Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Aspasief λυπαμαι ο ουρανος εμεινε στη θεση του για σημερα Αυριο εδω θα ναι το αφεντικο?

Μπααα! Τι γλύτωσε! Γυρνάει το βραδυ Αθήνα:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φτου! την αλλη φορα τοτε !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι ενω έχουμε όλα όσα μας έχουν πει (πιστοποιητικό γεννησης, παραβολα, υπ.δηλώσεις, 1 μάρτυρας) μας λένε (1) ότι τα παράβολα δεν χρειάζοντε γαιτί είναι για πρώτη έκδοση ταυτότητας και (2) ότι χρειάζεται ληξιαρχική πράξη γάμου. Αυτή την είχα γιατί δεν την ξαναπατάω όταν πάω σε δημόσια υπηρεσία παίρνω μαζί ένα ντοσιέ με όλα μου τα επίσημα έγγραφα!!! Κι ενώ λέω άντε θα τελειώσουμε (υποτίθεται βάσει δελτίου τύπου του Υπ.Δημόσιας Τάξης ότι όταν έχεις όλα τα δικαιολογιτικα βγαίνουν αυθημερόν!) μου λέει η κυριούλα ότι θα είναι έτοιμη σε κανένα μήνα!!!!!!:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
τι δικαιολογητικά σου ζητήσανε για διαβατήριο? γιατί χρειάζομαι και εγώ.:/:

Κουράγιο τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο!:redface:

φτου! την αλλη φορα τοτε !

Την επόμενη φορά που θα έρθει, θα ενημερώσω την "ομάδα" του MyCat στη Θεσσαλονίκη και στην περίπτωση που δεν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του, να φροντίσετε ώστε να πέσει τουλάχιστον μια γλάστρα!!!...:D :D :D :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up:

τι δικαιολογητικά σου ζητήσανε για διαβατήριο? γιατί χρειάζομαι και εγώ.:/:
1. Καινούργια ταυτότητα δίγλωση (Ελληνικά/Αγγλικά)
2. Φωτοτυπία της ταυτότητας
3. Υπεύθυνη δήλωση η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί με μαυρο στιλό τύπου Bic
4. Παράβολα 50 ευρώ Ελληνικού Δημοσίου & 22 ευρώ χαρτοσήμου από ΔΟΥ
5. Έγχρωμη φωτογραφία αυστηρά 4 Χ 6 ορισμένων τεχνικών προδιαγραφών (ελπίζω να ξέρει ο φωτογραφος που θα πας)
6. Το παλαιό διαβατήριο άσχετα αν έχει λήξει ή όχι
7. Πιστοποιητικό στρατολογιας για τους αστράτευτους που έχουν αναβολή στρατευσης και φωτοτυπία του
8. Αν το δημοτολογιοέχει αλλάξει να ξέρει τον καινούργιοα αριθμό
9. Ότι άλλη μ....κια τους κατέβει ανάλογα το αστυνομικό τμήμα που θα πας
10. Πολύ κουράγιο & ατσαλένια υπομονή

thanx aspasiapef , u are very kind:)

εγω οταν ειχα παει για διαβατηριο η αχρηστη στα κεπ μου ζητησε υπευθυνη δηλωση οτι ο πατερας μου με φιλοξενει σπιτι του για να δεχτει τη διευθυνση κατοικιας:blink: εφριξα!!ευτυχως πηγα στη νομαρχια,κι η γυναικα εκει οταν της το'πα εμεινε με το στομα ανοιχτο!

kαλημερα κοσμε. Παιδια σχολειο ,γατος σχολειο ,εγω καφε Τι ειναι επανασταση στις μερες μας? Ξεκινας να αλλαξης τον κοσμο και τελικα καταληγεις να αλλαζης καναλια στην τηλεοραση . Το ακουσα απο τον Λαζοπουλο χθες το βραδυ και ομολογω οτι μου καθησε Γι αυτο πρωι πρωι πηρα μια δοση παρα πεντε (τα κατεβαζω απο το Ιντερνετ) και εσκασα .Καιρος μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα Δοση απο Λονδινο ατμοσφαιρα Χιτσκοκ, ομιχλη. Οποιου το αφεντικο ειναι Θεσσαλονικη κατι μπορει να γινει ισως σημερα .Στειλτε αμα θελετε και αυτους που βγαζουν τις ταυτοτητες .και ταλαιπωρουν τον κοσμο.
Υ.Γ γατος δεν ειναι σχολειο δεν ηθελε να παει και τον κρατησα σπιτι.

εγω οταν ειχα παει για διαβατηριο η αχρηστη στα κεπ μου ζητησε υπευθυνη δηλωση οτι ο πατερας μου με φιλοξενει σπιτι του για να δεχτει τη διευθυνση κατοικιας:blink: εφριξα!!ευτυχως πηγα στη νομαρχια,κι η γυναικα εκει οταν της το'πα εμεινε με το στομα ανοιχτο!

Μια χαρά ήταν όταν τα έβγαζαν στη Νομαρχία! Πλήρωνες κάτι σ'ενα ταξιδιωτικό γραφείο, έκανες μια απλή εξουσιοδότηση και αναλάμβανε το γραφείο να σου ανανεώσει το διαβατήριο. Τώρα όμως που το εκδίδουν τα αστυνομικά τμήματα και πρεπει να πας αυτοπροσώπως δεν βγαζεις ακρη!!!:down: :down: :down:
Και μη νομίζει κανεις ότι θα την γλυτώσει! Όλοι από αυτό θα περάσετε. Από 1/1/2007 δεν ισχύουν τα παλιά διαβατήρια. Για να ταξιδεύσεις εξωτερικό πρέπει να έχεις το καινούργιο....:(

Ευτυχως την γλυτωσα για λιγο ακομα μιας και εχω Δανεζικο διαβατηριο:D

Τυχερούλα!!!:P

Καλημέρα. Σκασμένα σπίτι, ναι βήχουν στερεοφωνικά, άντρας σχολείο τρέχοντας, ξυπνήσαμε 8:20, εγώ έχω ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ, ο γάτος πάλι προσπαθεί να ξυπνήσει τα σκασμένα, μάλλον ανησυχεί που δεν φύγανε ακόμα για το σχολείο και ο καιρός, εαν εξαιρέσεις κάποια πουλάκια που λαλούνε, έξω μοιάζει στο τούτο του με χειμώνα. Επίσης εαν έχεις τύχει διάβαινε και άστο να πνιγεί το διαβατήριο, διότι δεν βγαίνει δίχως φροντιστήριο και αντιγραφή!(;):blink: :redface: :confused:

Χιχι....Ναι η αληθεια ειναι πως βολευει. :)

Το μονο αστειο ειναι πως οταν κανω check in εγω παντα μιλαω ελληνικα και οι υπαλληλοι μου απαντανε ΠΑΝΤΑ στα αγγλικα. :blink:

Καλημέρα. Σκασμένα σπίτι, ναι βήχουν στερεοφωνικά, άντρας σχολείο τρέχοντας, ξυπνήσαμε 8:20, εγώ έχω ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ, ο γάτος πάλι προσπαθεί να ξυπνήσει τα σκασμένα, μάλλον ανησυχεί που δεν φύγανε ακόμα για το σχολείο και ο καιρός, εαν εξαιρέσεις κάποια πουλάκια που λαλούνε, έξω μοιάζει στο τούτο του με χειμώνα. Επίσης εαν έχεις τύχει διάβαινε και άστο να πνιγεί το διαβατήριο, διότι δεν βγαίνει δίχως φροντιστήριο και αντιγραφή!(;):blink: :redface: :confused:

Επειδή ούτε τύχη έχω ούτε γερά νεύρα για να συνεχίσω να πλακώνομαι μαζί τους, το πήρα απόφαση! Δεν έχει Σαουδική Αραβία για διακοπές Χριστουγέννων! Θα βολευτώ μια χαρά με διακοπές στο σπίτι στην Κεφαλονιά, τζάκι, γαλοπουλα γεμιστή και θα ξεχάσω για φέτος τα Χριστούγεννα τα πιο "εξωτικά" μέρη.....:(

Πάντως εγώ επειδή έχω καινουρια ταυτότητα μιας και είχα χάσει την παλια εχω μόνο να βγάλω διαβατήριο..Αλλά δεν το βιάζομαι μιας και στις περισσότερες χώρες πάς και με ταυτότητα..Βέβαια στην Σ. Αραβία δεν πας...

καλημέρα είπα???καλημέρα

Mαμα Φωτουλα κουραγιο! Ελπιζω να μην πατε για συγκροτημα!

Καλημέρα κι από μένα! Πριν λίγο ξύπνησα, νομίζω το έχω ξεφτιλίσει το θέμα του ύπνου αλλά τι να κάνω αφού δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να κάνω! Κι αυτές οι αηδίες ότι όποιος ξυπνά πρωί βρίσκει ένα χρυσό φλουρί δεν ισχύουν! Τόσες φορές που ξύπνησα πρωί τίποτα δεν βρήκα!

Για να βγάλεις καινούρια ταυτότητα τι χρειάζεται; Για διαβατήριο δεν βλέπω να το τολμώ προς το παρόν. Σε ευρώπη θα περιοριστώ αν αποφασίσω να εκδράμω οπότε η νέα ταυτότητα αρκεί.

Καλημέρα κι από μένα! Πριν λίγο ξύπνησα, νομίζω το έχω ξεφτιλίσει το θέμα του ύπνου αλλά τι να κάνω αφού δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να κάνω! Κι αυτές οι αηδίες ότι όποιος ξυπνά πρωί βρίσκει ένα χρυσό φλουρί δεν ισχύουν! Τόσες φορές που ξύπνησα πρωί τίποτα δεν βρήκα!

Για να βγάλεις καινούρια ταυτότητα τι χρειάζεται; Για διαβατήριο δεν βλέπω να το τολμώ προς το παρόν. Σε ευρώπη θα περιοριστώ αν αποφασίσω να εκδράμω οπότε η νέα ταυτότητα αρκεί.

Μιας και έχω αποκτήσει μια ειδικότητα στο θέμα άσχετα αν δεν έχω καταφέρει ούτε ταυτότητα ούτε διαβατήριο να βγάλω ακόμα, αυτά που χρειάζονται είναι:

(1) 4 μαυρόασπρες φωτογραφίες ειδικές για ταυτότητα
(2) Πιστοποιητικό γέννησης που θα γράφει για έκδοση ταυτότητας (από το ΚΕΠ το παίρνεις μέσα σε 5-6 μέρες)
(3) Υπεύθυνη δήλωση (τη συμπληρώνεις στο αστυνομικό τμήμα)
(4) Έναν μάρτυρα (σε περίπτωδη που την προηγούμενη την έχεις βγάλει σε άλλο αστυνομικό τμήμα)
(5) Την παλιά σου ταυτότητα
(6) Πολύ υπομονή και πολύ ελεύθερο χρόνο (ξεκινούσαν στις 8:00, πήγα από τις 7:30, με πήραν μετά 2 ώρες.....)

Thanks Ασπασία! Λέω να την βγάλω στην Ρόδο τα Χριστούγεννα (εκεί είχα βγάλει και την πρώτη). Επαρχία είναι πιστεύω να ξεμπερδέψω γρηγορότερα από ότι εδώ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back