marestros
Δραστήριο μέλος
εχει αρχισει να με ενοχλει ο λαιμος μου!
θα παω για ποτακι μετα!!!!! μια χαρουλα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με κόλλησαν οι μικρές. Όχι τίποτα σοβαρό,αλλά αρκετό για μια καλή δικαιολογία για άραγμα, σερφάρισμα και διάβασμα κυριακάτικων εφημερίδων ή έτσι το είχα φανταστεί τουλάχιστον. Αλλά ζω σε πολυκατοικία, τη βλακεία μου να κρατήσουμε το διαμέρισμα μέσα, ναι βρίζω και εξηγώ. Κάποιος αποφάσισε να πάρει ένα σκυλάκι. Το πήρε σήμερα από ότι φαίνεται, έβαλε πλέγμα στο μπαλκόνι του και έφυγε. Έτσι απλά. Από το πρωί μέχρι τώρα το σκυλάκι έχει ξελαρυγγιαστεί, εάν εξαιρέσεις το μεσημέρι που ομαδικά οι συγκάτοικοι και οι γείτονες βρίζανε και αυτό σταμάταγε μόλις άκουγε ανθρώπινη φωνή. Βγαίνουμε και εμείς σε τακτά χρονικά διαστήματα και του μιλάμε, αλλά και κρύο κάνει και ψιλοβρέχει και αυτός ακόμα να επιστρέψει. Άσε που είμαστε στο τρίτο και αυτό στο πρώτο και με το πλέγμα ΄που έχουμε εμείς και που έχει και αυτός ούτε να το δούμε, ούτε να μας δει μπορεί. Ένας λογιστής που ζει μόνος του είναι που μέχρι τώρα τουλάχιστον λείπει τις περισσότερες ώρες της μέρας. Τι στο καλό το θέλει το σκυλί; Το ταλαίπωρο έχει βραχνιάσει πια και δε φωνάζει αλλά κλαίει. Τη φιλοζωία του μέσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ελεος καταντησα να γυρισω 7 ωρα αθηνα λογο κινησης και επιασα και τον δικτι μου στη πορτα του αυτοκινητου
ολα πανε χαλια αυριο θα παω για shooping οπωσδηποτεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Νιώθω τρελή νύστα με αυτό το κρύο
...Μόνο το πάπλωμα σκέφτομαι, και το Φρουνάκι είναι συνέχεια κολλημένο πάνω μου 

Νερίνα, περαστικά, και βάλτε και καμιά φωνή στον τύπο να μην αφήνει το σκυλάκι μόνο στο μπαλκόνι τόσες ώρες..κρίμα είναι το καημένο..
Purina καλό shopping αύριο...ζηλεύω...Τώρα που δεν έχω χειμωνιάτικα ρούχα μου έρχεται να πάω αύριο και να φτιάξω νέα καρνταρόμπα...Αν και βαθειά μέσα μου φαντάζομαι πώς αυτό το κρύο είναι ένας εφιάλτης
θα ξυπνήσω αύριο και θα έχει πάλι 30 βαθμούς
Φιλάκια!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
. CSI θα γίνω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Νερινα να μιλησετε στο λογιστη βασικα για να μη ταλαιπωρειται το δυστυχισμενο το σκυλακι. Κι ευχομαι να σκεφτει καλυτερα τι εστι φιλοζωος

Αν δεν μπορει ας μη το παρει. Τι το βασανιζει;;; 

Κρυο πραγματι σημερα. Κι εγω με ολα αυτα ακομη τα καλοκαιρινα εχω κατω....
Ευτυχως ενα, δυο μπουζακια τα ειχα κρατησει. Και κατεβασα και παπλωματακι γιατι χτες βραδυ παγωσα....Καληνυχτα σε ολους. Πολυ τρεξιμο σημερα.... Καλη μας ξεκουραση

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Ονειρα γλυκα

Η σχολη ειναι κλειστη γιατι απεργει η γραμματεια(εχει ως αιτημα την προσληψη 14 ακομα καθηγητων για τις ασκησεις πρακτικης) και επομενως δεν λειτουργει η σχολη!Αρα ακομα μια εβδομαδα(ισως και παραπανω)καθισιο!

Νερινα μολις σημερα τελειωσα την αντιβιωση για την γριπη!
Χριστινα περαστικα!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Ναι, σιγα σιγα.......
aretha
Περιβόητο μέλος
Λόγω επιδείνωσης του κρυολογήματος, έκανα σκασιαρχείο σήμερα απ' τη δουλειά και κάνω εντατική γατο-θεραπεία!

Με την ευκαιρία, θα κατεβάσω και τα χειμωνιάτικα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρύα μερα σημερα ...μπρρρρρρρ
Ismini
Διάσημο μέλος

Ασπασία που είσαι? Ακόμα?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Σήμερα είμαι άρχοντας!!!! Θα φτιάξω και καφέ ελληνικό.....

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
κάπως καλύτερα ειναι σήμερα από χτές η μου φαίνεται?????? τουλάχιστον
δεν φυσάει....αλλά μαρέσειιιιιι αυτός ο καιρός πολύ!!!!!
Βαρέθηκα τα καλοκαιρινά και την ζέστη.....
Αντε τώρα να θυμηθούμε και τι ρούχα έχουμε απο πέρυσι το χειμώνα!!!! κάθε χρόνο
ξεχνάω τι ρούχα έχω για την επόμενη εποχή!!!!! άλλες φορές εκπλήσσομαι θετικά, .....η αρνητικά (όταν προσπαθώ να τα φορέσω και δεν μου μπαίνουν..!!!!!)
mimikaki
Διάσημο μέλος
ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Τι μιζέρια θεέ μου να σηκώνομαι από το κρεββάτι σαν κακομοίρα από το κρύο!!!!
Αλίκη περαστικά!
Εδώ με έχουν ξυπνήσει από τις 7 γιατί βάφουν εξωτερικά την πολυκατοικία, το δε μπαλκόνι μου το έχουν γεμίσει "γόπες" και ποτηράκια πλαστικά
μάλλον είναι το καφενείο τους!!Τώρα έχω στήσει "καρτέρι" να πετύχω κανέναν τους και να τους τα ψάλω!!Θέλω τα ρούχα μου, θα είμαι η μόνη που θα βγαίνω με τα καλοκαιρινά ακόμη

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δυστυχώς είμαι στη δουλειά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool