Anabou Η μαμα μου είναι αφασία και τις κάνει συχνά τέτοιες πλάκες, μόνο που μετά το ελεφρύ εγκεφαλικό που πέρασε, τρομάζω γιατί δεν ξερω αν κάνει πλάκα ή ξανάπαθε τίποτα...
Nerina Εμείς φτιάξαμε παιδική χαρά στον κήπο με τσουλίθρα, κούνιες και τα σχετικά γιατί όταν πήγαινα στην παιδική χαρά στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μας έκραζε ολη η γειτονιά

Giota Θεσσαλονίκη είναι και το boss και μας είπε ότι είναι μες στη μαυρίλα ο ουρανός. Το να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του δεν θα με πείραζε καθόλου, αρκεί να καθυστερούσε να γυρίσει Αθήνα.....
Και τώρα πάλι στα δικά μου. Μετά την ταλαιπωρία πριν 10 περίπου ημέρες για να καταθέσω τα χαρτιά για εκδοση διαβατηρίου, που τελικά δεν κατάθεσα γιατί πρέπει να βγαλω πρώτα νεά ταυτότητα, πήγα σήμερα 7:30 το πρωί στο Α.Τ. Ν.Σμύρνης για να καταθέσω τα δικαιολογητικα για ταυτότητα. Ενώ λοιπόν στο τηλ.μου έχουν πει ότι ξεκινάνε στις 8, έχω πάει μισή ώρα νωρίτερα για να πάω πρώτη. Αμ δε! Άλλοι 5 περίμεναν πριν από εμας! Τέλος πάντων, με τα πολλά και αφού έχουν μαζευτεί άλοι 30 κι έχουμε βριστεί με όλους αυτούς που έμπαιναν γιατι ήταν ανάπηροι, ηλικιωνένοι, είχαντον αστυνόμο μπάρμπα, ήθελαν ν'αφήσουν ένα χαρτί αλλά καθόντουσαν μισή ώρα κλπ. φτάνει η σειρά μας. Κι ενω έχουμε όλα όσα μας έχουν πει (πιστοποιητικό γεννησης, παραβολα, υπ.δηλώσεις, 1 μάρτυρας) μας λένε (1) ότι τα παράβολα δεν χρειάζοντε γαιτί είναι για πρώτη έκδοση ταυτότητας και (2) ότι χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γάμου. Αυτή την είχα γιατί δεν την ξαναπατάω όταν πάω σε δημόσια υπηρεσία παίρνω μαζί ένα ντοσιέ με όλα μου τα επίσημα έγγραφα!!! Κι ενώ λέω άντε θα τελειώσουμε (υποτίθεται βάσει δελτίου τύπου του Υπ.Δημόσιας Τάξης ότι όταν έχεις όλα τα δικαιολογιτικα βγαίνουν
αυθημερόν!) μου λέει η κυριούλα ότι θα είναι έτοιμη σε κανένα μήνα!!!!!!
Κόντεψα να λυποθυμήσω! Ένα μήνα η ταυτότητα κανα-δύο βδομάδες το διαβατήριο, για του χρόνου τα Χριστούγεννα με κόβω να πηγαίνω ταξίδι!!!!..... Με είδε συγχησμένη και μάλλον με λυπήθηκε, γιατί έβαλε σφραγίδα
επείγον και είπε να την πάρω σε μια βδομάδα τηλέφωνο να μου πει που βρισκόμαστε... Το πιο ωραίο όμως, είναι ότι πριν φύγω μου είπε ότι σε λίγους μήνες θα πρέπει να ξαναβγάλουμε καινούργιες ταυτότητες, με micro chip!
Τη μπάχαλο που είμαστε!!! Για να ταλαιπωρούν τον κόσμο!!!!