Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:19 Ο Vana Balafa: #3.021 20-03-07 15:19 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... εύγε...!!!!!!! κουδουνάκι νομίζω δεν κάνει για τις γατούλες, τις ενοχλεί ο ήχος!!!! έτσι μου είχαν πει, ξέρει κανείς αν ισχύει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:21 Η sardela έγραψε: #3.022 20-03-07 15:21 Εμεις εχουμε κουδουνακι συνεχεια. Ακομα και μεσα στο σπιτι φοραει κολαρο με ταυτοτητα και κουδουνακι. Η σαρδελα το εχει συνηθησει, αλλα ποτε δεν εδειξε να την πειραζει. Μαλιστα καμια φορα παιζει μαζι του, και σηκωνει το ποδαρακι της και το χτυπαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:23 Ο Vana Balafa: #3.023 20-03-07 15:23 καλή φάση..... εγώ δεν τούς φοράω λουράκια στον Ρούπι και την Μπουμπού, μόνο η Μπλάκυ ενα ρόζ/φλούο με στρασάκια!!!!! αααα, κοκέτα η κυρία...!!!!!! χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η nena έγραψε: #3.024 20-03-07 15:24 Κατ' αρχήν τις καλύτερες ευχές μου στη μικρή για το μάθημα. Έτσι και στα άλλα μαθήματα. Στις υπόλοιπες καλό σας απόγευμα πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:26 Ο Vana Balafa: #3.025 20-03-07 15:26 πάω και εγώ να ετοιμάσω φαγητό,όπου νάναι έρχεται ο μικροός μου....καλό απόγευμα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:28 Η sardela έγραψε: #3.026 20-03-07 15:28 Ευχαριστω για τις ευχες! Μακαρι να γραψω το ιδιο καλα και στην ψυχολογια μεθαυριο... Το κουδουνακι της το βγαζω ελαχιστες φορες, οταν ειναι να την βουρτισω πχ. Αλλα μας βοηθαει στο να την βρισκουμε μεσα στο σπιτι γιατι ολη την ωρα μας κρυβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #3.027 20-03-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!(είδες; πιάσανε οι ευχές μας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:35 Η aspasiapef: #3.028 20-03-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ελενίτσα!!! Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:47 Η Κατερίνα έγραψε: #3.029 20-03-07 15:47 Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... εύγε...!!!!!!! κουδουνάκι νομίζω δεν κάνει για τις γατούλες, τις ενοχλεί ο ήχος!!!! έτσι μου είχαν πει, ξέρει κανείς αν ισχύει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:21 Η sardela έγραψε: #3.022 20-03-07 15:21 Εμεις εχουμε κουδουνακι συνεχεια. Ακομα και μεσα στο σπιτι φοραει κολαρο με ταυτοτητα και κουδουνακι. Η σαρδελα το εχει συνηθησει, αλλα ποτε δεν εδειξε να την πειραζει. Μαλιστα καμια φορα παιζει μαζι του, και σηκωνει το ποδαρακι της και το χτυπαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:23 Ο Vana Balafa: #3.023 20-03-07 15:23 καλή φάση..... εγώ δεν τούς φοράω λουράκια στον Ρούπι και την Μπουμπού, μόνο η Μπλάκυ ενα ρόζ/φλούο με στρασάκια!!!!! αααα, κοκέτα η κυρία...!!!!!! χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η nena έγραψε: #3.024 20-03-07 15:24 Κατ' αρχήν τις καλύτερες ευχές μου στη μικρή για το μάθημα. Έτσι και στα άλλα μαθήματα. Στις υπόλοιπες καλό σας απόγευμα πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:26 Ο Vana Balafa: #3.025 20-03-07 15:26 πάω και εγώ να ετοιμάσω φαγητό,όπου νάναι έρχεται ο μικροός μου....καλό απόγευμα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:28 Η sardela έγραψε: #3.026 20-03-07 15:28 Ευχαριστω για τις ευχες! Μακαρι να γραψω το ιδιο καλα και στην ψυχολογια μεθαυριο... Το κουδουνακι της το βγαζω ελαχιστες φορες, οταν ειναι να την βουρτισω πχ. Αλλα μας βοηθαει στο να την βρισκουμε μεσα στο σπιτι γιατι ολη την ωρα μας κρυβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #3.027 20-03-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!(είδες; πιάσανε οι ευχές μας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:35 Η aspasiapef: #3.028 20-03-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ελενίτσα!!! Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:47 Η Κατερίνα έγραψε: #3.029 20-03-07 15:47 Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις εχουμε κουδουνακι συνεχεια. Ακομα και μεσα στο σπιτι φοραει κολαρο με ταυτοτητα και κουδουνακι. Η σαρδελα το εχει συνηθησει, αλλα ποτε δεν εδειξε να την πειραζει. Μαλιστα καμια φορα παιζει μαζι του, και σηκωνει το ποδαρακι της και το χτυπαει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:23 Ο Vana Balafa: #3.023 20-03-07 15:23 καλή φάση..... εγώ δεν τούς φοράω λουράκια στον Ρούπι και την Μπουμπού, μόνο η Μπλάκυ ενα ρόζ/φλούο με στρασάκια!!!!! αααα, κοκέτα η κυρία...!!!!!! χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η nena έγραψε: #3.024 20-03-07 15:24 Κατ' αρχήν τις καλύτερες ευχές μου στη μικρή για το μάθημα. Έτσι και στα άλλα μαθήματα. Στις υπόλοιπες καλό σας απόγευμα πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:26 Ο Vana Balafa: #3.025 20-03-07 15:26 πάω και εγώ να ετοιμάσω φαγητό,όπου νάναι έρχεται ο μικροός μου....καλό απόγευμα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:28 Η sardela έγραψε: #3.026 20-03-07 15:28 Ευχαριστω για τις ευχες! Μακαρι να γραψω το ιδιο καλα και στην ψυχολογια μεθαυριο... Το κουδουνακι της το βγαζω ελαχιστες φορες, οταν ειναι να την βουρτισω πχ. Αλλα μας βοηθαει στο να την βρισκουμε μεσα στο σπιτι γιατι ολη την ωρα μας κρυβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #3.027 20-03-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!(είδες; πιάσανε οι ευχές μας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:35 Η aspasiapef: #3.028 20-03-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ελενίτσα!!! Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:47 Η Κατερίνα έγραψε: #3.029 20-03-07 15:47 Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλή φάση..... εγώ δεν τούς φοράω λουράκια στον Ρούπι και την Μπουμπού, μόνο η Μπλάκυ ενα ρόζ/φλούο με στρασάκια!!!!! αααα, κοκέτα η κυρία...!!!!!! χαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:24 Η nena έγραψε: #3.024 20-03-07 15:24 Κατ' αρχήν τις καλύτερες ευχές μου στη μικρή για το μάθημα. Έτσι και στα άλλα μαθήματα. Στις υπόλοιπες καλό σας απόγευμα πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:26 Ο Vana Balafa: #3.025 20-03-07 15:26 πάω και εγώ να ετοιμάσω φαγητό,όπου νάναι έρχεται ο μικροός μου....καλό απόγευμα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:28 Η sardela έγραψε: #3.026 20-03-07 15:28 Ευχαριστω για τις ευχες! Μακαρι να γραψω το ιδιο καλα και στην ψυχολογια μεθαυριο... Το κουδουνακι της το βγαζω ελαχιστες φορες, οταν ειναι να την βουρτισω πχ. Αλλα μας βοηθαει στο να την βρισκουμε μεσα στο σπιτι γιατι ολη την ωρα μας κρυβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #3.027 20-03-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!(είδες; πιάσανε οι ευχές μας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:35 Η aspasiapef: #3.028 20-03-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ελενίτσα!!! Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:47 Η Κατερίνα έγραψε: #3.029 20-03-07 15:47 Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατ' αρχήν τις καλύτερες ευχές μου στη μικρή για το μάθημα. Έτσι και στα άλλα μαθήματα. Στις υπόλοιπες καλό σας απόγευμα πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:26 Ο Vana Balafa: #3.025 20-03-07 15:26 πάω και εγώ να ετοιμάσω φαγητό,όπου νάναι έρχεται ο μικροός μου....καλό απόγευμα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:28 Η sardela έγραψε: #3.026 20-03-07 15:28 Ευχαριστω για τις ευχες! Μακαρι να γραψω το ιδιο καλα και στην ψυχολογια μεθαυριο... Το κουδουνακι της το βγαζω ελαχιστες φορες, οταν ειναι να την βουρτισω πχ. Αλλα μας βοηθαει στο να την βρισκουμε μεσα στο σπιτι γιατι ολη την ωρα μας κρυβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #3.027 20-03-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!(είδες; πιάσανε οι ευχές μας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:35 Η aspasiapef: #3.028 20-03-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ελενίτσα!!! Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:47 Η Κατερίνα έγραψε: #3.029 20-03-07 15:47 Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάω και εγώ να ετοιμάσω φαγητό,όπου νάναι έρχεται ο μικροός μου....καλό απόγευμα ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:28 Η sardela έγραψε: #3.026 20-03-07 15:28 Ευχαριστω για τις ευχες! Μακαρι να γραψω το ιδιο καλα και στην ψυχολογια μεθαυριο... Το κουδουνακι της το βγαζω ελαχιστες φορες, οταν ειναι να την βουρτισω πχ. Αλλα μας βοηθαει στο να την βρισκουμε μεσα στο σπιτι γιατι ολη την ωρα μας κρυβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #3.027 20-03-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!(είδες; πιάσανε οι ευχές μας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:35 Η aspasiapef: #3.028 20-03-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ελενίτσα!!! Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:47 Η Κατερίνα έγραψε: #3.029 20-03-07 15:47 Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω για τις ευχες! Μακαρι να γραψω το ιδιο καλα και στην ψυχολογια μεθαυριο... Το κουδουνακι της το βγαζω ελαχιστες φορες, οταν ειναι να την βουρτισω πχ. Αλλα μας βοηθαει στο να την βρισκουμε μεσα στο σπιτι γιατι ολη την ωρα μας κρυβεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:32 Η aretha έγραψε: #3.027 20-03-07 15:32 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!(είδες; πιάσανε οι ευχές μας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:35 Η aspasiapef: #3.028 20-03-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ελενίτσα!!! Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:47 Η Κατερίνα έγραψε: #3.029 20-03-07 15:47 Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!(είδες; πιάσανε οι ευχές μας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:35 Η aspasiapef: #3.028 20-03-07 15:35 Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ελενίτσα!!! Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:47 Η Κατερίνα έγραψε: #3.029 20-03-07 15:47 Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sardela: Α, δεν σας ειπα! Την περασα τελικα την κονωνιολογια με 7 κιολας! Ασπασια, αν αποφασιζεις να τον βγαλεις στον κηπο, οπωσδηποτε κουδουνακι για να τον ακους. Αλλα μπορεις να τον βγαζεις και με λουρακι οπως κανω εγω με την σαρδελα στη χιο. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Ελενίτσα!!! Για το κουδουνάκι δεν το συζητάω! Δεν του το βγάζω από πάνω του!!! Το σπίτι είναι πάνω ακριβώς σε κεντρικό δρόμο, αλλά ο κήπος είναι εσωτερικός. Υπάρχει περίφραξη βέβαια και ψηλή μάλιστα, γιατί όσο λείπαμε μάλλον έμπαιναν μέσα κι έτσι έχουμε περιφράξει, αλλά γάτα είναι, αν ανέβει σε κανένα δένδρο? Ή ακόμα χειρότερα, αν ανέβει στη στέγη και βγει από μπροστά στο δρόμο? Μετά δεν θα μπορώ να γυρίσω Αθήνα χωρίς αυτόν. Θα εγκατασταθώ Κεφαλλονιά μέχρι να τον βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 15:47 Η Κατερίνα έγραψε: #3.029 20-03-07 15:47 Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενη συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα. Εγώ είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε (ολοκαίνουργιο και πανάκριβο) όλο κάτι πάει στραβά. Τώρα αν υποψιαστώ ότι έχει πάθει αυτό που νομίζω....καλύτερα να παραιτηθώ γιατί δεν θα αντέξω να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 17:58 Η χριστινα έγραψε: #3.030 20-03-07 17:58 Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο για την κοινωνιολογία!!!!! Καλή επιτυχία στη ψυχολογία!!! Κάτι σε γαστρεντερολόγος μπορεί να τελειωσει κάποιος από εδω που εχω μια αναγκη........ ???????? Με τη μητέρα στο νοσοκομείο από χτες Σπίτι να μαγειρέψω, μαθημα στο φροντιστηριο...... Ουφ!!! Και η διαγνωση, ξεκάθαρη. Γαστρεντερίτιδα, κολικός, ειλεός, περιτονίτιδα, στιγμιαία λοίμωξη των εντέρων....... Ολα τα ειπανε τελικα!!! Βασικα μετα από όλες τις εξετάσεις δεν καταλήξανε κάπου και την εχουν κρατησει για παρακολούθηση και θα δούμε. Τουλάχιστον δεν πονάει τόσο πλέον και ειναι καλύτερα. Βλέποντας και πράττωντας. Κι αυριο αθήνα με τον εγγονό του αντρα μου για αφαιρεση σε κρεατάκια, αμυγδαλές. Ειναι η βδομάδα μου...... Και μη χειρότερα, περαστικά να ειναι και ας ειναι.... Καλο απόγευμα και θα τα πουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris Πολύ δραστήριο μέλος Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:01 Η chouzouris: #3.031 20-03-07 18:01 Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά να είναι όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa Δραστήριο μέλος Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:07 Ο Vana Balafa: #3.032 20-03-07 18:07 Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα καλά θα πάνε, υπομονή και θα περάσει η εβδομάδα αυτή!!!! θετική σκέψη.....ότι και να γίνεται γύρω μας!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2007 στις 18:14 Η χριστινα έγραψε: #3.033 20-03-07 18:14 Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω παιδιά!!! Αυτο που με ενδιεφερε ειναι να μην ειναι κατι σοβαρό όπως περιτονίτιδα(μας εστειλαν επειγόντως στο νοσοκομείο), αλλά βαση των δεδομένων και με τη λογική μου, ασχετα με τις υποθέσεις τους, λέω μάλλον κάποια γαστρεντερίτιδα. Οπότε ειμαι πιο ήρεμη. Να ειστε καλα για τις ευχες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 00:57 Η mimikaki έγραψε: #3.034 21-03-07 00:57 Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:33 Η Mariel έγραψε: #3.035 21-03-07 01:33 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel Πολύ δραστήριο μέλος Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 01:38 Η Mariel έγραψε: #3.036 21-03-07 01:38 μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπραβο Ελενη !!! περαστικα Χριστινα στη μαμα σου,ευχομαι ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:54 Η rotonda έγραψε: #3.037 21-03-07 08:54 Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όλους. Μπράβο, Sardelitsa, για την κοινωνιολογία. Σίγουρα θα τα πας το ίδιο καλά και στα υπόλοιπα μαθήματα. Καλή δύναμη, Χριστίνα, και περαστικά στη μαμά σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 08:55 Η nena έγραψε: #3.038 21-03-07 08:55 Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γυναίκες καλημέρα. Χριστινιώ περαστικά στη μάνα, αλλά και στον πιτσιρικά. Κατερίνα: Δεν ξέρω τι πάει στραβά, αλλά επειδή έχω ζήσει πολλές φορές παρόμοιες καταστάσεις, εσύ ένα μπορείς να κάνεις Καθημερινά backup. Αυτό μην το ξεχνάς ότι και να γίνει. Εάν πάλι θες να καταλάβεις τι παίζεται κάνε την κλασσική ερώτηση που έκανα και εγώ: "Θα μου πείτε τι έγινε στραβά, ώστε να μην ξαναγίνει;". Αμα δεν σου πούνε ή στα μασήσουν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ζόρικα και θα παιδευτείς αρκετά, οπότε σώζε ότι κάνεις. Έχω βγάλει στο χέρι συγκεντρωτικές 500 εργατών επειδή δεν ξέρανε να μου πούνε τι γίνεται. Gemini καλημέρα. Επίσης επειδή δεν θυμάμαι εάν το έκανα Vana Balafa vbmenu_register("postmenu_38342", true); και aretha καλώς ήρθατε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:00 Η giota έγραψε: #3.039 21-03-07 09:00 Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα και απο μενα Χριστινα περαστικα και καλο κουραγιο Εδω πανω φυσαει πολυ .Γενικως μας πηρε και μας σηκωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2007 στις 09:02 Η Mika έγραψε: #3.040 21-03-07 09:02 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Ελενιτσα μπραβο!!!! εγω τωρα γυρισα και εχω 85 μηνυματα να διαβασω!!! λυσαξατε!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Εγω χτες το πρωι δεν μπηκα και το βραδυ ειχε 278 Μπραβο Ελενη!!! Αν και επρεπε να γραψεις στην κολα, ''αν γραψω κατω απο την βαση περαστε με'', οχι οπως μια φιλη που εγραφε ''αν γραψω κατω απο 8 να με κοψετε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.