Τσίμπλες / Υγρά στα μάτια

Με το πολύ γλυκο και όμορφο κειμενο που εγραψε η Νοτα :happy: προοθειστε την αγγελία με μαιλ. Πλιζζζζ κάντε το όλοι που τυχαινει να δειτε αυτο. Για καλό ειναι.
Να δουμε αν θα τα ζητησει κανεις και τι επιτυχία θα εχει η αγγελια, να προχωρήσει το πράγμα και μακάρι η lalenia να πάρει το ένα. Να βολευτουν και τα δυο και χαρουμενος να ειναι ο γατουλης της που θα έχει παρεα ενα γατάκι. Φοβαμαι οτι με 2 θα τσινισει. Αλλα με ενα θα χαρει πολύ:rolleyes: Ευχομαι να το σκεφτεις και τελικά να πάρεις οποιο δεν θα έχει ζήτηση όπως έχουμε πει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• AGGELIA.jpg
    AGGELIA.jpg
    211,1 KB · Εμφανίσεις: 58
Δεν θα βάλεις κι εδώ μια αγγελία βρε Όλγα;
Πολύ συγκινητικό το κείμενο της Νότας....:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια δεν μπορω αλλο:cry::cry:

:confused::confused::confused::confused::confused:Ωχ δεν προλαβα... Το εκανε η strayhelp.

Καλως ήρθες και απο μένα..... Με συγκίνησε η πράξη σου και η πρόθεσή σου να μην τα χωρίσεις....
Εκτός απο τις στειρώσεις που το αναλάβανε άλλοι... εγω θα μπορούσα να βοηθήσω οικονομικά....
Για ότι θες μη διστάσεις......:up: Μένω Πατήσια εσύ????
plateia Kypselis konta menw ejw

σκέφτομαι, πως αφου έχετε διαθεση να βοηθήσετε με το οικονομικό, να δοκίμαζα τελικά να τα πάρω κ τα 2, αφου κ το ένα, απ'οτι μου'πε η Ολγα λειτουργεί σαν "οδηγός" για το άλλο κ αν στην πράξη φανεί ότι δε γίνεται να το ξαναεξετάσουμε προς την επόμενη καλύτερη λύση...:)

Γιατί δεν δοκιμάζουμε σε πρώτη φάση τη φιλοξενία; Αυτή τη στιγμή τα γατάκια ειναι σε ένα δωμάτιο στην κτηνίατρο, νομιζω οτι στο σπίτι σου θα ειναι πιο σίγουρα καλά. :) Να δούμε και πώς θα πάει με το γατούλη σου, αν θα το δεχτεί ψύχραιμα, κλπ.
Και βλέπουμε. Είτε κρατάς μονο το ένα ή και τα 2, ανάλογα με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα.
Τι λέτε; Όλγα;

Συμφωνώ :happy: (μονο τον άλλο σκεφτομαι:/:) Αλλά μάλλον ειναι η καλύτερη λύση.:D

Α ξέχασα να πω, το κειμενο και η φωτό πήραν πολλά μπραβο!!!!! Μου απαντησαν στο μειλ για το ποσο συγκηνιτικο ήταν κάποιοι φίλοι:happy: Ράγισαν καρδιες τα μικρά μας...

Ας γίνει η δοκιμή και βλέποντας και κάνοντας. Αφού η Λαλένια έχει την καλή διάθεση...το μόνο ίσως εμποδιο να είναι ο γατούλης της, αλλα μπορεί και να τα προσέχει περισσότερο σε λίγο καιρό, τα ζωα καμμια φορά καταλαβαίνουν...
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το κειμενο...:redface:

Νότα, υποκλίνομαι. :inlove:
(Χαραμίζεσαι εσύ!)

:redface::redface::redface::redface: (σταματήστε καλέ,:) με κάνετε και ντρέπομαι, άλλωστε είναι για καλό σκοπό)

Νότα, υποκλίνομαι. :inlove:
(Χαραμίζεσαι εσύ!)

Χαραμίζεται????? :blink::blink:?? Και λίγα λές ....:lol:

Α, και ειπα οτι εκανε η φιλη μας η Νοτα απο το my cat. Δεν πήρα εγώ τα ευσημα:rolleyes:Μολις μου εστειλε και το Ζλινκ οτι καταχώρησε την αγγελια. Μάλλον η streyhelp το εβαλε κι εκει. Και αλλου θα το εβαλε.

ΝΟΤΑ!ΝΟΤΑ!ΝΟΤΑ!ΝΟΤΑ!ΝΟΤΑ!ΝΟΤΑ!:up:

μακάρι να πάνε όλα καλά:)

Mήπως έχει κανεις καμια φωλια που δεν χρησιμοποιει πια (οχι και για πεταμα) μηπως τη θελει η Lalenia; Δεν τη ρώτησα αλλα λεω να μην χρειαστει να αγορασει αν υπάρχει:/: Η κάτι άλλο που δεν εχω σκεφτει, αφου θελει κάποια βοήθεια η κοπέλα.

Mήπως έχει κανεις καμια φωλια που δεν χρησιμοποιει πια (οχι και για πεταμα) μηπως τη θελει η Lalenia; Δεν τη ρώτησα αλλα λεω να μην χρειαστει να αγορασει αν υπάρχει:/: Η κάτι άλλο που δεν εχω σκεφτει, αφου θελει κάποια βοήθεια η κοπέλα.

όταν λες φωλία τι εννοείς?? Θα τα έχει έξω τα γατάκια??

Οχι βρε, το αντιθετο. Φωλια σαν αυτη που εχω στο αβαταρ που ειναι/ηταν αγκαλια οι γατουλες μου.

Οχι βρε, το αντιθετο. Φωλια σαν αυτη που εχω στο αβαταρ που ειναι/ηταν αγκαλια οι γατουλες μου.

τέτοια φωλίτσα δεν έχω, μπορώ όμως να σας δώσω μια γατοφόρο:redface: (καινούγια, μπλέ με κόκκινο)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back