Γιώταααααααααα να τον χαίρεσαι, όλα τα όμορφα δικά του και ακόμα παραπάνω
Γιώταααααααααααα άντε και θεία γρήγορα
Γιώτααααααααααα άσε το ούζο κάτω, το φόρουμ μυρίζει σαν τσιπουράδικο στο Βόλο.
Χαίρομαι χικ, σβίου,χικ να γράφω νηφάλια. Έχω συγκρότηση, άμα θυμηθώ που την έβαλα, χικ, σβίου, χικ!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω για τις ευχες! Εισαι να πιασουμε και κανα καλο μεζε να μην παει ξεροσφηρι? Τωρα εσυ απο την μυρωδια στο φορουμ η ακολουθησες την συμβουλη σου? Χικ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
. Κατεβαίνει και μου λέει 'Δαγκώνει το σκυλί;" του λέω όχι μόνο γαυγίζει και σκέφτομαι από μέσα μου 'δυστυχώς γιατί αν δάγκωνε θα σε έτρωγε και θα ησυχάζαμε!". Και αυτό το περιστατικό μου θύμισε μια άλλη κυριακή πρωί που είχε έρθει μια πλασιέ και ανεβαίνοντας επάνω (η θεία μου έλειπε) και ακουγοντας την Φράνυ να λυσομανάει πάνω στην πόρτα τρέπεται σε φυγή και αναφωνεί: "Ας μου έλεγαν ότι δεν ήθελαν, ήταν ανάγκη να με φάει και το σκυλί;" 

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν την βλέπεις και μόνο την ακούς η Φράνυ φαντάζει για λυκόσκυλο και μάλιστα άγριο! Πρέπει να μαζέψω και το σπίτι γιατί αύριο θα έρθει ο πατέρας μου και είναι κρίμα να πάθει και δεύτερο έμφραγμα εξαιτίας μου...ΥΓ: Μέχρι που άρχισα να πηγαίνω σχολείο ξύπναγα από τις 5. Μετά ξύπναγα στις 7 αλλά μόνο όταν δεν είχα σχολείο και στο λύκειο κάθε σάββατο και κυριακή αν δεν πήγαινε 12 (το λιγότερο) δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι! Η γονείς μου δεν πιστεύουν ότι είμαι το ίδιο μωρό που δεν κοιμόταν ποτέ και το πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο στην βαρυμπόπη μπας και ξεραθεί για καμμιά ώρα και ησυχάσουν! Το ρεκόρ ύπνου μου είναι 24 ώρες (και με ξύπνησαν κιόλας) όταν γύρισα από την 5ήμερη!
Εγω με τον υπνο ποτε δεν ειχα προβλημα, οταν δεν εχω καμια υποχρεωση κοιμαμαι 12ωρες σερι!Anabou, μετα την 5μερη κοιμηθηκα μολις 6 ωρες γιατι ειχα φροντηστηριο
Η μικρη αδελφη μου, ξυπναει νωρις το Σ/Κ για να δει τα παιδικα στην τηλεοραση!Ετσι μου απαντησε οταν τη ρωτησα γιατι ξυπναει νωρις τα Σ/Κ ενω τις καθημερινες δεν σηκωνετε με τιποτα!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Νερινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να την χαιρεσαι να την δης οπως επιθυμεις και οπως επιθυμει Kαλες ετοιμασιες
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί με δάγκωνε ο Πέπε στη μύτη για να σηκωθώ να τον ταίσω!!!! Εντωμεταξύ παρόο που τους έχω ανοιχτή τη μια πόρτα να βγουν αν θέλουν στη βεράντα να λιαστούν, πάει στις άλλες, τις κλειστές και κλαίει!
Και να σκεφτείτε ότι είναι ο πιο έξυπνος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω 12 παρα τεταρτο σημερα...Αυριο εχω σχολη και πρεπει να ξυπνησω 7μιση
!!!!!Σημερα με λαχταρισε η σαρδελα, ερχοταν απο πισω μου, και εβγαζε κατι κραυγες σαν να πονουσε...Μπηκε στο δωματιο μου, εκατσε σε μια γωνια,αρχισε τις συσπασεις(ειχα παθει σοκ, δεν ηξερα τι να κανω) και μετα εκανε εμετο πανω σε μια σακουλα του zara(χθες ανοιξε και στο χαλανδρι
). Τωρα ειναι μια χαρα, κυνηγαει μυγες και τις καταπινει ζωντανες. Σε λιγο θα αρχισει να κανει ζζζζζζζζζζ το στομαχι της. Σκεφτομαι να κανω προταση στις εταιριες, να βγαζουν κονσερβες με γευση μυγας!Θραυση θα κανουν....

anabou
Διάσημο μέλος
. Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν θα έρθει θα γυρίσει κατευθείαν στην Ροδο τζάπα το καθάρισμα. Ο Σάκης μου έκανε κόνξες σήμερα και δεν έτρωγε τις κροκέτες ήθελε κονσέρβα! Στην αρχή τρόμαξα που δεν έτρωγε αλλά μόλις του έβαλα κονσέρβα την τσάκισε οπότε μάλλον είναι μια χαρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν, μέσα σ' όλους αυτούς τους μήνες...
Η Κανελιά μας γέννησε 4 ψιψίνια, 1 αρσενικό κανελί και 3 θηλυκά ταρταρούγες. Περίπου 20 ημέρες μετά, μετέφερε τα γατούλια σε μια άλλη φωλιά, άφησε όμως ένα μοναχό του στην παλιά φωλιά. Περιμέναμε πως θα πάει να το μεταφέρει κι αυτό, μαζί με τ' άλλα. Τίποτα όμως. Το πήγαμε δίπλα της κι εκείνη το δάγκωσε. Το γατούλι έκλαιγε αλλά δεν την ένοιαζε
... Τελικά το πήραμε στο σπίτι. Το γατούλι έτρωγε κανονικά ευτυχώς και δεν είχαμε προβλήματα. Το κρεβάτι του το διάλεξε μόνο του. Κάθε φορά έμπαινε ολόκληρο μέσα σε μια παντόφλα και κοιμόοοοταν
Το μόνο κακό ήταν πως, κάθε φορά η παντοφλίτσα γινόταν μούσκεμα, φαντάζεστε γιατί... Όταν βρήκα την φωλιά της Κανελιάς τα γατιά φώναζαν και ήταν σκελετωμένα
. Δεν τα τάιζε, ποιός ξέρει? Έτσι πήραμε κι ένα δεύτερο γατούλι στο σπίτι. Μόλις έγιναν 1 μήνα, τους πήραμε και άμμο. Για κάποιο λόγο άρχισαν να μαδάνε. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε πως είχαν Τριχοφυτίαση. Παράλληλα, το αρσενικό γατούλι που ήταν με τη μαμά του είχε βγάλει κάτι σαν τσίμπλα πάνω στο μάτι του. Πήρα βαμβάκι με ζεστό νερό και του την έβγαλα. Από μέσα ήταν υγρή, σκέτη αηδιά
Έγινε ότι ακριβώς είχε γίνει και πιο παλιά, μ' ένα άλλο γατούλι... Και το αδερφάκι του είχε την ίδια μοίρα. Έβρεξε κάποια στιγμή, και η μαμάκα του ούτε που νοιάστηκε να το καθαρίσει και να το στεγνώσει.Ευτυχώς , τα 2 ψινάκια που πήραμε σπίτι είναι μια χαρά. Αυτη τη στιγμή είναι κουλουριασμένα στο καλαθάκι τους
Υ.Γ Συγγνώμη για την πολυλογία...
ladycat
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εννέα χρονών και δεν προλαβαίνει ούτε να παίξει απο τα διαβάσματα σχολειου και ξενων γλωσσών!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Νερινα ο αραβωνας μια χαρα Κοιμηθηκα στις 3 το πρωι μετα τον μικρο και σηκωθηκα την πρωτοφανη για μενα ωρα 10 το πρωι. Η αρρωστουλα τι κανει πως παει?
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool