Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
χειμωνας!!!! ζεστη σοκολατα, τσαγακι, ζεστα χουχουλιαρικα πουλοβερ!!!! τελεια!!!! παει το καλοκαιρακι, θα ευχαριστηθουμε τον χειμωνα τωρα. με ενοχλει αυτος καιρος γιατι ποτε κρυωνω και ποτε ζεσταινομαι. ειχα παει για προπονηση και τωρα ειμαι κομματια. μεχρι να ξανασυνηθισω θα γινομαι χαλια.
εχει αρχισει να με ενοχλει ο λαιμος μου!:down:
θα παω για ποτακι μετα!!!!! μια χαρουλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το απόγευμα μου μέσα, όχι ότι το πρωί ή το μεσημέρι ήταν καλύτερα
Με κόλλησαν οι μικρές. Όχι τίποτα σοβαρό,αλλά αρκετό για μια καλή δικαιολογία για άραγμα, σερφάρισμα και διάβασμα κυριακάτικων εφημερίδων ή έτσι το είχα φανταστεί τουλάχιστον. Αλλά ζω σε πολυκατοικία, τη βλακεία μου να κρατήσουμε το διαμέρισμα μέσα, ναι βρίζω και εξηγώ. Κάποιος αποφάσισε να πάρει ένα σκυλάκι. Το πήρε σήμερα από ότι φαίνεται, έβαλε πλέγμα στο μπαλκόνι του και έφυγε. Έτσι απλά. Από το πρωί μέχρι τώρα το σκυλάκι έχει ξελαρυγγιαστεί, εάν εξαιρέσεις το μεσημέρι που ομαδικά οι συγκάτοικοι και οι γείτονες βρίζανε και αυτό σταμάταγε μόλις άκουγε ανθρώπινη φωνή. Βγαίνουμε και εμείς σε τακτά χρονικά διαστήματα και του μιλάμε, αλλά και κρύο κάνει και ψιλοβρέχει και αυτός ακόμα να επιστρέψει. Άσε που είμαστε στο τρίτο και αυτό στο πρώτο και με το πλέγμα ΄που έχουμε εμείς και που έχει και αυτός ούτε να το δούμε, ούτε να μας δει μπορεί. Ένας λογιστής που ζει μόνος του είναι που μέχρι τώρα τουλάχιστον λείπει τις περισσότερες ώρες της μέρας. Τι στο καλό το θέλει το σκυλί; Το ταλαίπωρο έχει βραχνιάσει πια και δε φωνάζει αλλά κλαίει. Τη φιλοζωία του μέσα:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα πηγα στο τει λαμια απαπα αυτη η γραφειοκρατια τους επρεπε να περιμενω τον προισταμενο για μια υπογραφη και οταν ηρθε κααθυστερησε να μας δεχθει γιατι ετρωγε τυροπιτα:mad:ελεος καταντησα να γυρισω 7 ωρα αθηνα λογο κινησης και επιασα και τον δικτι μου στη πορτα του αυτοκινητου :/:ολα πανε χαλια αυριο θα παω για shooping οπωσδηποτε

Κορίτσια καληνύχτα,

Νιώθω τρελή νύστα με αυτό το κρύο:mad:...Μόνο το πάπλωμα σκέφτομαι, και το Φρουνάκι είναι συνέχεια κολλημένο πάνω μου :P:P

Νερίνα, περαστικά, και βάλτε και καμιά φωνή στον τύπο να μην αφήνει το σκυλάκι μόνο στο μπαλκόνι τόσες ώρες..κρίμα είναι το καημένο..

Purina καλό shopping αύριο...ζηλεύω...Τώρα που δεν έχω χειμωνιάτικα ρούχα μου έρχεται να πάω αύριο και να φτιάξω νέα καρνταρόμπα...Αν και βαθειά μέσα μου φαντάζομαι πώς αυτό το κρύο είναι ένας εφιάλτης :( θα ξυπνήσω αύριο και θα έχει πάλι 30 βαθμούς:rolleyes:

Φιλάκια!

περαστικα Νερινα...Καληνυχτα ΜIMIKAKI:)

Μαέστρος όλο έξω είσαι, ε; εγώ σήμερα έκανα το πρώτο μου μάθημα εξωσωματικής γονιμοποίησης. Αν τελικά παραμείνω βιολόγος σκέφτομαι τελικά να ασχοληθώ μ'αυτό ή να πάω στο Εγκληματολογικό:). CSI θα γίνω!

Καταρχην ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια και τι ευχες σας. Με βοηθησατε παρα πολυ αυτο το διαστημα και να ειστε καλα :):):redface:
Νερινα να μιλησετε στο λογιστη βασικα για να μη ταλαιπωρειται το δυστυχισμενο το σκυλακι. Κι ευχομαι να σκεφτει καλυτερα τι εστι φιλοζωος :hmm::hmm: Αν δεν μπορει ας μη το παρει. Τι το βασανιζει;;; :mad::mad:
Κρυο πραγματι σημερα. Κι εγω με ολα αυτα ακομη τα καλοκαιρινα εχω κατω.... :redface: Ευτυχως ενα, δυο μπουζακια τα ειχα κρατησει. Και κατεβασα και παπλωματακι γιατι χτες βραδυ παγωσα....
Καληνυχτα σε ολους. Πολυ τρεξιμο σημερα.... Καλη μας ξεκουραση :)

Καληνυχτα Χριστινα:hello:

Καληνυχτα :):):)
Ονειρα γλυκα :)

Καληνυχτα σας!
Η σχολη ειναι κλειστη γιατι απεργει η γραμματεια(εχει ως αιτημα την προσληψη 14 ακομα καθηγητων για τις ασκησεις πρακτικης) και επομενως δεν λειτουργει η σχολη!Αρα ακομα μια εβδομαδα(ισως και παραπανω)καθισιο!:D
Νερινα μολις σημερα τελειωσα την αντιβιωση για την γριπη!
Χριστινα περαστικα!

ετσι να ξαναμπαινουμε στους παλιους καλους ρυθμους:P

:lol::lol::lol:
Ναι, σιγα σιγα.......

Καλημέρα απ' το κρεββάτι του πόνου!:/:
Λόγω επιδείνωσης του κρυολογήματος, έκανα σκασιαρχείο σήμερα απ' τη δουλειά και κάνω εντατική γατο-θεραπεία!:redface::rolleyes: Με την ευκαιρία, θα κατεβάσω και τα χειμωνιάτικα...

Καλημέρα και περαστικα στους αρρωστους μας...
Κρύα μερα σημερα ...μπρρρρρρρ

Καλημέρα! Εμείς ανάψαμε τζάκι την Κυριακή και χτες! Μ' αρέσει πάρα πολύ!!!!!!!!:up:
Ασπασία που είσαι? Ακόμα?:hmm:

Καλημέρα, εγω τα έβγαλα τα χειμωνιάτικα... Την πάτησα εχτές και τουρτούριζα όλη μέρα στο γραφείο...
Σήμερα είμαι άρχοντας!!!! Θα φτιάξω και καφέ ελληνικό.....:D

Εγω και σημερα τουρτουρίζω γιατι δεν προλαβα να βγαλω τα χειμωνιατικα ακομα :(

καλημέρα σε όλους......
κάπως καλύτερα ειναι σήμερα από χτές η μου φαίνεται?????? τουλάχιστον
δεν φυσάει....αλλά μαρέσειιιιιι αυτός ο καιρός πολύ!!!!!
Βαρέθηκα τα καλοκαιρινά και την ζέστη.....
Αντε τώρα να θυμηθούμε και τι ρούχα έχουμε απο πέρυσι το χειμώνα!!!! κάθε χρόνο
ξεχνάω τι ρούχα έχω για την επόμενη εποχή!!!!! άλλες φορές εκπλήσσομαι θετικά, .....η αρνητικά (όταν προσπαθώ να τα φορέσω και δεν μου μπαίνουν..!!!!!):down:

Καλημέρα!

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Τι μιζέρια θεέ μου να σηκώνομαι από το κρεββάτι σαν κακομοίρα από το κρύο!!!!
Αλίκη περαστικά!

Εδώ με έχουν ξυπνήσει από τις 7 γιατί βάφουν εξωτερικά την πολυκατοικία, το δε μπαλκόνι μου το έχουν γεμίσει "γόπες" και ποτηράκια πλαστικά:mad: μάλλον είναι το καφενείο τους!!Τώρα έχω στήσει "καρτέρι" να πετύχω κανέναν τους και να τους τα ψάλω!!

Θέλω τα ρούχα μου, θα είμαι η μόνη που θα βγαίνω με τα καλοκαιρινά ακόμη:(

Καλημέρα! Φαγώθηκα με τον χειμώνα και την άρπαξα! Είμαι αγκαλιά με τα χαρτομάντηλα... Έχω συνάχι, βήχα και τα συναφή.... :( Και δυστυχώς είμαι στη δουλειά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back