Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
προοθειστε την αγγελία με μαιλ. Πλιζζζζ κάντε το όλοι που τυχαινει να δειτε αυτο. Για καλό ειναι.Να δουμε αν θα τα ζητησει κανεις και τι επιτυχία θα εχει η αγγελια, να προχωρήσει το πράγμα και μακάρι η lalenia να πάρει το ένα. Να βολευτουν και τα δυο και χαρουμενος να ειναι ο γατουλης της που θα έχει παρεα ενα γατάκι. Φοβαμαι οτι με 2 θα τσινισει. Αλλα με ενα θα χαρει πολύ
Ευχομαι να το σκεφτεις και τελικά να πάρεις οποιο δεν θα έχει ζήτηση όπως έχουμε πει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
drusilia
Διάσημο μέλος
Πολύ συγκινητικό το κείμενο της Νότας....:cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωχ δεν προλαβα... Το εκανε η strayhelp.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
plateia Kypselis konta menw ejwΚαλως ήρθες και απο μένα..... Με συγκίνησε η πράξη σου και η πρόθεσή σου να μην τα χωρίσεις....
Εκτός απο τις στειρώσεις που το αναλάβανε άλλοι... εγω θα μπορούσα να βοηθήσω οικονομικά....
Για ότι θες μη διστάσεις......Μένω Πατήσια εσύ????
lalenia
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Να δούμε και πώς θα πάει με το γατούλη σου, αν θα το δεχτεί ψύχραιμα, κλπ.Και βλέπουμε. Είτε κρατάς μονο το ένα ή και τα 2, ανάλογα με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα.
Τι λέτε; Όλγα;
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
(μονο τον άλλο σκεφτομαι
) Αλλά μάλλον ειναι η καλύτερη λύση.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ράγισαν καρδιες τα μικρά μας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το κειμενο...

aretha
Περιβόητο μέλος

(Χαραμίζεσαι εσύ!)
RedCat
Διάσημο μέλος

(σταματήστε καλέ,
με κάνετε και ντρέπομαι, άλλωστε είναι για καλό σκοπό)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Νότα, υποκλίνομαι.
(Χαραμίζεσαι εσύ!)
Χαραμίζεται?????

?? Και λίγα λές ....
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις μου εστειλε και το Ζλινκ οτι καταχώρησε την αγγελια. Μάλλον η streyhelp το εβαλε κι εκει. Και αλλου θα το εβαλε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κάτι άλλο που δεν εχω σκεφτει, αφου θελει κάποια βοήθεια η κοπέλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Mήπως έχει κανεις καμια φωλια που δεν χρησιμοποιει πια (οχι και για πεταμα) μηπως τη θελει η Lalenia; Δεν τη ρώτησα αλλα λεω να μην χρειαστει να αγορασει αν υπάρχειΗ κάτι άλλο που δεν εχω σκεφτει, αφου θελει κάποια βοήθεια η κοπέλα.
όταν λες φωλία τι εννοείς?? Θα τα έχει έξω τα γατάκια??
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι βρε, το αντιθετο. Φωλια σαν αυτη που εχω στο αβαταρ που ειναι/ηταν αγκαλια οι γατουλες μου.
τέτοια φωλίτσα δεν έχω, μπορώ όμως να σας δώσω μια γατοφόρο
(καινούγια, μπλέ με κόκκινο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool