ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Για το γνωστό λόγο, αλλά και γιατί συνεχίζεται να γράφετε την απαγορευμένη λέξη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Βάνα καλύτερα πλήρωσε τα γιατί του πατέρα μου τού ήρθαν όλες οι κλήσεις μαζεμένες που έκανε το ίδιο...![]()
αντε βρέ ευτυχώς δεν θα ξεπαραδιαστείς!!!!!!!!

με προσαυξήσεις ή όχι????????[/QUOTE]
Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω χωρίς...
Θα τον ρωτήσω όμως...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Για το γνωστό λόγο, αλλά και γιατί συνεχίζεται να γράφετε την απαγορευμένη λέξη![]()

κι εγω μαζι σου για συμπαρασταση,,,πειραζει αν το μεσημερακι γινει για καμμια ωριτσα απο καθιστικη -ξαπλωτη???

mimikaki
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Μιμίκα εύγε! Άξια! Δεν νομίζω να υπάρχει πολύς κόσμος που βγαίνει από την εφορία χαμογελαστός!
Παρεμπιπτόντως, δεν είναι άκρως εκνευριστικό που η λέξη εφορία προφέρεται ακριβώς όπως η λέξη ευφορία;
Ismini
Διάσημο μέλος

Αντε Ασπασία γυρναααααααα! Ειναι επείγον σου λέωωωωω!
mimikaki
Διάσημο μέλος
...Αναστασία μήπως να του την στείλεις την διπλωματική συστημένη στο σπίτι του???

Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγώ τι φταίω?Για να τα βλέπει η Ασπασία το είπα Ισμήνη...

anabou
Διάσημο μέλος
Μιμίκα την διπλωματική την έχει στο γραφείο του τυπωμένη εδώ και 2 εβδομάδες αλλά μου είπε ότι δεν προλαβαίνει να την διορθώσει γιατί έχει δουλειέςΓια να τα βλέπει η Ασπασία το είπα Ισμήνη...
Αναστασία μήπως να του την στείλεις την διπλωματική συστημένη στο σπίτι του???![]()
(η προθεσμία παράδοσης τελειώνει στις 5/11)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Θα μπει δηλαδή στον κόπο να τη διορθώσει ο ίδιος;;
Αααα, μεγάλη τιμή σου κάνει Αναστασία, κι εσύ γκρινιάζεις κι από πάνω!(πλάκα πλάκα, έχω διορθώσει 4 διπλωματικές, ως "βοηθός" καθηγήτριας, τις οποίες μετά η ίδια η καθηγήτρια δεν μπήκε καν στον κόπο να κοιτάξει, μου είχε ζητήσει μάλιστα να τις σημειώσω τα 3-4 πιο "προβληματικά" σημεία, για να ξέρει τι θα πει στο φοιτητή όταν πάει να τη δει)
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμίκα την διπλωματική την έχει στο γραφείο του τυπωμένη εδώ και 2 εβδομάδες αλλά μου είπε ότι δεν προλαβαίνει να την διορθώσει γιατί έχει δουλειές(η προθεσμία παράδοσης τελειώνει στις 5/11)
Τότε μάλλον είναι "της τελευταίας στιγμής" ο καθηγητής σου γιατί δεν νομίζω να σε αφήσει έτσι.....
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν θρίαμβος!!!!!!
Είμαι απίστευτα τυχερή!!!(μήπως να πάω να παίξω κανένα λότο???)
Αν είναι ποτέ δυνατόν αλλά η υποδιευθήντρια στην εφορία είναι μια παλιά φίλη της μαμάς μου!!!Πάνω που πήγα να τσακωθώ μαζί της αρχίσαμε να ξετυλίγουμε την γνωριμίαΕυτυχώς "την γλύτωσα" θα πληρώσω μόνο το 1/3 του ποσού
Πρώτη φορά έφυγα τόσο χαμογελαστή και χαρούμενη από την εφορία!!
Βάνα καλύτερα πλήρωσε τα γιατί του πατέρα μου τού ήρθαν όλες οι κλήσεις μαζεμένες που έκανε το ίδιο...![]()
Μιμικάκι, απλά να ξέρεις ότι ο συμβιβασμός στο 1/3 γίνεται εντός 60 ημερών από την ημερομηνία της επίδοσης του εγγράφου που σου έγινε. Εάν παρέλθει το 60ήμερο όλο το ποσό ( 586,00 ευρώ) βεβαιώνεται στον ΑΦΜ σου.
Υποθέτω ότι θα σου το είπαν αλλά είπα να στο πώ μήπως και κατά λάθος δεν σου το ανέφεραν και την πατήσεις...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κρύωμα πώς πάει, Βικτωρία; Ελπίζω καλύτερα!![]()
Μπαααααααααααααααααααα. Τα ίδια...

julia
Διακεκριμένο μέλος
και τι μπορουμε να κανουμε...
Ευχαριστώ...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε αυτά τα πράγματα παιδιά είμαι κατά της μαζικης αντίδρασης, διότι πεισμώνει πιο πολύ ο άλλος! Την επόμενη φορά θα το κάνει με άλλο σκύλο, αλλά στα κρυφά!!!
Ο άνθρωπος δεν αλλάζει...
julia
Διακεκριμένο μέλος

........thnks...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τον πιάσει μεγαλύτερη μανία...ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμικάκι, απλά να ξέρεις ότι ο συμβιβασμός στο 1/3 γίνεται εντός 60 ημερών από την ημερομηνία της επίδοσης του εγγράφου που σου έγινε. Εάν παρέλθει το 60ήμερο όλο το ποσό ( 586,00 ευρώ) βεβαιώνεται στον ΑΦΜ σου.
Υποθέτω ότι θα σου το είπαν αλλά είπα να στο πώ μήπως και κατά λάθος δεν σου το ανέφεραν και την πατήσεις...
Ναι μου το είπαν, αλλά θα πάω αυριο έτσι και αλλιώς για να ησυχάσω
Ευχαριστώ όμως
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool