Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας σε ολους! Σε λιγη ωρα θα αναχωρησω παλι για Πατρα! Η κοκκινη βαλιτσουλα μου ειναι ετοιμη και περιμενω εναν θειο μου να μου πει οτι φευγει. Θα με παει ως τα ΚΤΕΛ στην Αθηνα ευτυχως! Καλα να περνατε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό σας βράδυ. Άντρας στον υπολογιστή, κάτι αλλάζει στο ίντερνετ και είναι σαν να παίζουμε το "πούντο, πούντο το δαχτυλίδι ψάξε, ψάξε δε θα το βρείς", όπου δαχτυλίδι εσείς βάλτε ίντερνετ. Παιδιά σε παιδικό πάρτυ. Νερίνα cool and treedy (μη ρωτήσετε τι σημαίνει αυτό, παντελόνι με βολάν, μπλούδα με ζώνη και βολάν στα μανίκια, ροζ καπέλο με λελούδι και κορδέλα με λελούδι στο λαιμό, ένα χάλι, σόρρυ ένα χάρμα ήθελα να πω), Νάσια Σπανιόλα, στολή κόκκινη της φωτιάς καπέλλο ταψί με λέλουδο να μετά συγχωρήσεως και κόκκινα γάντια, μέσα στο φρου φρου και στο βολάν και στο τριαντάφυλλο. Ολέ! Γάτος κοιμάται κάτω απο το τραπέζι της κουζίνας, φαί πίσω του, άμμος μπροστά του, ξυπνά πετάγεται ανάλογα που θέλει και τη ξαναπέφτει. Κάνει ένα ωραίο κρύο έξω και εγώ ονειρεύομαι παλιούς καιρούς, σε ξενοδοχεία, με χιόνι γύρω τους μέσα να σκας απο τη ζέστη, σε ένα κρεββάτι, με παγωτάκι τηλεόραση και αυτά, τα άλλα δεν αρμόζουν σε σοβαρά άτομα να τα αναφέρω.:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
Τώρα που είπα κρεββάτι: Που είπαμε ότι κοιμάται ο Χιόνης Ασπασία μου; Και ο Κώστας που κοιμάται Ασπασία μου;:rolleyes: :lol: :lol: :lol: :rolleyes:
Αυτά και περαστικά στι άρρωστες και Λακτούλα καλό ταξίδι. Οι υπόλοιπες ελπίζω να περάσετε καλά στη μάζωξη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface: Τι εννοείς που κοιμάται ο Κώστας Νερίνα μου? Με τη γυναίκα του βέβαια! Κι ο Χιόνης μου στη μέση το χρυσό μου!:inlove: :inlove: :inlove:
Κατά τη διάρκεια της μέρας γιατί το βράδυ κοιμάται στη βεράντα και φλερτάρει με ένα γάτο (ναι, γάτο!) που του κάνει καντάδα κάθε βράδυ εδώ και 2-3 βδομαδες κάτω από το μπαλκόνι.:lol: :lol: :lol:
Εγώ είμαι για μια ακόμα φορά μαύρο χάλι. Μετά τη συνάντηση που είχαμε κάποια από τα μέλη του Mycat στο Μοναστηράκι γύρισα σπίτι και ανακάλυψα ότι έχω 38,2 πυρετό! Τα κατάφερα να ξανακυλήσω και αυτή τη φορά έκανα ΚΑΙ πυρετό πράγμα σπάνιο για μένα, μιας και είναι μόλις η τρίτη φορά που κάνω πυρετό στη ζωή μου…..:( Να δω πως θα πάω δουλειά αύριο. Δεν είχα που δεν είχα διάθεση…. :down: :down: :down:

αχ πολυ ωραια περασα σημερα (ολγα μου ελειπες πολυ μακια) αχ να το ξανακανουμε συντομα

Μετά τη συνάντηση που είχαμε κάποια από τα μέλη του Mycatστο Μοναστηράκι γύρισα σπίτι και ανακάλυψα ότι έχω 38,2 πυρετό! Τα κατάφερα να ξανακυλήσω και αυτή τη φορά έκανα ΚΑΙ πυρετό πράγμα σπάνιο για μένα, μιας και είναι μόλις η τρίτη φορά που κάνω πυρετό στη ζωή μου…..:( Να δω πως θα πάω δουλειά αύριο. Δεν είχα που δεν είχα διάθεση…. :down: :down: :down:
Περαστικά Ασπασία! Μήπως να ΜΗΝ πήγαινες δουλειά αύριο???

Περαστικά Ασπασία! Μήπως να ΜΗΝ πήγαινες δουλειά αύριο???
Πολύ θα το'θελα αλλά επειδή έχω πλακωθεί ελαφρώς τις τελευταίες μέρες για την αύξηση που ΔΕΝ μου έδωσαν θα νομίζουν ότι το κάνω επίτηδες.:(

Χμ... Μπορεί να πιεστούν και να στη δώσουν!;)

αχ βρε περαστικουλιαααα μακια

περαστικα σου Ασπασια!! και ελπιζω να ερθουν ολα οπως τα θες στη δουλεια σου κ γενικοτερα :)

Ευχαριστώ παιδιά! Φρόσω δεν μπήκαν ακόμα η φωτογραφίες από τη συνάντηση? Δεν είδα κάτι, και ο Κώστας μ'έχει φάει να τις δει μιας και δεν τον άφησα να έρθει μαζί:P

πρεπει να δωσει το οκ η μισελ για να δημοσιευθουν

Ωχ, Ασπασια, σε αρρωστησαμε!:P

Όχι βρε!! Είμαι από χθες το βράδυ λίγο χάλια, γι'αυτό ήμουν όλη μέρα στο κρεββάτι σήμερα να αντέξω μέχρι τη συνάντηση. Απλά με το κρύο και τη βροχή που φάγαμε χειροτέρεψε.Δεν είδες που είχα πονοκέφαλο και ρίγη? Εσείς τι φταίτε?
Άντε Μισέλ, γρήγορα με τις φωτογραφίες!!!:D

ασπασία, πάρε αγκαλιά το Χιόνη να σε ζεσταίνει και το πρωί θα ξυπνήσεις περδίκι! :)

ασπασία, πάρε αγκαλιά το Χιόνη να σε ζεσταίνει και το πρωί θα ξυπνήσεις περδίκι! :)
Πειράζει να πάρω τον άνδρα μου?:redface: :redface: :redface: :lol: :lol: :lol:

Πειράζει να πάρω τον άνδρα μου?:redface: :redface: :redface: :lol: :lol: :lol:
Όχι βέβαια, επιβάλλεται!:D Απλά φαντάζομαι ότι ο Χιόνης είναι πιο τριχωτός και άρα ζεσταίνει περισσότερο. ;)

Όχι βέβαια, επιβάλλεται!:D Απλά φαντάζομαι ότι ο Χιόνης είναι πιο τριχωτός και άρα ζεσταίνει περισσότερο. ;)
Πιο τριχωτός μπορεί να είναι αλλά να ζεσταίνει περισσότερο από τον Κώστα αποκλείεται!!! Ώρες-ώρες σκάω τόσο πολύ το βράδυ που δεν αντέχεται! Παντρεύτηκα θερμοφόρα!!!:lol: :lol: :lol:
Καληνύχτα κορίτσια. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά. Τα λέμε αύριο πάλι γιατί είμαι ερείπιο...

Ασπασία να σου πω ένα κομπογιαννίτικο φάρμακο; Όμως εγώ δεν χρειάσθηκε ακόμα να το χρησιμοποιήσω και δεν έχω εμπειρία, αλλά γιατρός το έχει εγκρίνει αναγνωρίζοντας το ως κομπογιαννίτικο.

Βράζεις λίγο τσίπουρο και χωριστά λίγο μέλι. Αφού βράσουν τα ανακατεύεις και το πίνεις. Το λένε ποντς και το έμαθα πριν δυο μήνες. Παίρνεις φωτιά λέει και γίνεσαι μπουρλότο τα πετάς όλα γίνεσαι μούσκεμα στον ιδρώτα και το πρωί που ξυπνάς είσαι σαν μην είχες ποτέ τίποτα. Πρέπει να προσέχεις βέβαια να μην κρυώσεις με το ίδρωμα.

Αυτός είναι γιατρός οχι οι χαπάκιδες

Ήταν από τα Γιάννενα και μου εξήγησε κιόλας από πού προέρχεται ο όρος κομπογιαννίτης

Περαστικά Ασπασία!
Το ρακόμελο, που λέει ο Θανάσης, έχει όντως θετικά αποτελέσματα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back