Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:P και εγω μπορω:D :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δείτε να ζηλέψετε!!!:lol: :up: ;) :P :D :cool: :happy: :blink: :rolleyes:
Όσοι δεν έχετε δει το "Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλλι" μόλις ξεκίνησε τώρα στο STAR. Ως φανατική Κεφαλονίτισσα θα το ξαναδώ για χιλιοστή φορά για να θαυμάσω το νησί μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ παιδιά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, έχω χορό και πιάνο...:( :/: :redface:
Αυτό που λέγαμε για γλυκά στη συνάντηση ισχύει για αύριο ή όχι;:hmm: :P :rolleyes:

PetQueen.jpg

Εγώ παιδιά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, έχω χορό και πιάνο...:( :/: :redface:
Αυτό που λέγαμε για γλυκά στη συνάντηση ισχύει για αύριο ή όχι;:hmm: :P :rolleyes:

Όχι βρε συ! Ανεπίσημη συνάντηση είπαμε. Όποια μπορέσει κατευθείαν από τις δουλειές μας. Αν τύχει, αν όχι δεν πειράζει...

Γεια σας!
Σημερα πηγαμε τζαμπο με μια φιλη μου και μαζι με τα πολλα πραγματα που πηραμε, αγορασα και μια κουβερτουλα για την σαρδελα, η οποια την λατρεψε!:)
Κοιμαται πανω της, ζυμωνει....
Αυριο θα την πλυνω(σημερα δεν προλαβα)και ελπιζω να μην χαλασει!:hmm:

Ουτε και εγω μπορω αυριο, θα παμε το μεσημερι για φαγητο στη Ραφηνα(τι ωραιες μερες εχει)και μαλλον θα καθιστερισω να γυρισω!

Βρε κορίτσια, μέσα είμαι ούτως ή άλλως (το ξανάπα) αν κάτσει για έκτακτο, αλλά γιατί δεν κανονίζουμε και κάτι πιο "κανονικό"?

εφτιαξαν!!!:) :( :hmm: :P ;) :D :cool: :mad: :confused: :| :lol: :redface: :up: :down: :rolleyes: :/: :blink: :happy: :up: :up:

για πειτε μου τι κανονιετε κ δεν πηρα χαμπαρι τιποτα ποτε κ που γιατι εχω το ζυλιτο αρρωστουλη κατι εφαγε κ τον πειραξε μαλλον:(

Καλημέρα. Τι κάνετε? Παρασκευούλα σήμερα, τι ωραία.
Αύριο πάμε για στείρωση. Τις τελευταίες μέρες ο Πέπε είχε και αυτός οιστρο (μας είχε τρελάνει, νιαούριζε διαρκώς και ήταν ανήσυχος). Χτες το βραδυ "πήρε εκδίκηση" από τον Ποκίτο. Τον έβαλε κάτω και....καταλαβαίνετε. :P Από αύριο....κομμένα αυτά! Αντε να πάνε όλα καλά!
Καλή σας μέρα και πάλι!

Kαλημέρα!
Χτες πρόλαβα και έφυγα εγκαίρως πριν αρχίσουν πάλι τα επεισόδια στο κέντρο. Σήμερα με το που βγήκα από το ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα ένιωσα τσούξιμο στα μάτια. Ευτυχώς φυσάει.
Εχω ακούσει οτι αυτα τα δακρυγόνα που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούνται πουθενά αλλου στην Ε.Ε. και είναι από τα χειρότερα. Πέρα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις θεωρώ τη χρησιμοποιήση τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απο το Ελληνικό κράτος.
Ειναι αστειο να μιλάμε για τις συνέπειες του καπνίσματος π.χ. και να παραβλέπουμε τα "μεγάλα".
Τελικά καταφέρατε χτες να συναντηθείτε? (Βάζω στοίχημα οχι στο κέντρο πάντως)
Nερίνα έλεγξε μήπως έχεις τσεκαρισμένο το Απενεργοποίηση των smilies στο κείμενο.

Καλημέρα! Ούτε κι εγώ ξέρω για σήμερα αν θα μπορέσω τελικά. Ερχόμουν το πρωί στο γραφείο με διάθεση για βόλτα μετά, αλλά την πάτησα. Με το που κατέβηκα από το λεωφορείο στη στάση μετα το Σύνταγμα, Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου καθαριζαν με πλυστικό μηχάνημα τα πεζοδρόμια και μάλον ξεσήκωσαν υπολείματα από τα δακρυγόνα. Σε 1' δεν έβλεπα τίποτα από τα δάκρυα. Με κλειστά μάτια κατάφερα να φτάσω στο "Γρηγόρη" της Βαλαωρίτου και κάθησα σ'ένα τραπεζάκι κι έκλαιγα με μαύρο (κυριολεκτικά από τη μάσκαρα) δάκρυ μαζί με άλλους που είχαν πάθει το ίδιο. Τελικά ενώ είμαι από 08:20 Αθήνα έφτασα στο γραφείο πρίν από 15'. Έριξα νερό στο πρόσωπό μου μπας και συνέλθω, αλλά τα μάτια μου είναι κόκκινα αίμα και πονάνε. Περιμένω να έρθει κάποιος στο γραφείο γιατί λείπουν η Σοφία ΟΑΕΔ και οι άλλοι σε ραντεβού και μάλλον θα πάρω ταξί να γυρίσω σπίτι....:( :(:(

Εχω ακούσει οτι αυτα τα δακρυγόνα που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούνται πουθενά αλλου στην Ε.Ε. και είναι από τα χειρότερα. Πέρα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις θεωρώ τη χρησιμοποιήση τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απο το Ελληνικό κράτος.
Κορίτσια περαστικά. Τα δακρυγόνα αυτά δεν είναι σαν τα παλιά καλά δακρυγόνα. Είναι χημικά ισχυρά, γιαυτό και δεν σώζεσαι με τις κλασσικές μεθόδους (βαζελίνη κλπ). Άσε που είναι και ληγμένα για πάνω από 10 ετία. Το έβλεπα στις ειδήσεις ότι βρήκαν τις κάψουλες και γράφαν πάνω ημερομηνία λήξης...1993!!!

Κορίτσια περαστικά. Τα δακρυγόνα αυτά δεν είναι σαν τα παλιά καλά δακρυγόνα. Είναι χημικά ισχυρά, γιαυτό και δεν σώζεσαι με τις κλασσικές μεθόδους (βαζελίνη κλπ). Άσε που είναι και ληγμένα για πάνω από 10 ετία. Το έβλεπα στις ειδήσεις ότι βρήκαν τις κάψουλες και γράφαν πάνω ημερομηνία λήξης...1993!!!
Δεν μου φαίνονται ληγμένα πάντως. Δεν εχουν ξεθυμάνει...
Φανταστείτε τι αναπνευστικά προβλήματα θα προκαλούν και στα ζωα του κέντρου. Μήπως να διαμαρτυθούμε ως mycat για "κακοποίηση αδέσποτων γάτων"?:hmm:

Καλημέρα! Ladycat περαστικά στον Ζυλίτο! Αυτό με τα δακρυγόνα είναι χάλια! Πέρυσι κατά λάθος πέσαμε πάνω σε πορεία στο Πανεπιστήμιο ενώ γίνονταν επεισόδια και έπεφταν δακρυγόνα (φοιτήτριες τρομάρα μας και δεν ξέραμε ότι γινόταν πορεία :redface:), χάλια τα μάτια και ο λαιμός. Πάλι καλά είχα βάλει αδιάβροχη μάσκαρα. Πάντως γιατί να αμαυρώνεται έτσι η πορεία από μερικούς ανεγκέφαλους; Αυτός είναι ο στόχος; Να σπάσουμε ότι βρούμε μπροστά μας; Αφήστε που έτσι αποτρέπεται και πολύς κόσμος από το να πάει στην πορεία.

Άστα να πάνε Αναστασία! Όντως για μερικούς ανεγκέφαλους την πληρώνουν όλοι!!! Είδατε που βάλανε φωτιά στο φυλάκιο στον Άγνωστο Στρατιώτη? Το είδα χθες βράδυ στις ειδήσεις και τα πήρα στο κρανίο!!! :mad: :mad: :mad:
Τα μάτια μου σαν να συνήλθαν λίγο. Έβαλα κάτι αμπούλες τεχνιτά δάκρυα και μου έφυγε το πολύ κάψιμο και κοκκίνισμα. Έχω όμως ακόμα τσούξιμο στο λαιμό και στη μύτη:/:
Πράγματι, τα σκυλάκια που περιφέρονται στην Πλ.Συντάγματος και τα γατάκια τι να κάνουν σ'αυτές τις περιπτώσεις?:hmm:

Μα καλά οι "αγκέφαλοι" φταίνε που η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιεί τα χημικά αυτά? Εχω βρεθεί κι εγω σε πορεία (τοτε με το Ιρακ) που τα δακρυγόνα άρχισαν να πέφτουν βροχη, πριν αρχίσουν τα επεισόδια οι "κουκουλοφόροι". Σο κατω κατω "δουλεια" τους ειναι να προστατευουν τους πολιτες. Και δεν ειναι προστασια να ριχνουν δακρυγονα και να βαρανε κουκουλοφορους και μη κουκουλοφορους. Ασε που εχουν και καποια σκοπιμοτητα ολα αυτα. Την παραπλανηση της κοινης γνωμης.

Αυτό με την παραπλάνηση της κοινής γνώμης είναι σίγουρο! Τα κανάλια παρουσιάζουν τα πράγματα όπως τους συμφέρει. Αφήστε που αν η πορεία δεν έχει επεισόδια δεν την δείχνουν καν. Απλά είναι κρίμα μερικοί κουκουλοφόροι να χαλούν όλη την πορεία, και να την πληρώνουν και όλοι οι υπολοιποι (της πορείας, εκτός πορείας κτλ αδέσποτα που αυτά κι αν δεν φταίνε).

Anabou την πορεία τη χαλάνε τα MΑΤ. Οι "κουκουλοφοροι" είναι το προσχημα. Ακομα και στην πορεια των συνταξιουχων χτυπησαν που δεν υπηρξαν κουκουλοφοροι. Οι κουκουλοφοροι "ειναι κι αυτοι μια καποια λυση". https://cavafis.compupress.gr/kavgr_29.htm
Οσο για τα σκυλακια του κεντρου και τα γατακια ευχομαι να μην βρεθηκαν στη μεση. Κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι περισσοτερο που πηρα το Βαλεντινο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back