ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σηκώνομαι, βγαίνω έξω και τη ρωτάω τι έπαθε και μου απαντάει σοβαρή-σοβαρή "Τίποτα, τι να πάθω παιδί μου? Απλά είπα ν'ανάψω κι εγώ ένα κεράκι στη μνημη του συγχωρεμένου!!!!...." όπου συγχωρεμένος ο τότε φίλος μου που είχαμε χωρίσει καμιά 20 ημέρες πριν!!!!!
Η μητέρα μου έχει ένα ιδιόρυθμο χιούμορ και όταν κάνει πλάκα τα λεει τοσο σοβαρά που αναρρωτιέμαι αν πάει καλά ή οχι..... Αγγλοκυπριακής καταγωγής, μάλλον διατηρεί το αγγλοσαξωνικο χιουμορ

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Kαλημερα σε ολους και ολες! Καλη εβδομαδα.Νερινα με γεια το χαος.περαστικα στη μικρη.
Πιες μαγικο φιλτρο για να συμαζεψης.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μικρότερη, είχα κι εγώ την συνήθεια να έχω σβηστώ το φως και ν'ανάβω κεριά. Θυμάμαι είχα μετρήσει μια φορά 23 αναμένα κεριά στην κρεβατοκάμαρα! Όπως λοιπόν ήμουν στο κρεβατι και διάβαζα με χαμηλή μουσική και υπό το φως τον κεριών, χτυπάει η πόρτα,λέω εμπρός, ανοίγει και μπαίνει η μαμά, με μαντήλι στο κεφάλι κι ένα κεράκι στο χέρι. Το αναβει και το αφήνει στο τραπεζάκι δίπλα στ'άλλα, γυρνάει και φεύγει. Κόκκαλο εγώ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σηκώνομαι, βγαίνω έξω και τη ρωτάω τι έπαθε και μου απαντάει σοβαρή-σοβαρή "Τίποτα, τι να πάθω παιδί μου? Απλά είπα ν'ανάψω κι εγώ ένα κεράκι στη μνημη του συγχωρεμένου!!!!...." όπου συγχωρεμένος ο τότε φίλος μου που είχαμε χωρίσει καμιά 20 ημέρες πριν!!!!!![]()
![]()
![]()
Και καλημέρα σε όλους!
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χάος, του χάους επικρατεί και στο δικό μου σπίτι....
Και είναι και οι "δυσκολες" μέρες και αφήστε τα να πάνε..Πάω στο φαρμακείο για βιταμίνες και panadol...Αυτός ο πονοκέφαλος με έχει τσακίσει..
Ξυπνησα και ξανακοιμηθηκα γιατι βαριομουν να παω στη σχολη.
Η σαρδελα καθετε στο ονυχοδρομιο της, που ειναι διπλα στη βιβλιοθηκα την οποια εχει βαλθει να αδειασει. Μεχρι τωρα εχει ριξει τα τσιμπιδακια και τη λακ κατω
. Και προβλεπω συνεχεια....Να και μια φωτογραφια για να καταλαβετε τι εννοω...

Ismini
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ασπασία: Δεν ξέρω εκείνη την ώρα πώς το πήρες αλλά εμένα μου φάνηκε πολυ αστείο το όλο σκηνικό!
ΝΕΡΙΝΑ: Πέρυσι είχαμε πάει με μια φίλη μου στα Goodys στον Χολαργό. Τα οποία δεν είχαν πολύ κόσμο εκείνη την ώρα. Στον πάνω όροφο λοιπόν έχει τον παιδότοπο (έχει αυτό το ωραίο με τις πολλές μικρές μπάλες). Και εκεί που είμαστε 2 γαϊδούρες 23 χρονών και παίζουμε σκάει μύτη μια μαμά και μας λέει ότι αυτά είναι για τα παιδάκια και ότι πρέπει να φύγουμε για να παίξει το σκ...οπαιδάκι της. Ενώ αν ήσουν εσύ θα έβγαζες τα παπούτσια σου και θα παίζαμε όλοι μαζί. Μια χαρά το βρίσκω, όχι σαν αυτή που μας την έσπασε!
Σαρδελα: Πολύ ωραία η φωτογραφία με την Σαρδέλα. Μου άρεσε πολύ το ύφος της. Μου μοιάζει σαν να σου λεει "Αυτό είναι δικο μου τι θες και με ενοχλείς;"
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
και με αυτά και με αυτά 8:30 πήγε σχολείο. Σε λίγο θα μας δώσουν το κλειδί του σχολείου. Το άλλο παιδί σπίτι. Για την ώρα βήχει και εγώ σχολείο δεν το στέλνω. Άντρας σχολείο, γάτος στο μπλέ δωμάτιο (εμείς τα δωμάτια τα λέμε με το χρώμα τους, το μπλέ, το πράσινο, το ροζ), το σπίτι μπορεί επιτέλους να πατηθεί, εννοώ φαίνεται το πάτωμα, έχει μόνο τα κουκλάκια, τα καπάκια και τα καλαμάκια του γάτου κάτω. Άσχετο. Προχθές είχα τραπέζι στον αδελφό του άντρα μου και στη γυναίκα του. Ήρθε πρώτα η γυναίκα του και μετά αυτός. Όταν ήρθε ο μικρός (έτσι λέμε τον αδελφό) πάτησε ένα καπάκι και πήγε να το σηκώσει, οπότε του λέει η γυναίκα του ¨μη τα καπάκια είναι του γάτου"! Φαί σήμερα εγώ, τσακώθηκα με τη μαμά (αυτός ο παρορμητισμός μου).
Καιρός μοιάζει καλός Γιώτα μου και το φίλτρο βοήθησε όσο να 'ναι.
Ισμήνη πως πάνε τα κέφια του Σίβα;
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ σήμερα δουλειά....όπως πάντα..
και ξεκινάει και το μαρτύριο με τις χριστουγεννιάτικες κάρτες (πως γίνεται κάθε χρόνο να αλλάζουν τα πάντα δεν καταλαβαίνω...)
Κατά τα άλλα έκλεισα και ένα ραντεβού στο κομμωτήριο γιατί είμαι στο μαυρο μου το χάλι..
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Nerina Εμείς φτιάξαμε παιδική χαρά στον κήπο με τσουλίθρα, κούνιες και τα σχετικά γιατί όταν πήγαινα στην παιδική χαρά στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μας έκραζε ολη η γειτονιά

Giota Θεσσαλονίκη είναι και το boss και μας είπε ότι είναι μες στη μαυρίλα ο ουρανός. Το να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του δεν θα με πείραζε καθόλου, αρκεί να καθυστερούσε να γυρίσει Αθήνα.....
Και τώρα πάλι στα δικά μου. Μετά την ταλαιπωρία πριν 10 περίπου ημέρες για να καταθέσω τα χαρτιά για εκδοση διαβατηρίου, που τελικά δεν κατάθεσα γιατί πρέπει να βγαλω πρώτα νεά ταυτότητα, πήγα σήμερα 7:30 το πρωί στο Α.Τ. Ν.Σμύρνης για να καταθέσω τα δικαιολογητικα για ταυτότητα. Ενώ λοιπόν στο τηλ.μου έχουν πει ότι ξεκινάνε στις 8, έχω πάει μισή ώρα νωρίτερα για να πάω πρώτη. Αμ δε! Άλλοι 5 περίμεναν πριν από εμας! Τέλος πάντων, με τα πολλά και αφού έχουν μαζευτεί άλοι 30 κι έχουμε βριστεί με όλους αυτούς που έμπαιναν γιατι ήταν ανάπηροι, ηλικιωνένοι, είχαντον αστυνόμο μπάρμπα, ήθελαν ν'αφήσουν ένα χαρτί αλλά καθόντουσαν μισή ώρα κλπ. φτάνει η σειρά μας. Κι ενω έχουμε όλα όσα μας έχουν πει (πιστοποιητικό γεννησης, παραβολα, υπ.δηλώσεις, 1 μάρτυρας) μας λένε (1) ότι τα παράβολα δεν χρειάζοντε γαιτί είναι για πρώτη έκδοση ταυτότητας και (2) ότι χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γάμου. Αυτή την είχα γιατί δεν την ξαναπατάω όταν πάω σε δημόσια υπηρεσία παίρνω μαζί ένα ντοσιέ με όλα μου τα επίσημα έγγραφα!!! Κι ενώ λέω άντε θα τελειώσουμε (υποτίθεται βάσει δελτίου τύπου του Υπ.Δημόσιας Τάξης ότι όταν έχεις όλα τα δικαιολογιτικα βγαίνουν αυθημερόν!) μου λέει η κυριούλα ότι θα είναι έτοιμη σε κανένα μήνα!!!!!!
Κόντεψα να λυποθυμήσω! Ένα μήνα η ταυτότητα κανα-δύο βδομάδες το διαβατήριο, για του χρόνου τα Χριστούγεννα με κόβω να πηγαίνω ταξίδι!!!!..... Με είδε συγχησμένη και μάλλον με λυπήθηκε, γιατί έβαλε σφραγίδα επείγον και είπε να την πάρω σε μια βδομάδα τηλέφωνο να μου πει που βρισκόμαστε... Το πιο ωραίο όμως, είναι ότι πριν φύγω μου είπε ότι σε λίγους μήνες θα πρέπει να ξαναβγάλουμε καινούργιες ταυτότητες, με micro chip!
Τη μπάχαλο που είμαστε!!! Για να ταλαιπωρούν τον κόσμο!!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημερα.
Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση!!!!!
Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι).
Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν....![]()
![]()
![]()
εμετό. γιατί τι έγινε? έφαγε τίποτα άσχημο?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool