Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα!!!!!! κοιμηθηκα χαλια!!!! εβλεπα κατι εφιαλτες (κικη μη φοβασαι δεν ειναι ονειρα που χρειαζονται ερμηνεια, εκτος απο μια σκηνη που δεν φευγει απο το μυαλ μου) προσπαθουσα να δραπετευσω και με κυνηγαγαν κλπκλπκλπ ολα αυτα απο το prison break τα εχω παθει:lol: αφου δεν τα σηκωνω αυτα τι τα βλεπω????? και στις 7 ηρθε η μικρη για αγαπες και χρουχρουλιες!!!! το μωρο μου!!!!!
χριστινα μου μπραβο που ειστε σπιτι, επιτελους!!!!!!!!
μιμικα παρ΄το αποφαση κουκλιτσα μου!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα!!!!!! κοιμηθηκα χαλια!!!! εβλεπα κατι εφιαλτες (κικη μη φοβασαι δεν ειναι ονειρα που χρειαζονται ερμηνεια, εκτος απο μια σκηνη που δεν φευγει απο το μυαλ μου) προσπαθουσα να δραπετευσω και με κυνηγαγαν κλπκλπκλπ ολα αυτα απο το prison break τα εχω παθει:lol: αφου δεν τα σηκωνω αυτα τι τα βλεπω????? και στις 7 ηρθε η μικρη για αγαπες και χρουχρουλιες!!!! το μωρο μου!!!!!
χριστινα μου μπραβο που ειστε σπιτι, επιτελους!!!!!!!!
μιμικα παρ΄το αποφαση κουκλιτσα μου!!!!!!!!!
:whistle::whistle::whistle::whistle:εγω το ειπα οτι θα μου βγει το ονομα σε λιγο εδω μεσα....:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...Ειμαι σκτ,εχω νευρα-αγχος-πιεση εδω και μια βδομαδα-μπορει να φανηκε οτι ακομα και εδω εμπαινα εβλεπα και δεν απαντουσα παρα μονο σε λιγα...θελω να δειρω 1 δασκαλα,1 μαμα ,4 παιδακια και τη δευτερα θα αποφασισω αν την πεσω και σε εναν δασκαλο..επισης ηδη την επεσα στον φυλακα του σχολειου...επισης μεσα σε ολα αυτα εχω και τη μαιρη μες τα ψωνια-το φοβο μιας πιθανης εγκυμοσυνης της-στειρωση σε 15 μερες και λεει ο γιατρος-μπαινει και ο χειμωνας...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.........................................................................[/quote ioanna-g σε ακουω//υπαρχει σωτηρια?]

Χριστίνα έχε αισιοδοξία! Η θετική ενέργει κάνει θαύματα και πιο πολύ η αγάπη!

Εγώ πάλι δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι (η καταθλιψη φταει...) αλλά έπρεπε... τώρα βαριέμαι και σκέφτομαι συνεχώς το πως μπορώ να βρω μια καλή διαιτολόγο. Και επίσης αν θα πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι και να πάρω γάτα.

LIFE πρώτα ψυχραιμία! Όταν πελαγώνουμε το χάνουμε το παιχνίδι! Όσο για τα νεύρα σου, ξέσπασε! Ειδικά με μαμάδες-δασκάλες-παιδάκια εγώ θα άφριζα!

Για τη Μαιρούλα μην ανησυχεις, όυι απ'τα 2 και να'ναι, εγκυμοσύνη ή στείρωση (το 2ο είναι προτιμότερο) όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην αγχώνεσαι εσυ.

LIFE πρώτα ψυχραιμία! Όταν πελαγώνουμε το χάνουμε το παιχνίδι! Όσο για τα νεύρα σου, ξέσπασε! Ειδικά με μαμάδες-δασκάλες-παιδάκια εγώ θα άφριζα!

Για τη Μαιρούλα μην ανησυχεις, όυι απ'τα 2 και να'ναι, εγκυμοσύνη ή στείρωση (το 2ο είναι προτιμότερο) όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην αγχώνεσαι εσυ.
αυριο μας εχει καλεσει ο καινουριος δασκαλος των διδυμων για μια πρωτη συναντηση με ολους τους γονεις...θα παω με τον αντρα μου γιατι πρεπει να ειπωθουν πολλα κ σοβαρα και δεν μπορω να το αντιμετωπισω μονη..ενα μικρο παραδειγμα...φετος τα αλλαξαν ταξη τα διδυμα μαζι με αλλα 4 παιδια-λογω αλφαβητικης σειρας///ε,βαλαν τον γιο μου σε ομαδα[ετσι δουλευουν πλεον 5-6]με τα 3 χειροτερα παιδια του σχολειου...ο ενας να φανταστεις ειναι ολο στο διευθυντη,,ζωγραφιζει και φερνει τσοντες στην ταξη:blink:τεταρτη...αν δεν μου τιν αλλαξει τον δικο μου απο αυτη την ομαδα τι πρεπει να κανω??? α,ο αλλος εχει χουφτωσει 2 φορες την κορη μου και φαντασου τι θα γινει αν πω κατι στη μανα του[η οποια ειναι στον κοσμο της και μην πεις κουβεντα για το παιδι της]και μου την πει και απο πανω? μπρρρ:mad: η μονη συμμαχος μου ειναι η δασκαλα που τους ειχε 3 χρονια-η οποια ειναι ΑΣΤΕΡΙ ..και καταλαβαινει οτι ολο αυτο πρεπει να αλλαξει πριν χαλασουν 2 καλα παιδια και καλοι μαθητες εξαιτιας αλλων...και αυτα που σου ειπα ειναι μια μικρη γευση

Κική το παιδάκι που φέρνει τσόντες πόσο χρονών είναι???:blink::blink:

Κική το παιδάκι που φέρνει τσόντες πόσο χρονών είναι???:blink::blink:
Τεταρτη δημοτικου -9 με 9,5 χρονων...και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ που ειναι ακομη παιδι θα πρεπει να καθεται διπλα του ολη τη χρονια:mad:

Τεταρτη δημοτικου -9 με 9,5 χρονων...και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ που ειναι ακομη παιδι θα πρεπει να καθεται διπλα του ολη τη χρονια:mad:

:blink::blink: από τόσο μικρό???
Δεν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις αλλαγή ομάδας??? Σε ιδιωτικό σχολείο πάνε? Αν ναι το κάνεις εύκολα!

εγώ θυμάμαι στο σχολείο(6η δημοτικού) , είχαμε έναν που μας σήκωνε τις φούστες στα κορίτσια και μια μέρα ήρθε ο μπαμπάς μιας και του άστραψε χαστούκι!!:lol::lol:

9 χρονών και φέρνει τσόντες στην τάξη :blink: ; Δηλαδή όταν θα γίνει 15 τι θα φέρνει; Αυτές τις ιδεές των δασκάλων να βάζουν τα καλόπαιδα με τους καλούς μαθητές και καλά για να τους συνετίσουν ποτέ δεν τις κατάλαβα. Οπλίσου με θάρρος και υπομονή!

:blink::blink: από τόσο μικρό???
Δεν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις αλλαγή ομάδας??? Σε ιδιωτικό σχολείο πάνε? Αν ναι το κάνεις εύκολα!

εγώ θυμάμαι στο σχολείο(6η δημοτικού) , είχαμε έναν που μας σήκωνε τις φούστες στα κορίτσια και μια μέρα ήρθε ο μπαμπάς μιας και του άστραψε χαστούκι!!:lol::lol:
αυτο το παιδακι απο οτι μου ειπε μια γνωστη μου το εκανε αυτο στην πρωτη..οχι δεν πανε σε ιδιωτικο..ειμαι λιγο κατα των ιδιωτικων,γιατι ελεγα παντα οτι θελω τα παιδια να μεγαλωσουν σε ενα περιβαλλον οχι τοσο μακρυα απο την εξω πραγματικοτητα ετσι ωστε οταν βγουν στην κοινωνια να ξερουν πανω κατω τι γινεται..αλλα μεσα στην ταξη ολο αυτο μονο κακο μπορει να μας κανει..αν δεν μας αλλαξει ομαδα τοτε σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τους παω πακετο και τους 3 σε ιδιωτικο...θα φανει αυριο:/:

9 χρονών και φέρνει τσόντες στην τάξη :blink: ; Δηλαδή όταν θα γίνει 15 τι θα φέρνει; Αυτές τις ιδεές των δασκάλων να βάζουν τα καλόπαιδα με τους καλούς μαθητές και καλά για να τους συνετίσουν ποτέ δεν τις κατάλαβα. Οπλίσου με θάρρος και υπομονή!
απο οτι μου ειπε η παλια τους δασκαλα που εφριξε οταν ακουσε και πολλα αλλα,,,μαλλον λεει τον εβαλε γιαυτο το λογο..μηπως τους τραβηξει προς τα επανω ο δικος μου που ειναι καλος..ναι αλλα δεν μπορει να παρακολουθησει μαθημα το παιδι πλεον.του μιλαν,τον κλωτσαν-παει να πει κατι αυτος,τρωει και παρατηρηση:mad:γιαυτο λεω πως τελευταια ειμαι χαμενη στο διαστημα,,ευτυχως με βοηθαει πολυ ψυχολογικα η αλλη δασκαλα,με την οποια εχουμε συχνη τηλ.επικοινωνια

Τότε πρέπει να είσαι κάθετη. Ευγενική αλλά να κάνεις ξεκάθαρο ότι για το καλό των παιδιών δε θα κάνεις πίσω. Δεν είναι δα και κάτι μικρό...

:mad:Ακου'κει να κάνουν πειράματα με τα δικά σου παιδιά επειδή αυτοί ή ακόμα χειρότερα οι γονείς τους είναι ανίκανοι να τα συνετίσουν:down:

Αυτός ο κόσμος χάνει...

Τότε πρέπει να είσαι κάθετη. Ευγενική αλλά να κάνεις ξεκάθαρο ότι για το καλό των παιδιών δε θα κάνεις πίσω. Δεν είναι δα και κάτι μικρό...
και δεν ειναι μονο αυτο..ειναι πολλα ακομη που γιναν μεσα σε 1 μηνα μονο...ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω κατι τετοιο με το σχολειο...παντως για μενα εκτος της αποδοσης πιο σημαντικο ειναι το ηθος και η συμπεριφορα των παιδιων μου,,γιαυτο και εχω σαλταρει..

να επιμηνεις, αν οχι να απαιτησεις να αλλαξουν θεση!:mad: αν ειναι δυνατον και το δικο σου το παιδακι τι φταιει δηλαδη;;;:mad::mad:
οσο για το ονειρο με τα σκτα που ακουσα μιμικα οντος αυτο που σου ειπε η ...ηηη αχ δεν θυμαμαι ποιος σου εδωσε την απαντηση..:redface::redface::redface::redface:
οντος αν τα ακουμπας ειναι λεφτα:up: (γιατι τα αποφευγεις βρε;:D:D)
κι η μαμα μου ειχε δει μια φορα οτι πηγε στο μπανιο και πνιγηκε στα σκτα:redface::redface::redface:

Καλησπερα...
Δυσκολη μερα σημερα!Ο λεόν αρχισε να ψεκαζει και να "τη βρισκει" με κουκλακια!:|

Ωχ, μην μου λες τέτοια! Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι την στείρωση του μικρού μου. Λες να αρχίσει κι αυτός; Αυτό μου έλειπε τώρα. Απ'ότι καταλαβαίνω πάτε για στείρωση...

LIFE ελπίζω να βρεις άκρη!

σας ευχαριστω πολυ ολους σας...τελικα δεν αντεξα και ξεσπασα εδω:/:τουλαχιστον βλεπω οτι δεν ειναι υπερβολικο που ειμαι στην τσιτα με ολο αυτο,γιατι και εσεις το βλεπετε οτι ειναι σοβαρο..

σας ευχαριστω πολυ ολους σας...τελικα δεν αντεξα και ξεσπασα εδω:/:τουλαχιστον βλεπω οτι δεν ειναι υπερβολικο που ειμαι στην τσιτα με ολο αυτο,γιατι και εσεις το βλεπετε οτι ειναι σοβαρο..

Βέβαια είναι σοβαρό, Κική, και μην το αφήσεις έτσι. Πώς θα μπορέσει το παιδί να αποδόσει σε τέτοια ομάδα και στο κάτω κάτω γιατί πρέπει να το υποστεί όλο αυτό....

ευχαριστω για την συμπαρασταση...ηδη απο την πεμπτη ξεκινησα με την καινουρια δασκαλα των αγγλικων στο δημοτικο..παιδια τα εχω παιξει,,φετος τα μεγαλα μου ηταν πολυ ατυχα και απο δασκαλους κ απο την αλλαγη ταξης...αυτο που εκανε η δασκαλα των αγγλικων ηταν το λιγοτερο ΄΄αισχρο//οτα το εμαθε η παλια μας δασκαλα εμεινε αφωνη,,,ασε ασε μπλεξιμο:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back