την Equilibrium neutured η την light τρωμε και τα δυο... Ειχα φτασει στο σημειο να πλεκω πουλοβερ με τοση τριχα τωρα τον χτενισα σημερα και εβγαλε την μιση ποσοτητα απ οτι εβγαζε....11ε τα 2κιλα σε συσκευασμενη η neutured 4.50 ε το κιλο η light σε χυμα η 11ε αντιστοιχα σε συσκευασμενη. Απο κονσερβα καπως ξεκινησε κ τρωει την 4 seasons απο το pet shop ....
Δυστυχως εμενα ειναι δυσκολη στις κονσερβες τρωει με τα χιλια ζορια .Απο ξηρη τροφη της δινω ολιστικη και εχει συνηθισει αυτη.Ειναι λιγο μακρυτριχη για αυτο εχω το προβλημα με τη τριχα .

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Nαι εχεις δικιο! Εγω αυτο το προβλημα το εχω με τις κονσερβες,με τα χιλια ζορια να φαει τις applaws που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλες,την βαζω και γω στο πιατακι της , την αφηνω, καποια στιγμη πειναει και αφου δεν εχει τιποτα αλλο την τρωει τελικα.Πεισματαρα αυτη πεισματαρα και γω!![]()
Παρότι οι κονσέρβες της applaws θεωρούνται από τις καλύτερες ( γι αυτό και λίγο "τσιμπημένες" στην τιμή τους) ούτε κι η δική μου ενθουσιάζεται ιδιαίτερα. Αυτό το αποδίδω στο οτι δεν έχουν έντονη μυρωδιά από διάφορα τεχνητά βελτιωτικά που βάζουν στις κατώτερης ποιότητας κονσέρβες. Χώρια οτι τα "βρώμικα"γενικά είναι συνήθως και τα πιο ελκυστικά.
Προσωπικά, από ένα υγειινό άπαχο φιλέτο γαλοπούλας ή κάτι παρεμφερές, θα προτιμούσα απείρως περισσότερο ένα σουβλάκι "απ'όλα", ή ένα κομάτι πίτσας με αλλαντικά και διπλό τυρί τίγκα στη χοληστερίνη ((YOLO***)
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
)Πάντως κι η δική μου για 2 χρόνια με το που καλοκαίριαζε σταματούσε να τρώει κονσέρβα, άγνωστο γιατί

Φέτος δεν μου έχει δείξει σημάδια αποστροφής στις κονσέρβες (ακόμα).
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό είναι να τρώει λίγη κονσερβούλα για το ουροποιητικό της. Έχεις δοκίμασει μήπως με τη Stuzzy που περιέχει σαρδέλες ολόκληρες? (θα της έτρωγα κι εγώ ευχαρίστως)
Πάντως κι η δική μου για 2 χρόνια με το που καλοκαίριαζε σταματούσε να τρώει κονσέρβα, άγνωστο γιατί
Φέτος δεν μου έχει δείξει σημάδια αποστροφής στις κονσέρβες (ακόμα).
Την επομενη φορα θα παρω της Stuzzy ,να δουμε.
Ευχαριστω πολυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Την επομενη φορα θα παρω της Stuzzy ,να δουμε.Ευχαριστω πολυ!
Κι εύχομαι αυτή τη φορά να μην αντισταθεί στον πειρασμό

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Mακαρι καλη μου Αλκυονη!![]()
Για τις φίλες, Αλεξάνδρα

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τις φίλες, Αλεξάνδρα![]()
Αλεξανδρα μου ψαχνω stuzzy με σαρδελα και δεν βρισκω εχει με σολωμο και με πεστροφα.Μηπως αυτες εννοεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool