Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σας παιδιά, τρα λα λα, τρα λα λα!!!!! Και άλλα τρα λα λα, τρα λα λα. Ναι χάνω και το λίγο που μου απέμεινε (μην ρωτήσετε τι, θα το πάρω προσωπικά). Παιδιά σχολείο, γάτος πρωινή σιέστα, άντρας σπίτι με μια μούρη να γιατί του απαγόρεψα την έξοδο μέχρι να γίνει καλά, έτσι και αλλιώς οι μαθητές του απεργούν, ναναι καλά τα παιδάκια, κάθε πρωί μας ξυπνάνε με νταούλια καραμούτζες και πίπιζες στην πορεία τους προς το Δημαρχείο. Μια φοκλόρ κατάσταση. Εγώ ιωμένη, αλλά το αντιπαρέρχομαι με αξιοπρέπεια.:cool:
Δεστε και αυτό που βρήκα χθες βράδυ και μου άρεσε:
https://rvoulgari.blogspot.com/2006/10/my-feline-paradise-8_12.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικό είναι το κακό με το κρύο αλλά έχει και αυτό την χάρη του μωρέ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευτυχως που εχω τα γατια μου κμε ζεσταινουν ολο το βραδυ

Καλημερα προς καλησπερα Δευτερος ιωμενος ο μεγαλος μου γιος Ξαναρθε και δεν λεει ναφυγη η ιωση Καναμε αμαν να την διωξουμε τις προαλες και να σου απροσκλητη και παλι εδω.Κατα τα αλλα στην ρουτινα μας

Για Anabu

"Και όχι μόνο αυτό στην προσπάθειά μου να τον βρω άκουσα από συμπάσχοντες φοιτητές ιστορίες απείρου κάλους με πρωταγωνιστή τον εν λόγω καθηγητή. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... να πάω να τον βρω μήπως και γίνει κάτι ή να περιμένω μέχρι τον φλεβάρη και να το ξαναδώσω"
Κατ' αρχή λυπάμαι που δεν το πέρασες. Ξέχνα το και πήγαινε παρακάτω. Τώρα στο ερώτημα τι θα κάνεις. Το τι θα έκανα εγώ δεν βοηθάει. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κάνεις αυτό που θα σε κάνει εσένα να νοιώθεις καλά. Όσο πιο γρήγορα το απαντήσεις τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσεις πάντως, ή έτσι τουλάχιστον νομίζω:blink:

O Madu έτσι στο άσχετο (άνετα τον έλεγες σκοτεινό τύπο, απο Μάρλοου και πάνω) Τα λεφτά πάντως είναι στα αυτιά, σκέτο λαγωνικό ο γάτος:

Συνημμένα

• IMG_0012p.jpg
    IMG_0012p.jpg
    133,7 KB · Εμφανίσεις: 19
xaxa φοβερος ειναι Εμενα μου θυμιζει τον Κασπερ που τον θεωρω γλυκα

Ο Μαντού είναι κουκλάκι, ελπίζω να τον έχεις πολλά πολλά χρόνια, γερό και χαρούμενο!!!:)

Καλησπέρα! Έχω πήξει πολύ άσχημα τις τελευταίες μέρες. Μια που έχω πολύ δουλειά, μια που έπιασε το κρύο άντε τρέξε να βγάζεις τα χειμωνιάτικα, μια που το κρύο με ρίχνει γενικά, βάλε και τα γατιά που μετατρέπουν ένα τέλεια καθαρισμένο και μαζεμένο σπίτι σε ερείπιο μέσα σε μισή μόλις ώρα....Κομμάτια έχω γίνει! Μου φαίνεται σαν να χει περάσει καμια δεκαετία από την άδειά μου και σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν είναι ούτε 2 μήνες! Δεν την βγάζω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι:( .
Πωπω με έπιασε η χειμωνιάτικη γκρίνια μου.
@Nerina: Ο γάτος είναι κούκλος!

Κατερινάκι, υπομονή! :cool:

Ναι, καταλαβαίνω.... Κι εμενα με ρίχνει το κρύο και σέρνομαι γενικότερα..... Εγώ κατέβασα τα ρούχα χτες και δεν ήμουν καθόλου χαρουμενη. Δεν χωράνε :( :( . Τελικά τα βόλεψα. Αρκεί να τα φοράμε με σειρά προτεραιοτητας (δεν κουνιουνται οι κρεμάστρες, δεν έχει χώρο), να μη μας πειράζει που είναι τσαλακωμένα (πρειπει να τα ζουλίξω παρα πολύ για να χωρέσω κάτι μέσα) και να σκαρφαλώνω στο πατάρι για να διαλέξω παλτό ή μπυφάν γιατί δεν εχω ακόμη σκάλα(η αλλη λύση ήταν η βεράντα). Ας είναι καλά οι καρέκλες!! Και το φυλλο της ντουλάπας που πλέον δεν έκλεινε, το κόλλησα με σελοτέιπ στο διπλανό του και τώρα δείχνει κλειστό :lol: :lol: . Αν θέλουμε ρούχα, πρέπει να έχουμε το σελοτέιπ έτοιμο. Ωραία κατάσταση

α, ναι, ανοιξα και τα παπούτσια που ήταν στην αποθηκη που πλημμύρισε. Αηδία. Τέτοια μούχλα...... Πέντε ζευγάρια χαλασαν και δεν αντεχα να τα καθαρίσω. Ηταν πράσινα :cry: . Και τα καλοκαιρινά παπούτσια στη βεράντα. Αν βρέξει θα γελάσω πάρα πολυ

Τώρα που είπες για αποθήκη...Έχω να στρώσω και τα χαλιά!:( (το θυμήθηκα γιατι τα έχω στην αποθήκη).

οϊ. βάι. Αστα.....

Hello hello
Απολαμβάνω ένα πιάτο ψητά κυδώνια μιαμ μιαμ:P τρέλα είναι δίνω συνταγή σε όποιον θέλει. Εγώ που λέτε φρόντισα σχετικά νωρίς να στρώσω χαλιά και να ετοιμάσω τα χοντρά μου ρούχα στον Έβρο ζω βλέπετε !!!! :)
ΝΕΡΙΝΑ: κούκλος ο Madu λίγο κοντά να ήμασταν θα συμπεθεριάζαμε !!!;)
Κατερίνα: κουράγιο, μην μελαγχολείς έχουμε Χριστούγεννα μπροστά μας δεν είναι μακριά !! :up:

Καλημέρα ορέ κλεφτόπουλα, αρχίζω να εναρμονίζομαι με την εποχή (μάλλον για 25η Μαρτίου κάνει, αλλά βαριέμαι να το αλλάξω, άλλωστε το "αέρα" παραπέμπει σε έκτακτο δελτίο καιρού). Παιδιά σχολείο, άντρας έκανε μπράφ και μην τον είδατε το Παντελή (και πολύ άντεξε, άσε που άδειασε ψυγείο και ντουλάπια απο όλων των ειδών τις τροφές και μπάμιες να είχαμε και ας τις σιχαίνεται θα τις έτρωγε, να θυμηθώ να τσεκάρω τη τροφή του Μαντού), Μαντού πρωινή σιέστα (τι πρωτότυπο!), εγώ μπουκωμένη και ναι σωστά το μαντέψατε: Πρέπει να σιδερώσω!!!!!!Ωραία μέρα να έχετε και ασιδέρωτη!!!!!!!!!:blink: :redface: :confused:

Καλημερα κι απο μενα Πατερας καλυτερα γιος συνεχιζει την ιωση,γατος κανει αγωνες πανω στις κουρτινες τις κρεμασμενες ναι, παιδια σπιτι, ειμαστε και εκλογικο κεντρο το σχολειο εκτος απο απεργοι.Καλημερα να εχετε και μην ξεχναμε ειναι Παρασκευη σημερα

:blink: Καλημέρα παιδιά σκορπισμένα,ο μεγάλος φροντηστήριο,ύστερα γυμναστήριο μετά στίβο(ας είναι καλά οι στρατιωτικές σχολές)ο δεύτερος πάει να βοηθήσει τον πατέρα μου στα ψώνια(το παίζουμε άντρας του σπιτιού),ο μικρόςπάει για μπάλλα(τι πρωτότυπο).Τα μωρά ταισμένα και ήσυχα η Μπέμπα ξεκουράζετε και εγώ πρέπει να αρχίσω να κάνω τηλέφωνα για δουλειά.Μην σας τύχει κορίτσια στα 40 να ψάχνετε για δουλειά σε κοιτούν σαν εξωγήινη και σου λένε όπως σε μια παλιά διαφίμησα ''με 3 παιδιά'':eek: :hmm:

Καλημέρα κι από μένα! Παρασκευή σήμερα, έφτιαξε και ο καιρός.... ανέβηκα λίγο ψυχολογικά :) ! Στο σπίτι περιμένουν μπόλικες δουλειές αλλά αυτό το Σ/Κ έχω δώσει ρεπό στον εαυτό μου. Θα τα κάνω όλα από Δευτέρα!!!
πόπη καλή τυχη σου εύχομαι.

Καλημέρα και από μένα ,

Στο κρεβάτι εγώ με «ψύξη» (δεν ξέρω αν το γράφω σωστά ) δε μπορώ ούτε δεξιά ούτε αριστερά , κόφτο όλο ευθεία που λέμε!!! ένα τέτοιο πράμα!! Lady και μπέμπα τον χαβά τους, πάνω κάτω γύρω γύρω . πρώτη μέρα σήμερα που για πρωινό τους έδωσα αυγό καλά βρασμένο δεν έμεινε τίποτα ούτε το πιάτο τους θα χρειαστεί να πλύνω. Καλημέρα και πάλι και πείτε μου αν ξέρετε κανένα γιατροσόφι για το κακό που με βρήκε

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back