μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ...ναι ε;Αχ, δεν ξέρεις πόσο φοβάμαι τη στιγμή που θα πρέπει να ξεκινήσω για την πτυχιακή μου! Εμάς εδώ οι περισσότεροι επειδή είμαστε το καλύτερο βιολογικό στην Ευρώπη κ ένα από τα τοπ στον κόσμο οι καθηγητές είναι μες στην ξιπασια. Και τις προάλλες ανακαλύψαμε κι οτι ένας που φαινόταν πιο προσγειωμένος είχε άλλο κουσούρι: του αρέσουν τα φιλάκια!
Γι'αυτό μελινάκι σκέψου το! Ασχετα μ'αυτά τώρα, η βιολογία είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά πολυυυυ παλούκι. Σ'εμας ειδικά το έχουν παρακάνει...
Να σκεφτείς είμαστε οι μόνοι που χρησιμοποιούμε σχεδόν όλοι το αναγνωστήριο κ οι μόνοι που διαβάζουν τουλάχιστον 4 μέρες την εβδομάδα.

τι θα κανω στη ζωη μου εγω αραγε; ειναι και μαθημα παλουκι τι ακριβως εννοεις (περιπου ξερω τι σημαινει αλλα

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι ημουν και εγω, ντρεπομουν αλλα μολις εβγαινα στην σκηνη ξεχνουσα την ντροπη και ολα τελεια! Βεβαια δεν ειχα τετοιο μαθημα, αλλα οταν ειχαμε παραστασεις! Και παλια καναμε πολλες! Με βοηθησαν παντως! Αχ, σημερα εκανα και αλλη τρυπα στο αυτι, ψηλα στην ακρη. Εντελως ξαφνικα, πηγα να παρω μια καμερα για τον υπολογιστη και εκανα τρυπα

Πηρα και την καμερα παντως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Νερίνα, τα ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω είναι καθιστοί κώλοι (με το συμπάθειο...);;;;;
καλησπερα κοριτσια! τελειωσα τα μαθηματα μουκαι παω να δω τη μαρια (την ασχημη
) θα παρω και τον Εντικο αγκαλια
σημερα ηχαμε θεατρολογια και παιξαμε ανα γκρουπ 5 ατομων μια σκηνη 2 λεπτων! και ντρεπομουνα...μαλλον κακως διαλεξα αυτο το μαθημα...ειμαι πολυ ντροπαλο ατομο θα τα βρω δυσκολα... μηπως να παω ψυχολογια καλυτερα; στη θεατρολογια περνουμε και βαθμο στο τελος του τατραμηνου ε; αχχχ τι να κανω
η ψυχολογια μου αρεσει αλλα κολωνω λιγο στο οτι ειναι γραπτα εξεταζομενο..αν και ο καθηγητης της θεατρολογιας ειπε πως θα τους δωσει 20 ερωτησεις και θα βαλει τρεις απο αυτες... τι να κανω!!!!!!! μπορω να αλλαξω μεχρι τις 20 του μηνος (νομιζω
)
Κι εγώ θεατρολογία είχα πάρει αλλά αναγκαστικά γιατί δεν είχαμε καθηγητη ψυχολογίας, αλλιώς θα'χα διαπρέψει. Βρε Μελινάκι εσύ είσαι τυχερή που κάνετε τέτοια, εμείς από ένα βιβλίο διαβάζαμε κ αυτό ήταν. Πάντως συμφωνώ με τη λακτούλα. Κι εγώ που ντρέπομαι στη σκηνη, στο γυμνάσιο-λύκειο που ήμουν στη θεατρική ομάδα 3 παραστάσεις κατάφερα να βγάλω!
Εννοώ ότι είναι πολυ δύσκολοαχ...ναι ε;τι θα κανω στη ζωη μου εγω αραγε; ειναι και μαθημα παλουκι τι ακριβως εννοεις (περιπου ξερω τι σημαινει αλλα
)
. Αλλά αν το θες πολύ αξίζει! Εγώ δεν το θέλω και τόόόσο πολύ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμίκα αν θες στείλε μου λεπτομέρειες να σου πω (αν ξέρω) αν μπορείς να το γλυτώσεις και πως!![]()
ευχαριστώ Κατερινάκο, θα μιλήσω αυριο και θα σου πώ αν είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς σε μας ο ρόλος της τριμελούς επιτροπής είναι εντελώς τυπικός. Ουσιαστικά ο επιβλέπων είναι που έχει σημασία. Οι άλλοι δύο απλά εμφανίζονται στην εξέταση-παρουσίαση και είναι συνήθως διακοσμητικοί, αν εμφανιστούν.Βρε Αναστασία μου, δεν ψάχνεις κανέναν άλλον απ' την τριμελή μπας και βγάλεις άκρη; Κρίμα είναι να πας Φλεβάρη μόνο και μόνο επειδή ο επιβλέπων είναι μλκς...![]()
Κοινώς την έκατσα!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν πιστευω να υπαρχει κανεις ετσι;

αντε να βαλουμε κανενα γκολακι

καλη τυχη εθνικη ελλαδος!!!!!!!!!!!!!!!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αρχή έτρεμα και κρύωνα και ξαφνικά άρχισα να κλαίω. Υπάρχει περίπτωση να έπαθα σοκ? Έγινε ένα ατύχημα μπροστά μου το μεσιμέρι με μια γριούλα και μου 'ρχετε η εικόνα της συνέχειαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα οι εικονες δυσκολα φευγουν, αλλα προσπαθησε αφου ξεσπασεις να χαλαρωσεις...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Φυσικα ειναι λογικο να βαζει κανεις τα κλαματα εστω και μετα απο ωρα οταν προηγηθει κατι που σοκαρει...Και ειναι και υγειες νομιζω. Επιζω εστω γιατι εγω παντα αντιδρω καθυστερημενα σε αυτα
Μιμικακι βλεπω δεν ηταν η μερα σου....

Ευχομαι να ξεμπερδεψεις.Βανα, συνεχιζω να ευχομαι τα καλυτερα. Μην απελπιζεσαι. Αλλοι δεν εχουν καθολου δουλεια..... Παντα υπαρχουν χειροτερα. Αλλα θεμιτο να προσπαθεις για τα καλυτερα

Anabu κι εγω ψηφιζω αλλον καθηγητη αν γινεται, γιατι κριμα να πας στο Φλεβαρη
Αλλα εσυ ξερεις καλυτερα....Μελινακι προτεινω να κανεις αυτο που αγαπας και σου αρεσει περισσοτερο ακομη κι αν μοιαζει δυσκολο. Αν το θεατρικο σου αρεσει, συνεχισε και μη σε απασχολει ο βαθμος αλλα το τι περισσοτερο εσυ μπορεις να παρεις απο αυτο!
Νερινα να δεις που θα κανεις και κατακλυσεις μεχρι να ερθει η Ασπασια (που ευχομαι τοτε να μας λυπηθει.......
.... Ισως;;
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Βρε συ Χριστινακι δεν μενουμε και στην ιδια πολη,,καθομαστε που καθομαστε μεχρι τετοια ωρα,να ανοιγαμε κανενα πατσατζιδικο τουλαχιστον

αντε παω για υπνο τωρα..Καληνυχτα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Χαρα στην αντοχη σου!!!!Μου βαζεις επιχειρηματικους πειρασμους

Καληνυχτα σου!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τελευταία μέρα στην δουλειά.... Έχω πολύ συμμάζεμα!!!!
Αυριο παω Ιταλία για 1 εβδομάδα!!!! Θα μου λείψει το μωρουλίνι μου... σνιφ-σνιφ!!!

Τι βλέπουν τα ματάκια μου; Γύρισες; Όλα καλά; Η μανούλα καλά;

mimikaki
Διάσημο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool