drusilia
Διάσημο μέλος
Θα πρότεινα μικρές δόσεις επαφής με επίβλεψη. Και να επεμβαίνεις μόνο αμα βλέπεις οτι ξεφεύγει πολύ το πράγμα. Αλλά πρέπει να αρχίσει να έρχεται σε επαφή μαζί τους συχνά, αλλιώς δεν θα τα συνηθίσει. Απλα οταν λείπεις έχε τα ξεχωριστά να μην σφαχτούν και δεν είσαι εκει να σώσεις την κατάσταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
σε σχέση με την μέρα που ήρθες έχει ηρεμήσει πολύ. εμένα ειδικά δε μου αγριεύει πια σχεδόν καθόλου, μόνο που σκάβει με πιο μεγάλη μανία την άμμο του κ ξεσκίζει περισσότερο πράγματα κ έπιπλα. Αλλά διάβασα στο σαϊτ του Αίλουρου, πως επειδή υπάρχει στα πατούσια τους, κοντά στα νύχια ένας αδένας, που επίσης χρησιμεύει για να σημαδεύουν την περιοχή τους , το κάνουν πιο έντονα, όταν νιώθουν ανασφάλεια. Έτσι υποθέτω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό, πέρα απ' το να τον απομακρύνω από ότι δε θα'θελα να ξεσκίσει τελείως κ να του δείχνω ότι τον αγαπάω κάτα τ'άλλα. Αν τους βγάζει κ νύχια δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Πάντως δεν τους έχει προκαλέσει κάποιον τραυματισμό. Βέβαια τον απομακρύνω κιόλας όταν μοιάζει πως τα έχει στριμώξει κ πάει να χοντρύνει το πράγμα...
drusilia
Διάσημο μέλος

Υπομονή και σιγά σιγά. Φέρνε τα σε επαφή να γνωριστούν και ολα καλά θα πάνε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λετε εσεις; Παντως σε μενα επισαε αυτο με την κορδελα. Ετσι τα βρηκαν τα δικά μου.
Μπορει να ειναι και μεζούρα αν δεν σου βρισκεται κορδέλα. Ολοψυχα, καλή επιτυχία
drusilia
Διάσημο μέλος

Σιγά σιγά πιστεύω θα λειτουργήσει το πράγμα. Αλήθεια, το κοριτσάκι πώς αντιδρά στις επιθέσεις; Κρύβεται και αυτο;
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
ναι κ το θηλυκο κρύβεται. σήμερα πάντως τους έριχνε σφαλιάρες, μάλλον χωρίς νύχια. για να δούμε...Μια εβδομάδα έχει περάσει και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές! Εμένα μου φαίνονται αισιόδοξα τα πράγματα. Αν ηταν ο Ραουλ στη θέση του Ρουσου θα μας είχε σκοτώσει όλους, γατάκια και ανθρώπους και μετά θα είχε αυτοκτονήσει.
Σιγά σιγά πιστεύω θα λειτουργήσει το πράγμα. Αλήθεια, το κοριτσάκι πώς αντιδρά στις επιθέσεις; Κρύβεται και αυτο;

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχομαι να ησυχάσεις γρήγορα και να γινουν φιλοι πιο σύντομα απο οτι περιμενουμε όλοι
drusilia
Διάσημο μέλος

Έχει και κάποιο δίκιο ο φτωχός, βρέθηκε ξαφνικά με 2 καινούρια αδερφάκια!
stellak
Διάσημο μέλος
Κάποια στιγμή βρήκαμε ένα σκυλάκι βρέφος ενός μήνα και το μαζέψαμε (φυσικά) μέχρι να βρούμε οικογένεια. Η Μέλη μας, όσες μέρες έμεινε το σκυλί σπίτι, ήταν με το χέρι στον αέρα. Ότι κινούταν το χτύπαγε, μην τυχόν και αστοχούσε στο σκύλο. Έφαγε της χρονιάς του το σκυλί (χωρίς νύχια βέβαια) και μετά αφού τον συμμόρφωσε, τον είχε υπό την προστασία της! Οπότε, λίγη υπομονή θέλει και καλή διάθεση που αυτή την έχεις σίγουρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι τα πράγματα κι άσχημα, ε; Λιγες φαπες δεν ειναι κάτι τρομερο και αφου γουργουριζε η Λαλένια σημαινει οτι ειναι ευχαριστημενη
Μαλλον την κυνηγαει λιγοτερο, ετσι; Ειμαι σιγουρη κι εγώ οτι ειναι θεμα χρόνου να τα βρουν. Νεο γατάκι ειναι κι ο Ρούσος, παρεα να παίζει θελει περισσοτερο. Ο,τι χρειαστεις ειμαστε όλοι εδώ
Ξενια μου να σαι καλά
drusilia
Διάσημο μέλος
lalenia
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα το απόγευμα όμως που τον είχα στο δωμάτιο κ τα μικρά είχαν βγεί από τη γατοφόρο για να εξερευνήσουν το χώρο, όταν βγήκε κ αυτός τσαντίστηκε κ έριξε κάμποσες στον αρσενικό, που κρύφτηκε κάτω από ένα καρότσι...

drusilia
Διάσημο μέλος
καλά, αυτο το "ονούφριος" πολύ μου άρεσε πάντως!

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημασία εχει οτι εχεις υπομονή και δεν τα ''παράτησες" με την πρώτη ευκαιρία. Ολοι μας που εχουμε πάνω απο 1 εχουμε περάσει απο αυτο το δυσκολο στάδιο.
Ομως αργοτερα ανταμοιβόμαστε...
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool