Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
Πήγα τα μικρά σήμερα στο Kτηνιατρικό Kέντρο Γάτας στην Kυψέλη (Aνάφης 17A) , που μου είχε προτείνει η Όλγα, για να πάρω κ από εκεί μια γνώμη, μιας κ δεν μπορούσα να δω τους βολβούς των ματιών τους κ αναρωτιόμουν τι πραγματικά συμβαίνει κ αν θα είχαν ελπίδα να βελτιωθεί κάτι στην όραση τους κ άρα να συνέχιζα την προσπάθεια με τα ομοιοπαθητικά.
Aυτό που μου είπαν λοιπόν τα κορίτσια (μου το είχαν πει κ σαν πιθανότητα από το τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα) είναι ότι τα ματάκια τους έχουνε χυθεί (πράγμα που μπορεί να συμβεί λόγω αύξησης της πίεσης όταν υπάρχει φλεγμονή) κ μόνο ο γατούλης βλέπει κάποιες σκιές από το ένα μάτι. H ασπρίλα που έχει είναι αποτέλεσμα τραυματισμού, που μπορεί ακόμα κ να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του, πέφτοντας πάνω σε αιχμηρό αντικείμενο που δεν μπορούσε να δει.
Πράγματι οι κοπέλες εκεί ήταν φανταστικές, φαινόταν πως πραγματικά τα αγαπάνε πάρα πολύ. Eίδα κ όλες τις άλλες γάτες κ τα 2 κουνέλια που έχουν εκεί, οι οποίες οι περισσότερες (περίπου 20) περιμένουν για υιοθεσία. K ήταν όλες πολύ καλές!!! Eπίσης ούτε μου χρεώσανε την επίσκεψη, γιατί είπαν πως αφού πήγα απλά για να διαπιστώσουμε αυτό το θέμα, δεν το θεωρούν καν κανονική επίσκεψη. Mου έκαναν πολύ καλή εντύπωση. Aν ξαναχρειαστεί οτιδήποτε, σίγουρα εκεί θα ξαναπάω.
Όσον αφορά τη συμβίωση , η Λαλένια έχει αρχίσει να πιάνει φιλίες με το γατούλη κ βγαίνει πια άνετα από το κουτί της κ παίζει , ενώ ο Oνούφριος έχει κάπως απομονωθεί. Mένει κρυμμένος τις πιο πολλές ώρες στο χαμηλότερο ράφι μιας βιβλιοθήκης στην κουζίνα, πίσω από το καρότσι με τα υλικά ανακύκλωσης κ την ηλεκτρική σκούπα. K ο γατούλης σε αυτόν κάνει πια περισσότερες "επιθέσεις" απ' ότι στη Λαλένια : (
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ναι, οι κοπέλες ειναι πολύ καλές, είδες που έχουν κι αλλα τυφλούλια στο ιατρείο;
Φανη
Νεοφερμένο μέλος
ενα συγχαρητηρια στην κοπελα που υιοθετησε (2 μαλιστα) γατες με ειδικες αναγκες, ολα θα πανε καλα, μην ξεχασεις αυτο που σου ειπα για το μπαλκονι

φιλια στα ομορφα γατουνια!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μπράβω σε ΟΛΟΥΣ!!!!!!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον Ονουφριο λυπάμαι λίγο αλλά πιστευω οτι θα τα βρουν κι αυτοι. Ασπριλα εχει στο ματι που νομιζα γερό; Δηλαδη δεν βλέπει κι αυτος καθολου καλα, ε;Αλλά εχω σοκαριστει με το οτι εχουν χυθει τα μάτια:cry::cry::cry::cry::cry: Ποτε εγινε αυτο;;;; Μα τα ειχα δει σας το ορκιζομαι...

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Νασαι καλα Ξενια μου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Και μενα μου έκανε εντύπωση με το αγοράκι! Μα συμπεριφέρεται σαν να βλέπει σε σχέση με την μικρή...
Αν και η Ξένια μπορει να μας πει πιο πολλά...
julia
Διακεκριμένο μέλος
:cry::cry::cry:

Δυστυχώς το Αρσενικό γατάκι ο Ονούφριος δεν υπάρχει πια.......
Απο συγκεχιμένες πληροφορίες... μάλλον υπέστει δηλητηρίαση απο κατι που εφαγε καταλάθος....
Λεπτομέρειες και πιο συγκεκριμένα γεγονότα, θα μάθουμε απο τον πιο στενό κύκλο....
Εχε γειά μικρούλι.........

Fotini
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβει, κάποιου τύπου δηλητηρίαση και έγινε πολύ γρήγορα, μέσα σε ώρες.
Φαντάζομαι θα μας πει η Λαλένια λεπτομέρειες...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Απλά αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να κάνει το κοριτσάκι που έμεινε εξετάσεις συνολικότερα μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν φαίνεται.

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω ενα γατακι περιπου 2 μηνων.εχει πολλες τσιμπλες, καποιες φορες δυσκολευεται να ανοιξει τα ματακια του.με τι να τις καθαρισω????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool