aspasiapef
Διάσημο μέλος
Thanks Ασπασία! Λέω να την βγάλω στην Ρόδο τα Χριστούγεννα (εκεί είχα βγάλει και την πρώτη). Επαρχία είναι πιστεύω να ξεμπερδέψω γρηγορότερα από ότι εδώ!
Στο εύχομαι ολόψυχα! Υποτίθεται βάσει της ιστοσελίδας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ότι βγαίνουν αυθυμερόν, αλλά εμένα μου είπαν σ'ένα μήνα. Ίσως τελειώσεις όντως γρηγορότερα εκεί....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμετό. γιατί τι έγινε? έφαγε τίποτα άσχημο?![]()
Μονο ασχημα δεν τρωει αυτο το μιζερο γατι. Παραξενο σε ολα του.Και στα αυτια, και στο φαι.... Χθες τριβοταν στο κλουβι με τα πουλακια...Αν ειναι δυνατον!!!
Μπορει να της καθησε καμια μυγα στραβα!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
(https://www.dropshots.com/day.php?userid=175480&cdate=20061122). Τι να συμπαιράνω εγώ γι'αυτό το γατί; Για του λόγου το αληθές παραθέτω ντοκουμέντο μετά τη συμφιλίωση!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι φοβερος ειδα και τις φοτο.Χαιδεψε του το κιλαρακι του αχχχ μ αρεσουν τα στρουμπουλα γατουνια.Θα παω να παρω και εγω στη ντινα αλλα σινιθως δαγκωνει το σκινακι να το κοψει.γρρρρ Ποσο το πηρες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μονο αστειο ειναι πως οταν κανω check in εγω παντα μιλαω ελληνικα και οι υπαλληλοι μου απαντανε ΠΑΝΤΑ στα αγγλικα.![]()
excusez moi!! αυτό που περιγράφεις γίνεται στην Ελλάδα μας?

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα όμως που το εκδίδουν τα αστυνομικά τμήματα και πρεπει να πας αυτοπροσώπως δεν βγαζεις ακρη!!!![]()
![]()
![]()
Και μη νομίζει κανεις ότι θα την γλυτώσει! Όλοι από αυτό θα περάσετε. Από 1/1/2007 δεν ισχύουν τα παλιά διαβατήρια. Για να ταξιδεύσεις εξωτερικό πρέπει να έχεις το καινούργιο....![]()
εγκο που δεν έχει παλιό διαβατήριο? τι κάνει?

anabou
Διάσημο μέλος
Εσύ μάλλον απλά πάει βγκάλει καινούριο! Εγκω τουλάχιστο αυτό εκανε πριν 5 κρονια! Καλο τύχη ευκομαι!εγκο που δεν έχει παλιό διαβατήριο? τι κάνει?![]()
Purina: Γύρω στα 3? το πήρα!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
giannispolo
excusez moi!! αυτό που περιγράφεις γίνεται στην Ελλάδα μας?![]()
Ναι!! Α, δεν 3ερεις ποσο πολυ θελουν να κανουν επιδειξη? χεχε...

memy
Νεοφερμένο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μήπως να ζητήσω παραίτηση και να πάω σπίτι μου? 'Η μήπως να περιμένω να με στείλουν σπίτι μπας και πάρω και καμια αποζημίωση? Όχι τίποτα άλλο, αλλά να έχω και χρήματα για βόλτες και καφε.....

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σας χαιρετησα δεν σας χαιρετησα. καλησπερα Απο το πρωι μου χει πεσει ο ουρανος στο κεφαλι Πολυ τρεξιμο απο απο υποχρεωσες Ωρες ωρες τον ζηλευω πολυ αυτον τον γατο εκει που ξαπλωνει μακαριος Ξυπνα βρε!
Αυτός ο ουρανός στη Θεσσαλονίκη όλο σε λάθος κεφάλια πάει και πέφτει! Χάθηκε να πέσει όταν έπρεπε εκεί που έπρεπε?

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα μου ντε!!!Αυτός ο ουρανός στη Θεσσαλονίκη όλο σε λάθος κεφάλια πάει και πέφτει! Χάθηκε να πέσει όταν έπρεπε εκεί που έπρεπε?![]()
![]()
![]()
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
το προβλημα με τον υπνο παραμενει...δεν μπορω με τιποτα να κοιμηθω πριν τις 3-4 με αποτελεσμα το πρωι επισης να μην μπορω να σηκωθω
την αλλη παρασκευη δινω ενα απο τα δυο μου τελευταια μαθηματα,αναλυτικη χημεια,αλλα ειναι τοσο αθλιο το μαθημα που δεν μπορω να το διαβασω με τιποτα....αααχ,δε με βλεπω να παιρνω ποτε πτυχιο...:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool