lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τώρα που είπα κρεββάτι: Που είπαμε ότι κοιμάται ο Χιόνης Ασπασία μου; Και ο Κώστας που κοιμάται Ασπασία μου;
Αυτά και περαστικά στι άρρωστες και Λακτούλα καλό ταξίδι. Οι υπόλοιπες ελπίζω να περάσετε καλά στη μάζωξη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι εννοείς που κοιμάται ο Κώστας Νερίνα μου? Με τη γυναίκα του βέβαια! Κι ο Χιόνης μου στη μέση το χρυσό μου!
Κατά τη διάρκεια της μέρας γιατί το βράδυ κοιμάται στη βεράντα και φλερτάρει με ένα γάτο (ναι, γάτο!) που του κάνει καντάδα κάθε βράδυ εδώ και 2-3 βδομαδες κάτω από το μπαλκόνι.
Εγώ είμαι για μια ακόμα φορά μαύρο χάλι. Μετά τη συνάντηση που είχαμε κάποια από τα μέλη του Mycat στο Μοναστηράκι γύρισα σπίτι και ανακάλυψα ότι έχω 38,2 πυρετό! Τα κατάφερα να ξανακυλήσω και αυτή τη φορά έκανα ΚΑΙ πυρετό πράγμα σπάνιο για μένα, μιας και είναι μόλις η τρίτη φορά που κάνω πυρετό στη ζωή μου…..
Να δω πως θα πάω δουλειά αύριο. Δεν είχα που δεν είχα διάθεση…. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά Ασπασία! Μήπως να ΜΗΝ πήγαινες δουλειά αύριο???Μετά τη συνάντηση που είχαμε κάποια από τα μέλη του Mycatστο Μοναστηράκι γύρισα σπίτι και ανακάλυψα ότι έχω 38,2 πυρετό! Τα κατάφερα να ξανακυλήσω και αυτή τη φορά έκανα ΚΑΙ πυρετό πράγμα σπάνιο για μένα, μιας και είναι μόλις η τρίτη φορά που κάνω πυρετό στη ζωή μου…..Να δω πως θα πάω δουλειά αύριο. Δεν είχα που δεν είχα διάθεση….
![]()
![]()
![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πολύ θα το'θελα αλλά επειδή έχω πλακωθεί ελαφρώς τις τελευταίες μέρες για την αύξηση που ΔΕΝ μου έδωσαν θα νομίζουν ότι το κάνω επίτηδες.Περαστικά Ασπασία! Μήπως να ΜΗΝ πήγαινες δουλειά αύριο???

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άντε Μισέλ, γρήγορα με τις φωτογραφίες!!!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Άντε Μισέλ, γρήγορα με τις φωτογραφίες!!!![]()
Δεν νομιζω να τις εγκρινει αποψε!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πειράζει να πάρω τον άνδρα μου?ασπασία, πάρε αγκαλιά το Χιόνη να σε ζεσταίνει και το πρωί θα ξυπνήσεις περδίκι!![]()

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι βέβαια, επιβάλλεται!Πειράζει να πάρω τον άνδρα μου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά φαντάζομαι ότι ο Χιόνης είναι πιο τριχωτός και άρα ζεσταίνει περισσότερο. 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πιο τριχωτός μπορεί να είναι αλλά να ζεσταίνει περισσότερο από τον Κώστα αποκλείεται!!! Ώρες-ώρες σκάω τόσο πολύ το βράδυ που δεν αντέχεται! Παντρεύτηκα θερμοφόρα!!!Όχι βέβαια, επιβάλλεται!Απλά φαντάζομαι ότι ο Χιόνης είναι πιο τριχωτός και άρα ζεσταίνει περισσότερο.
![]()

Καληνύχτα κορίτσια. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα κι από κοντά. Τα λέμε αύριο πάλι γιατί είμαι ερείπιο...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Βράζεις λίγο τσίπουρο και χωριστά λίγο μέλι. Αφού βράσουν τα ανακατεύεις και το πίνεις. Το λένε ποντς και το έμαθα πριν δυο μήνες. Παίρνεις φωτιά λέει και γίνεσαι μπουρλότο τα πετάς όλα γίνεσαι μούσκεμα στον ιδρώτα και το πρωί που ξυπνάς είσαι σαν μην είχες ποτέ τίποτα. Πρέπει να προσέχεις βέβαια να μην κρυώσεις με το ίδρωμα.
Αυτός είναι γιατρός οχι οι χαπάκιδες
Ήταν από τα Γιάννενα και μου εξήγησε κιόλας από πού προέρχεται ο όρος κομπογιαννίτης
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Το ρακόμελο, που λέει ο Θανάσης, έχει όντως θετικά αποτελέσματα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool