jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:18 Η jasmine έγραψε: #10.801 13-02-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό κάνει και η μαμά μου... Αλλά της είπε γεωπόνος ότι έτσι δεν αναπνέουν τα φυτά και κινδυνεύουν να πάθουν "ασφυξία". Εκείνος της αντιπρότεινε να τα σκεπάζει με λινάτσες ή κάτι τέτοιο, αλλά άντε να βρεις... Click για ανάπτυξη... Ο κηπουρός μου, που ο ίδιος έβαλε το πλαστικό, μου είπε να πάρω μαχαίρι και να του κάνω τρύπες για να αναπνέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Mia_m έγραψε: #10.802 13-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ξέρεις δεν είχα αλλάξει ουτε συμπληρώσει νερό εκείνο το διάστημα και αυτό ήταν το περίεργο και το θέμα έιναι ότι ψόφησαν κανα δύο και μετά όταν αγόρασα και άλλα άρχισαν να ψοφούν το ένα μετά το άλλο σχεδόν 14 ψάρια σε δύο μέρες χωρίς να αλλάξω ούτε νερό ούτε τίποτα..... μάλλον αυτό έπρεπε να έφαιγε το ότι δεν ήταν μαλλον το νερό καθαρό..... Click για ανάπτυξη... Μήπως πλακώθηκαν μεταξύ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η μαγισσα έγραψε: #10.803 13-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως πλακώθηκαν μεταξύ τους? Click για ανάπτυξη... τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η Mia_m έγραψε: #10.804 13-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!! Click για ανάπτυξη... Γκάμπι είχε πάρει η κολλητή μου όταν πήρα εγώ τον Μπλου (μονομάχος) πήρε 3 και τις ψώφησαν και τα 3. Μάθαμε ότι δεν σηκώνουν το νερό της Θεσσαλονίκης τελικά, παρ' όλο που αντέχουν, πιο πολύ όμως είναι αλμυρού νερού τα γκάμπι, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #10.805 13-02-08 15:45 Εγώ φοβάμαι πως μπορεί κάποιο από τα ψαρια που πήρα να ήταν άρρωστο και να κόλησαν και τα άλλα για αυτό και έγινε ότι έγινε γιατί το ένα αγγελόψαρο ήταν 3 ετών..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η Mia_m έγραψε: #10.806 13-02-08 15:46 Χαλαρά μπορεί να είναι κι από αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η AGGELIKI έγραψε: #10.807 13-02-08 15:48 καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η Mia_m έγραψε: #10.808 13-02-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Η AGGELIKI έγραψε: #10.809 13-02-08 15:55 εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αυτό κάνει και η μαμά μου... Αλλά της είπε γεωπόνος ότι έτσι δεν αναπνέουν τα φυτά και κινδυνεύουν να πάθουν "ασφυξία". Εκείνος της αντιπρότεινε να τα σκεπάζει με λινάτσες ή κάτι τέτοιο, αλλά άντε να βρεις... Click για ανάπτυξη... Ο κηπουρός μου, που ο ίδιος έβαλε το πλαστικό, μου είπε να πάρω μαχαίρι και να του κάνω τρύπες για να αναπνέει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:22 Η Mia_m έγραψε: #10.802 13-02-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ξέρεις δεν είχα αλλάξει ουτε συμπληρώσει νερό εκείνο το διάστημα και αυτό ήταν το περίεργο και το θέμα έιναι ότι ψόφησαν κανα δύο και μετά όταν αγόρασα και άλλα άρχισαν να ψοφούν το ένα μετά το άλλο σχεδόν 14 ψάρια σε δύο μέρες χωρίς να αλλάξω ούτε νερό ούτε τίποτα..... μάλλον αυτό έπρεπε να έφαιγε το ότι δεν ήταν μαλλον το νερό καθαρό..... Click για ανάπτυξη... Μήπως πλακώθηκαν μεταξύ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η μαγισσα έγραψε: #10.803 13-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως πλακώθηκαν μεταξύ τους? Click για ανάπτυξη... τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η Mia_m έγραψε: #10.804 13-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!! Click για ανάπτυξη... Γκάμπι είχε πάρει η κολλητή μου όταν πήρα εγώ τον Μπλου (μονομάχος) πήρε 3 και τις ψώφησαν και τα 3. Μάθαμε ότι δεν σηκώνουν το νερό της Θεσσαλονίκης τελικά, παρ' όλο που αντέχουν, πιο πολύ όμως είναι αλμυρού νερού τα γκάμπι, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #10.805 13-02-08 15:45 Εγώ φοβάμαι πως μπορεί κάποιο από τα ψαρια που πήρα να ήταν άρρωστο και να κόλησαν και τα άλλα για αυτό και έγινε ότι έγινε γιατί το ένα αγγελόψαρο ήταν 3 ετών..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η Mia_m έγραψε: #10.806 13-02-08 15:46 Χαλαρά μπορεί να είναι κι από αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η AGGELIKI έγραψε: #10.807 13-02-08 15:48 καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η Mia_m έγραψε: #10.808 13-02-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Η AGGELIKI έγραψε: #10.809 13-02-08 15:55 εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ξέρεις δεν είχα αλλάξει ουτε συμπληρώσει νερό εκείνο το διάστημα και αυτό ήταν το περίεργο και το θέμα έιναι ότι ψόφησαν κανα δύο και μετά όταν αγόρασα και άλλα άρχισαν να ψοφούν το ένα μετά το άλλο σχεδόν 14 ψάρια σε δύο μέρες χωρίς να αλλάξω ούτε νερό ούτε τίποτα..... μάλλον αυτό έπρεπε να έφαιγε το ότι δεν ήταν μαλλον το νερό καθαρό..... Click για ανάπτυξη... Μήπως πλακώθηκαν μεταξύ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η μαγισσα έγραψε: #10.803 13-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως πλακώθηκαν μεταξύ τους? Click για ανάπτυξη... τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η Mia_m έγραψε: #10.804 13-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!! Click για ανάπτυξη... Γκάμπι είχε πάρει η κολλητή μου όταν πήρα εγώ τον Μπλου (μονομάχος) πήρε 3 και τις ψώφησαν και τα 3. Μάθαμε ότι δεν σηκώνουν το νερό της Θεσσαλονίκης τελικά, παρ' όλο που αντέχουν, πιο πολύ όμως είναι αλμυρού νερού τα γκάμπι, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #10.805 13-02-08 15:45 Εγώ φοβάμαι πως μπορεί κάποιο από τα ψαρια που πήρα να ήταν άρρωστο και να κόλησαν και τα άλλα για αυτό και έγινε ότι έγινε γιατί το ένα αγγελόψαρο ήταν 3 ετών..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η Mia_m έγραψε: #10.806 13-02-08 15:46 Χαλαρά μπορεί να είναι κι από αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η AGGELIKI έγραψε: #10.807 13-02-08 15:48 καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η Mia_m έγραψε: #10.808 13-02-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Η AGGELIKI έγραψε: #10.809 13-02-08 15:55 εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μήπως πλακώθηκαν μεταξύ τους? Click για ανάπτυξη... τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:41 Η Mia_m έγραψε: #10.804 13-02-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!! Click για ανάπτυξη... Γκάμπι είχε πάρει η κολλητή μου όταν πήρα εγώ τον Μπλου (μονομάχος) πήρε 3 και τις ψώφησαν και τα 3. Μάθαμε ότι δεν σηκώνουν το νερό της Θεσσαλονίκης τελικά, παρ' όλο που αντέχουν, πιο πολύ όμως είναι αλμυρού νερού τα γκάμπι, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #10.805 13-02-08 15:45 Εγώ φοβάμαι πως μπορεί κάποιο από τα ψαρια που πήρα να ήταν άρρωστο και να κόλησαν και τα άλλα για αυτό και έγινε ότι έγινε γιατί το ένα αγγελόψαρο ήταν 3 ετών..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η Mia_m έγραψε: #10.806 13-02-08 15:46 Χαλαρά μπορεί να είναι κι από αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η AGGELIKI έγραψε: #10.807 13-02-08 15:48 καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η Mia_m έγραψε: #10.808 13-02-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Η AGGELIKI έγραψε: #10.809 13-02-08 15:55 εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!! Click για ανάπτυξη... Γκάμπι είχε πάρει η κολλητή μου όταν πήρα εγώ τον Μπλου (μονομάχος) πήρε 3 και τις ψώφησαν και τα 3. Μάθαμε ότι δεν σηκώνουν το νερό της Θεσσαλονίκης τελικά, παρ' όλο που αντέχουν, πιο πολύ όμως είναι αλμυρού νερού τα γκάμπι, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:45 Η μαγισσα έγραψε: #10.805 13-02-08 15:45 Εγώ φοβάμαι πως μπορεί κάποιο από τα ψαρια που πήρα να ήταν άρρωστο και να κόλησαν και τα άλλα για αυτό και έγινε ότι έγινε γιατί το ένα αγγελόψαρο ήταν 3 ετών..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η Mia_m έγραψε: #10.806 13-02-08 15:46 Χαλαρά μπορεί να είναι κι από αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η AGGELIKI έγραψε: #10.807 13-02-08 15:48 καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η Mia_m έγραψε: #10.808 13-02-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Η AGGELIKI έγραψε: #10.809 13-02-08 15:55 εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ φοβάμαι πως μπορεί κάποιο από τα ψαρια που πήρα να ήταν άρρωστο και να κόλησαν και τα άλλα για αυτό και έγινε ότι έγινε γιατί το ένα αγγελόψαρο ήταν 3 ετών..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:46 Η Mia_m έγραψε: #10.806 13-02-08 15:46 Χαλαρά μπορεί να είναι κι από αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η AGGELIKI έγραψε: #10.807 13-02-08 15:48 καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η Mia_m έγραψε: #10.808 13-02-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Η AGGELIKI έγραψε: #10.809 13-02-08 15:55 εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαλαρά μπορεί να είναι κι από αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:48 Η AGGELIKI έγραψε: #10.807 13-02-08 15:48 καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η Mia_m έγραψε: #10.808 13-02-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Η AGGELIKI έγραψε: #10.809 13-02-08 15:55 εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:50 Η Mia_m έγραψε: #10.808 13-02-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Η AGGELIKI έγραψε: #10.809 13-02-08 15:55 εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:55 Η AGGELIKI έγραψε: #10.809 13-02-08 15:55 εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:59 Η μαγισσα έγραψε: #10.810 13-02-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:04 Η AGGELIKI έγραψε: #10.811 13-02-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!! Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;; Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο... ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει. ειναι αγορι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:12 Η μαγισσα έγραψε: #10.812 13-02-08 16:12 Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:14 Η AGGELIKI έγραψε: #10.813 13-02-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12 και η άλλη 16μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ Click για ανάπτυξη... α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:27 Η μαγισσα έγραψε: #10.814 13-02-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας! να μην αισθανομαστε αμηχανα! τα τις χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!! και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:14 Η Mia_m έγραψε: #10.815 13-02-08 20:14 Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:16 Η julia έγραψε: #10.816 14-02-08 09:16 Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα παιδιά!!!!! Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η jasmine έγραψε: #10.817 14-02-08 10:20 Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:25 Η τεζ έγραψε: #10.818 14-02-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:04 Η μαγισσα έγραψε: #10.819 14-02-08 11:04 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 539 540 541 542 543 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 541 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα? Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:09 Η μαγισσα έγραψε: #10.820 14-02-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από τεζ: εγω γιορταζω!!!! για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.