marestros
Δραστήριο μέλος
το γατι μου κανει πανταβομαρες πανω στα σιδερωμενα και η μανα μου την κυνηγαει. πολυ γελιο η κατασταση. πηγα στο μολ για σινεμα και γινοταν της τρελλης τελικα δεν ειδα ταινια, εφαγα και συζηταγα με το αγορι.
αυτα κοριτσακια και αγορακια της παρεας. περαστικα στους ακομη αρρωστους και κουραγιο σε οποιον το χρειαζεται.
ασπασιααααααααα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημερα πηγα και πηρα καινουργιο ονυχοδρομο για τις γατες...
Τον πηρα μονο 45 ευρω γιατι ο παπαγαλος που ειχαν στο μαγαζι, εφαγε το υφασμα απο μια γωνια και ετσι μου εναν εκπτωση!Αλλα ουτε που φαινεται η ζημια!!!
Απ'οτι μου ειπε, 45 ευρω το αγορασε εκεινος.Αν βαλεις και το ποσοστο του κερδους ποσο βγαινει?
Δεν ειχε αλλο ομως...![]()
καλημερα σε ολους!
δεν τους λες να παραγγειλουν και αλλα ,να τα βαλουν διπλα στον παπαγαλο και μετα να μας φωναξουν να τα αγορασουμε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στις κρεββατωμένες/ κρεββατωμένους.

Η καθιστική διαμαρτυρία συνεχίζεται, αφού προκοπή με τις υπογραφές δεν είδαμε:
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
η προσπάθεια συνεχίζεται να βρώ 2η δουλειά....τίποτα μέχρι τώρα!!!!!!
και εδώ που τα λέμε, σκέφτομαι σοβαρά να κοιτάω και για πρωινή, καλό
το δημόσιο, αλλά δεν μου πάει και πολύ, έως και καθόλου θα έλεγα!!!!!
Είναι απίστευτο και λυπηρό, πόσο δουλεύει το "βίσμα" και το "σπρώξιμο" (κάθε είδους)
για να κάνεις τι οτιδήποτε (εννοείται, όταν αυτό έχει χρήμα από πίσω εεεεε?).
Αχ, δεν ήξερες δεν ρώταγες θα μου πείς? Εμ, φανταζόμουνα, άκουγα....αλλά πιστέψτε με
άλλο να στα λένε...και άλλο να το ζείς!!!!!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τί καλή μέρα?? Μόλις μου ήρθε πρωι-πρωί ένα συστημένο από την εφορία....

Πρόστιμο λέει για κάτι που είχαμε ξεχάσει να συμπληρώσουμε το 2005!! όχι εμείς δηλαδή αλλά ξεχάστηκε η λογίστρια!!Και το ποσό??? 586 ΕΥΡΩ λες και μου περισέυουν μην χ**σω!!!
Τα νεύρα μου τα χάπια μου! Και δουλειά δεν έχω κάνει από τον Ιούλιο!!!
αααααααααααααααααααααααααα(φωνή απόγνωσης!!!!)
aretha
Περιβόητο μέλος

Πάντως, αν το λάθος είναι της λογίστριας, εγώ στη θέση σου θα ζητούσα από εκείνη να "καθαρίσει"...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Πω πω Μιμίκα, τι χαράτσι ήταν αυτό;;
Πάντως, αν το λάθος είναι της λογίστριας, εγώ στη θέση σου θα ζητούσα από εκείνη να "καθαρίσει"...![]()
Με την συγκεκριμένη λογίστρια έχουμε μαλώσει και έχει σταματήσει να είναι λογίστρια μας από πέρσυ, οπότε τρέχα γύρευε...Υποτίθεται ήταν και φίλη μας, του καλού μου δηλαδή....Μας ειδοποιούσε πάντα τελευταία στιγμή για όλα, μάλλον έκανε τα εφοριακά μας λίγο στο πόδι επειδή είμασταν γνωστοί...Τί να πώ??
Εντωμεταξυ αυτό που ξεχάστηκε δεν είναι χρήματα αλλά η δήλωση κάποιων ονομάτων ώς συνεργάτες ξεχωριστά!

Τρελό χαράτσι, και να σκεφτείς ότι η δήλωση μας και των 2 είναι πολύ μικρή...
Να δώ πως θα το πώ στον δικό μου τώρα..
Θα αρχίσει να βρίζει την Ελληνική πραγματικότητα και θα σταθεροποιεί περισσότερο την άποψη του να μην ξαναγυρίσει εδώ...Εμ βέβαια είναι λές και κάνουν τα πάντα να σε διώξουν!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιμίκα κουράγιο...
Είμαι με πονόλαιμο και καταρροή στο γραφείο. ΔΡΑΜΑ...

aretha
Περιβόητο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
και ψιλοβηχάκι...Περαστικά ...

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
πωπω σοκ...λυπαμαι πολυ...αντε βρε Μιμικα πανε Αγγλια να εισαι μια χαρα,,,ειδες καταστασεις?Καλημέρα???
Τί καλή μέρα?? Μόλις μου ήρθε πρωι-πρωί ένα συστημένο από την εφορία....Πρόστιμο λέει για κάτι που είχαμε ξεχάσει να συμπληρώσουμε το 2005!! όχι εμείς δηλαδή αλλά ξεχάστηκε η λογίστρια!!
![]()
Και το ποσό??? 586 ΕΥΡΩ λες και μου περισέυουν μην χ**σω!!!
Τα νεύρα μου τα χάπια μου! Και δουλειά δεν έχω κάνει από τον Ιούλιο!!!
αααααααααααααααααααααααααα(φωνή απόγνωσης!!!!)
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς, έχω συνέλθει!
mimika υπομονή!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω αυτή η κυρία που το πήρε να το προσέχειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Μιμίκα ακόμα και το ελληνικό δημόσιο έχει συμμαχήσει με τον καλό σου!
Περαστικά σε όλες τις άρρωστες του φόρουμ!
aretha
Περιβόητο μέλος
Βρε Αναστασία μου, δεν ψάχνεις κανέναν άλλον απ' την τριμελή μπας και βγάλεις άκρη; Κρίμα είναι να πας Φλεβάρη μόνο και μόνο επειδή ο επιβλέπων είναι μλκς...Καθηγητής άφαντος στοπ. Διπλωματική μάλλον για φλεβάρη στοπ. Τα νεύρα μου κρόσσια στοπ.

# Επιτέλους Μιμίκα μου εξαφανίστηκε και η τελευταία ελπίδα σου να μείνεις στην Ελλάδα. Γίνε και εσύ ένας κλασσικός φοροφυγάδας να γλυτώσεις. Έχω βάσιμες υποψίες ότι την ιστορία την κάρφωσε στην εφορία κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος. Ονόματα δε λέω, υπολήψεις δε θίγω, οικογένειες δε διαλύω.......

Αnabu ότι πεις να του κάνουμε εγώ μέσα είμαι στοπ

Περαστικά στις παλιές και στις νέες κρεββατωμένες του φόρουμ

Εγώ τα γνωστά για τους γνωστούς λόγους:
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
(έχει πιαστεί ο κ@λος μου μετά συγχωρήσεως και προκοπή δε βλέπω)

mimikaki
Διάσημο μέλος

Αυριο θα πάω από εφορία να μου εξηγήσουν το ακριβές ποσό γιατί άλλα μας είπαν από το λογιστικό...Το έχουν "φουσκώσει" χωρίς λόγο..
julia
Διακεκριμένο μέλος
νομίζω΄οτι άκουσα στην τηλεόραση, ότι κάτι τέτοια πρόστιματα είναι παράνομα.. και τα ακυρώνουνε...
Αν πέφτεις και εσυ σ αυτην την κατηγορία ψαξτο... μπορεί και να την γλυτώσεις.....
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

και παω να δω τη μαρια (την ασχημη
) θα παρω και τον Εντικο αγκαλια
σημερα ηχαμε θεατρολογια και παιξαμε ανα γκρουπ 5 ατομων μια σκηνη 2 λεπτων! και ντρεπομουνα...

μαλλον κακως διαλεξα αυτο το μαθημα...ειμαι πολυ ντροπαλο ατομο θα τα βρω δυσκολα... μηπως να παω ψυχολογια καλυτερα; στη θεατρολογια περνουμε και βαθμο στο τελος του τατραμηνου ε; αχχχ τι να κανω

η ψυχολογια μου αρεσει αλλα κολωνω λιγο στο οτι ειναι γραπτα εξεταζομενο..αν και ο καθηγητης της θεατρολογιας ειπε πως θα τους δωσει 20 ερωτησεις και θα βαλει τρεις απο αυτες... τι να κανω!!!!!!! μπορω να αλλαξω μεχρι τις 20 του μηνος (νομιζω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool