ladycat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γιώτα λες να φταίει που λέμε συνέχεια για τον ουρανό που θα μας πέσει στο κεφάλι? Ωραία! Αυτό μου έλειπε τώρα, να βλέπω και στον ύπνο μου αυτά που συζητάμε εδώ! Τόση εξάρτηση πια?....

memy
Νεοφερμένο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πειράζει που δεν έχω καθόλου όρεξη να δουλέψω? Δεν το δικαιούμαι κι εγώ μια φορά να κ....βαρεσω? Το αποφάσισα, αυτό θα κάνω!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Έχουμε:
μια που της έπεσε ο ουρανός και συγκεκριμένα το ταβάνι
στο κεφάλι
μια που της έπεσε η αναλυτική χημεία στο κεφάλι
μια που της έπεσε η δουλειά στο κεφάλι
μια που της έπεσε ο έρωτας στο κεφάλι
εμένα και τη Γιώτα που ότι προλαβαίνει μας πέφτει στο κεφάλι
Μήπως να το κόβαμε γιατί και που το 'χουμε προκοπή δε βλέπουμε.
Θα ρωτήσω το Θανάση αυτός είναι επί των κοψιμάτων ή ακόμα καλύτερα εκείνο τον κτηνίατρο με την ουρά. Πάντως όπου και να καταλήξετε ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!
Υ.Γ. Για μονοφωνικό το πάει το σύστημα.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Στους έχοντες ταβάνι στο κεφάλι και μη,
στους έχοντες ουρανό στο κεφάλι και μη,
στους έχοντες έρωτσ στο κεφάλι και μη!
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ βαρύ το νοιώθω το κεφάλι μου πάντως
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηλιος ξεπροβαλε στα περιξ.Παιδια απο τα χαραματα σηκωμενα.Γατος αφου του δοθηκαν οδηγιες να αποφευγει τους κινεζους περιφερεται αναμεσα τους Τωρα ειναι ξαπλωμενος στην μπανιερα Λετε να θελη να μου πη κατι?
Καλο Σαββατοκυριακο.
Κατερινάκι χρόνια πολλά.
Σε όλες τις Κατερίνες χρόνια πολλά.
Στη Νερίνα χρόνια πολλά.
Το ένα της όνομα είναι Κατερίνα.Άντρας δουλειά. Παιδιά σπίτι. Βήχας στερεοφωνικός πάλι. Απεκαταστάθη πλήρως ο ήχος. Βήχω εγώ και η Νάσια. Γάτος κυνηγάει μύγες κάτω απο το τραπέζι. Ρίχνει πήδους κοπαναέι το κεφάλι του στο τραπέζι και σκούζει, καλά να πάθε πριν απο λίγο είχε και εμένα κάτω απο το τραπέζι, το τσογλάνι.
Για Γιώτα "Τωρα ειναι ξαπλωμενος στην μπανιερα Λετε να θελη να μου πη κατι?"
Ναι! Πέταξε τον άνδρα στη μπανιέρα!!!!!!!!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες και στη Νερίνα που με πόρωσε πολύ που τη λένε και Κατερινα!
Να μας χαίρεστε!!!
Άντρας κοιμάται, γάτοι παίζουν και διαλύουν το σπίτι. Σήμερα έκαναν την πρώτη τους ζημιά, σπάσαν ένα ποτήρι.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρονια της πολλα και της Νερινας .Καλημέρα.![]()
Κατερινάκι χρόνια πολλά.![]()
Σε όλες τις Κατερίνες χρόνια πολλά.![]()
Στη Νερίνα χρόνια πολλά.Το ένα της όνομα είναι Κατερίνα.
Άντρας δουλειά. Παιδιά σπίτι. Βήχας στερεοφωνικός πάλι. Απεκαταστάθη πλήρως ο ήχος. Βήχω εγώ και η Νάσια. Γάτος κυνηγάει μύγες κάτω απο το τραπέζι. Ρίχνει πήδους κοπαναέι το κεφάλι του στο τραπέζι και σκούζει, καλά να πάθε πριν απο λίγο είχε και εμένα κάτω απο το τραπέζι, το τσογλάνι.
Για Γιώτα "Τωρα ειναι ξαπλωμενος στην μπανιερα Λετε να θελη να μου πη κατι?"
Ναι! Πέταξε τον άνδρα στη μπανιέρα!!!!!!!!![]()
Μαζι με τον γατο?
Για Γιώτα: Είσαι μεγάλη καρδιά, αλλά απο αυτά και απο αυτά χαλάνε οι ισορροπιές σε ένα γάμο. ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!
Ευχαριστώ για τις ευχές.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά και καλά σε όσες γιορτάζουν!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
"Μαζι με τον γατο?"
Για Γιώτα: Είσαι μεγάλη καρδιά, αλλά απο αυτά και απο αυτά χαλάνε οι ισορροπιές σε ένα γάμο. ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!![]()
Ευχαριστώ για τις ευχές.![]()

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πριν από λίγο σηκώθηκα, έβαλα πλυντήριο, σκούπισα, σφουγγάρισα, γάλα στα παιδιά και τώρα πίνω το καφεδάκι μου ελπίζωντας να πάρω δυνάμεις για μετά. Αλλά που!!! ο Βασίλης γκρινιάζει και παράλληλα βήχει ( όχι που θα ξέφευγα), Ψιψί κορο'ι δεύει τα σκυλιά και αυτά προσπαθούν να τη πιάσουν να τη γλύψουν!! Σήμερα μετακομίζει και η αδελφή μου και θα πάω να τη βοηθήσω. Γυναίκα λάστιχο κατάντησα

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
΄Με τόσες ανακαινίσεις, ζήλεψε και η κόρη!!!
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρόνια πολλά και καλά!Παιδιά ... κερνάω και γλυκάκι..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool