Pocahontas
Δραστήριο μέλος
μαλλον θα πάω praktiker για να πάρω ένα κομμάτι πλεξι γκλας
το θεμα ειναι να καταφερω να το κολλησω πανω στο καγκελο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε χρειάζεται να το κολλήσεις πάνω στο κάγκελο,πάρε το κομμάτι και κόλλησέ το πάνω στο λευκό διαχωριστικό που ήδη υπάρχει στο μπαλκόνι σου,φροντίζοντας να προεξέχει έως το σημείο που θέλεις ώστε να απαγορεύει την πρόσβαση.μαλλον θα πάω praktiker για να πάρω ένα κομμάτι πλεξι γκλας
το θεμα ειναι να καταφερω να το κολλησω πανω στο καγκελο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
ααα σωστά με σιλικόνη έτσι?
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κομμάτι που θα προεξέχει στο κενό να είναι οπωσδήποτε μικρότερο από το υπόλοιπο!!!!!!
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α, και να πάρεις ΚΟΛΛΑ σιλικόνης, όχι σιλικόνη!!
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναί αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ θα ζητήσεις συγκολλητική!!! Αν πάς στο πράκτικερ,όπως είπες,εξήγησε στον υπάλληλο που είναι στο διάδρομο με τις σιλικόνες(πάντα υπάρχει κάποιος εκεί για να βοηθάει) τί ακριβώς θέλεις να κάνεις και τι υλικό είναι το λευκό διαχωριστικό που θα κολλήσεις πάνω το πλέξιγκλας και θα σου δώσει εκείνος την κατάλληλη!ααα σωστά με σιλικόνη έτσι?

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
ααα πολύ ωραία
ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά

θα σας ενημερώσω

Paladin1
Νεοφερμένο μέλος

Πρόκειται να υιοθετήσω 4 αδέσποτα μικρά γατάκια, που γεννήθηκαν μέσα στην πόλη σε μια πιλοτή, και ΑΜΕΣΑ κινδυνεύουν απο αυτοκίνητα, κακόβουλους και σκυλιά.
Μένω σε μονοκατοικία με ένα αρκετά μεγάλο κήπο για να έχουν τον δικό τους χώρο ακόμη κι όταν μεγαλώσουν. Είχα μέχρι πριν κάποιους μήνες την Εσπίτσα, η οποία μεγάλωσε μέσα στο σπίτι και τον κήπο, και δεν έφευγε απο τον χώρο παρότι μπορούσε. Αλλά όταν την πήρα ήταν ήδη αρκετών μηνών και προσαρμόστηκε εύκολα και άμεσα.
Ο φόβος μου με τα μικρούλια είναι μέχρι να συνηθίσουν και να μεγαλώσουν λίγο, να μη φύγουν απο τον κήπο παίζοντας και τα βρει κανένα κακό. Θα τα έχω μέσα στο σπίτι όσο και στον κήπο, όπως είχα την Εσπίτσα, μιας που στο σπίτι ούτως η άλλως είναι συνήθως ανοιχτή η πόρτα που οδηγεί στον κήπο.
Δεν εξετάζω και δεν ρωτάω την άποψή σας για το αν είναι καλή αυτή η ελευθερία, αλλά θέλω βοήθεια σε κάτι άλλο. Μέχρι να μεγαλώσουν σκέφτομαι να βάλω ένα φράχτη πλαστικό για να μη μπορούνε να φύγουνε όσο είναι μικρά εκτός. Σκέφτομαι κάτι τέτοιο:
Ξέρω ότι δεν μπορεί να κρατήσει γάτα όταν μεγαλώσει, το ψάχνω απλά σαν μια προσωρινή λύση όσο είναι ακόμη μικρά. Ο κήπος περιβάλεται απο θάμνο τετράγωνο (το στυλ που έχει στα δημόσια πάρκα) και αυτό το πλαστικό σε πράσινο κολητά στον θάμνο δεν θα προκαλέσει μεγάλη "εικαστική" παρέμβαση για να μου βάλει κανένας απο το συγκρότημα χέρι.
Έχει κανείς να αντιπροτείνει κάτι?
Πιστεύω ότι θα έχουν σαφώς καλύτερη μοίρα στον κήπο και το σπίτι μου, με κάποιον να τα φροντίζει απότι αδέσποτα στην πόλη...
Ευχαριστω.
ANGELINA13
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα σας!ειμαι καινουρια εδω και εχω μια απορια..εχω εδω και 1 μηνα ενα υπεροχο γατακι που της αρεσει να καθεται στο μπαλκονι και να χαζευει το δρομο.εχω βαλει πλεγμα γυρω απο τα καγκελα για να μην πεσει αλλα φοβαμαι οτα μεγαλωσει μην σκαρφαλωσει και πηδηξει ..ειμαι στο 2 οροφο και την εχω εννοια συνεχεια..υπαρχει καλυτερος τροπος περιφραξης και προστασιας της γατουλας μου για να ειμαι και γω πιο ησυχη??σας ευχαριστω πολυ..
marina289
Περιβόητο μέλος

Paladin1
Νεοφερμένο μέλος
Νομίζω ότι η περίφραξη τύπου Γ απο ανθεκτικό υλικό όπως έχει στις φωτό η Jejebel θα σου κάνει δουλειά.
Αναφέρομαι σε αυτό:
Παρόλα αυτά, οι γάτες είναι ΓΑΤΕΣ, δηλαδή ποτέ δεν μπορείς να είσαι ήσυχος δυστυχώς :/
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..υπάρχει τρόπος.Να κάνεις περίφραξη(με πλέγμα πάλι),αλλά σε σχήμα Γ.Δηλαδή,θα παρεις ξυλινους ή μεταλλικους πασσαλους που θα εχουν σχημα Γ..θα τους στερεώσεις ανά αραιά διαστήματα στο μπαλκόνι,με το τελείωμα του Γ να είναι απο τη μέσα μεριά..και εκεί θα στερεώσεις το πλέγμα.Δηλαδή..θα κάνει κάτι σαν μικρό ουρανό στο μπαλκόνι σου,έτσι ώστε ακόμα και να σκαρφαλώσει το γατί,να μην μπορεί να περάσει απο πάνω..για να πέσει.
Δες αυτό το θέμα,θα σε βοηθησει πολύ γιατί έχει και εικόνες.

ANGELINA13
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!το ξερω οτι τα γατουλια μας ειναι στην φυση τους να ειναι περιεργα και να θελουν να εξευρενησουν τα παντα απλα θελω το καλυτερο για αυτην! :-) θα το ψαξω και γω περαιτερω και θα σας ενημερωσω!παντως μαρεσει πολυ που υπαρχει τετοιο φορουμ(σας ανακαλυψα τυχαια..και διαβαζω τα παντα εδω)
marina289
Περιβόητο μέλος

https://www.mypetz.gr/συζήτηση-επι-παντός-γατιστητού/τρόποι-περίφραξης-βεράντας;-23865/7/
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Tί κοιτάς και καμαρώνεις αφ'υψηλού βρε Ντίσνεϋ;;;Εμ πώς να μην καμαρώνεις! Είδες τί έχει φτιάξει η μαμά για πάρτη σου αγόρι μου;;;
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεν είναι περιφραγμένο και από πάνω και σταθερό δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει γάτα μέσα, στο εγγυώμαι!
Μιλάς για τα πάρκα, που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι εκπαιδευτές σκύλων για τα κουτάβια όταν είναι μικρά, να παίζουν με ασφάλεια..
Κοίτα, δεν ξέρω αν το κάνουν σε γάτες αυτό, αλλά πιστεύω πως είναι η ύστατη λύση. Αν έχεις πολλές και μη περιφραγμένη αυλή και θες να τις έχεις μέσα να παίζουν, ίσως είναι λύση. Αλλά είναι εντελώς αντίθετη με τη φύση της γάτας... η οποία ανήκει στα αιλουροειδή (καμία σχέση με σκύλο δηλαδή).
Εγώ είμαι υπέρ της αποκλειστικής επιβίωσης μέσα στο σπίτι. Άλλοι από εδω τις έχουν μέσα-έξω, αλλοι όταν τις βγάζουν έξω περνάνε σαμαράκι.
Ας πούνε και άλλοι τη γνωμη τους![]()
ένα από τα κριτήρια αγοράς του διαμερίσματος όπου ζω (μαζί τους εννοείται) ήταν να χωρά εμενα κι αυτές
να καλύπτονται οι ανάγκες όλων
ετσι επέλεξα διαμέρισμα με δυο μπαλκόνια
το ένα είναι σκεπαστό εχει τοίχο δεξιά αριστερά κι επάνω, μόνο η εξω πλευρά του δηλαδή είναι ανοιχτή
το περίφραξα με σύρμα κι έβαλα απέξω τέντα
ετσι τα μωρά μου μπορούν να μπαινοβγαίνουν σ' αυτό το μπαλκόνι όταν λείπω, να λιαζονται, να παιρνουν καθαρό αέρα
χωρίς να κινδυνεύουν να πέσουν απ τον 4ο και να τα χάσω!
φυσικά όταν επιστρέφω τα μαζευω κοντά μου
τωρα το αν θα τις άφηνα ελευθερες? στην Αθηνα αποκλείεται δε θα τις ξαναβρώ, πώς θ' ανεβουν στον 4ο???
το καλοκαίρι στο εξοχικό τις αφηνα
πάντα ερχονταν όταν τις φωναζα, αλλά αγωνιουσα για φόλες κι αυτοκίνητα
δε νομιζω να τις αφησω φέτος δε θα το αντεξω
(σκέφτομαι πάντως ν ανοίξω ενα θεμα γι αυτό!)
θα ηθελα ν απαντήσω και στην Εφη και στον Αγγελο
συμφωνώ πως αν το ζώο μένει μόνιμα εξω απ το σπίτι σ ενα κλουβί, αν δεν εχει τη δυνατότητα να μπαινοβγαίνει δηλαδή και μένει έξω, αυτό σίγουρα είναι κακοποίηση
αν κάποιος δε θέλει ζώο στο σπίτι γιατί να πάρει ζωάκι τότε?
δεν είναι συνθήκες αυτές!
όποιος αγαπά μεν τα ζώα αλλά δεν τα θέλει σπίτι του μπορεί να ταϊζει αδέσποτα στη γειτονιά του, να τους δίνει και μερικά χαδια και μετά να επιστρέφει στο αστραφτερό του σπίτι
δεν το κατακρίνω, ενας φίλος μου είναι έτσι, μαζεύει, ταίζει, εμβολιασε και στειρωσε καμιά 15αριά γατες.
στο σπίτι του δε μπαινουν, εχει μόνιμα καθαριστρια και γυαλοκοπάει
καλύτερα να σαι ετεσι όμως παρά να πάρεις ενα γατάκι και να το χεις μόνιμα στο κλουβί να βασανίζεται
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool