Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σιγά καλέ! Αν στειρωθεί θα κοπούν αυτά έτσι δεν είναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα κοπουν ναι. Προσωπικα δεν το βρισκω κακο παντως. Στειρωση θα του εκανα ακομα κι αν δεν εκδηλωνε τετοιες τασεις στο αρκουδακι (και στο Σιβα και στο ποδι μου...).
Δινεται πιο ευκολα εμβολιασμενος και στειρωμενος. Επισης τα εμβολια θα γινουν λιγο αργοτερα γιατι δεν γινεται μαζι με τη στειρωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω.Εγώ έκανα πρώτα το 3πλο εμβόλιο και μετά 15 μέρες στείρωση. Δηλαδή σήμερα.
Αναρωτιέμαι αν με βρίσει αυτός ο καλός άνθρωπος που με υπομένει με τα καθημερινά μου τηλέφωνα, αν τον πάρω για να τον ρωτήσω μια ακόμα φορά πως ειναι ο γατούλης μου...:hmm:

Καλημερα!
Γυρισα απο την σχολη, και τρεχω στο σουπερ μαρκετ γιατι επιασε την μαμα η μεση της, και ειναι απο χθες ολη μερα στο κρεββατι.(τωρα σηκωθηκε να παει στο νοσοκομειο μηπως της κανουν κατι).
Μαντεψτε, ποιος εκανε χθες τια δουλειες του σπιτιου......?.......
Οχι, δεν τις εκανα εγω.......εγω ετρεχα(σαν αναισθητη κορη που ειμαι)με τον μπαμπα στο γηπεδο.....
Να σας πω λοιπον, να μην σας κραταω σε αγωνια!!!!!Τις εκανε η μικρη μου αδελφη, η Γεωργια, το καμαρι μας.Και μην φανταστειτε οτι της ζητησαμε να κανει κατι....Μονη της ειπε να απλωσει τα ρουχα, να τα μαζεψει, να τα σιδερωσει και να βαζει τα πραγματα απο το πλυντηριο πιατω στη θεση τους!!!!Αδελφη-θαυμα!!!

κλαημερα πωπω παλι πηγε 3 κ βαριεμαι να κοιμηθω σαρδελα γιαστειλε την αδερφη σου κατ εδω εχω κ εγω λιγο σιδερο χιχι πωπω σημερα θα παμε για εμβολια την πατουνα

:) καλημερα -καλησπερα η ωρα ειναι 1.40 το βραδυ εξω βρεχει και εγω στον καναπε με το πι σι και τον μιστερ ψιψι διπλα μου να ριχνει κατι υπνους η καλυτερη φαση μου ειναι οταν κοιματε καποια στιγμη κουναει τα πατουσακια η τα μουστακια του ...πεθαινωωωωωωωωωω ετσι μουρχεται να τον ζουληζω

καλημερα απο μια πολη που ο ηλιος στεφανωνει τις κοορφες του Ολυμπου .Η παραλια απεναντι ο Ολυμπος με τον θρονο του Δια χιονισμενο να αστραφτει στο φως του πρωινου. Παιδια σχολειο , γατος παιζει με τις κουρτινες σιθρου τις εχει κανει.Η ζωη συνεχιζεται και μεις μαζι της

Καλημέρα. Ήλιος σήμερα, παιδιά σχολείο, εγώ πίνω το καφεδάκι μου, σκυλιά κυνηγιόντε, ψιψίνα ανακάληψε το τζάκι και τώρα έχω μαύρη γάτα:blink:

Καλημέρα. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος κοιμάται ή έτσι φαντάζομαι, δεν τον βλέπω γύρω, εγώ έχω να διαλέξω απο μια ποικιλία δουλειών, καιρός για βροχή.:mad:
Για Ελένη: Μεγιά το νέο στυλ γάτας. Το μαύρο θα φορεθεί πολύ φέτος!:rolleyes:

Καλημέρα! Ας πούμε καλή δηλαδή γιατί σήμερα θα πάω να πάρω τον Χιόνη πίσω. Εγώ έχω μαύρη διάθεση Nerina. Ειναι κι αυτή στη μόδα φέτος?:hmm: :/: :(

Kαλημερα κι απο εμενα! Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα γιατι καποιοι απο εσας ενδιαφερθηκαν για το γατουλη!
Κατα τα αλλα περιμενω να φυγω απο τη δουλεια (οπως καθε μερα!)
(Σημερα εχω δουλεις σπιτι...σιδερωμα κτλ...)

Καλημέρα! Πίνω επιτέλους καφέ. Πήγα στο ταχυδρομείο να παραλάβω κάτι βιβλία που παρήγγειλα από το αμαζον και παραδόξως σε μισή ώρα ήμουν πίσω. Πρώτη φορά στα χρονικά, όλες τις υπόλοιπες έκανα από ώρα και πάνω. Έχω να γράψω και 10 προτάσεις με ρήματα για τα ιταλικά και δεν έχω ιδέα τι να γράψω μιας και η γκάμα λεξιλογίου που γνωρίζω είναι σαφώς περιορισμένη (χρώματα,χωρες-πόλεις-εθνικότητες,αριθμοί-μέρες-μήνες-εποχές και ρούχα). Νομίζω θα πάρω την βοήθεια της μαμάς :P.

Ασπασία: Υπομονή κάτι θα βρεθεί δεν μπορεί!

Για Anabu : "(χρώματα,χωρες-πόλεις-εθνικότητες,αριθμοί-μέρες-μήνες-εποχές και ρούχα)".
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!
Στις πόλεις αυτής της χώρας, οι εθνικότητες τους φοράνε ρούχα σε χρώματα που ταιριάζουν με τις εποχές. Επίσης τα αλλάζουν κάθε μέρα όχι κάθε μήνα.:blink: :confused: :blink: :confused: :blink: :confused: :blink:
Αυτό πως σου φαίνεται.:redface:

χαχαχα αυτο το αλλαζουν καθε μερα κ οχι καθε μηνα εχει πολυ γελιο
αυτη ειναι η αποδοση στα ιταλικα
Nelle città di questo paese, le loro nazionalità portano i vestiti a colori che soddisfano con le stagioni. Inoltre lui cambiano ogni giorno di nessun ogni mese.

:lol: :lol::lol: :up: :up: :up: :D :D :D

Καλό!!! Να λέτε τέτοια να μου φτιάχνετε κι εμένα τη διάθεση που είμαι χάλια....

Καλημέρα..και εγώ με χάλια διάθεση...
Αλλά δεν θα της περάσει..

Amelie έτσι σε θέλω! Μην αφήσεις την χάλια διάθεση να σε καταβάλει!

Νερίνα και Ladycat σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δυστυχώς πρέπει να είναι 10 προτάσεις με ένα ρήμα η καθεμιά κάτι έγραψα, θα πάρω τηλ και την μαμά μου να της τις διαβάσω κι αν ακούσει τίπουτα κουλό να με διορθώσει!

Τοπ πρόταση: Ho un gato molto grasso!

Ή "Ho un gatto bianco e grosso"!!!:lol: :lol: :lol:

η "ho una gattina che dorme come un bambino":lol: :lol:

ολοι οι ιταλομαθεις εδω μαζευτηκαμε:P ?

Μπααα! Έκανα ιταλικά μικρή αλλά εκτός από κάτι ψιλά δεν πολυθυμάμαι. Πάντως όταν είχα πάει Ιταλία για ψώνια τα βασικά τα θυμήθηκα!!!:P

Ααα!! Και παραδόξως καταλαβαίνω όλα τα τραγούδια του Eros Ramazzotti....:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back