Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αυτό κάνει και η μαμά μου... Αλλά της είπε γεωπόνος ότι έτσι δεν αναπνέουν τα φυτά και κινδυνεύουν να πάθουν "ασφυξία".:confused: Εκείνος της αντιπρότεινε να τα σκεπάζει με λινάτσες ή κάτι τέτοιο, αλλά άντε να βρεις...

Ο κηπουρός μου, που ο ίδιος έβαλε το πλαστικό, μου είπε να πάρω μαχαίρι και να του κάνω τρύπες για να αναπνέει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρεις δεν είχα αλλάξει ουτε συμπληρώσει νερό εκείνο το διάστημα και αυτό ήταν το περίεργο και το θέμα έιναι ότι ψόφησαν κανα δύο και μετά όταν αγόρασα και άλλα άρχισαν να ψοφούν το ένα μετά το άλλο σχεδόν 14 ψάρια σε δύο μέρες χωρίς να αλλάξω ούτε νερό ούτε τίποτα..... μάλλον αυτό έπρεπε να έφαιγε το ότι δεν ήταν μαλλον το νερό καθαρό.....

Μήπως πλακώθηκαν μεταξύ τους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως πλακώθηκαν μεταξύ τους?

τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και
μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!!

τα 4 καινούρια γκάμπι με τα 4 τεράστια αγγελόψαρα λίγο χλωμό το βλέπω γιατί ψόφησαν πρώτα τα αγγελόψαρα και
μετά τα άλλα!!!! πάντως τώρα το νερό είναι κρύσταλό!!!!

Γκάμπι είχε πάρει η κολλητή μου όταν πήρα εγώ τον Μπλου (μονομάχος) πήρε 3 και τις ψώφησαν και τα 3. Μάθαμε ότι δεν σηκώνουν το νερό της Θεσσαλονίκης τελικά, παρ' όλο που αντέχουν, πιο πολύ όμως είναι αλμυρού νερού τα γκάμπι, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται

Εγώ φοβάμαι πως μπορεί κάποιο από τα ψαρια που πήρα να ήταν άρρωστο και να κόλησαν και τα άλλα για αυτό και έγινε ότι έγινε γιατί το ένα αγγελόψαρο ήταν 3 ετών.....

Χαλαρά μπορεί να είναι κι από αυτό!

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

Καλησπέρα και σένα, χαλαρώνουμε, πίνοντας καφέ και χαζεύοντας το νετ, εσύ πως περνάς?

εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!:)ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα!

εγω μολις εφαγα τους ωραιους μου γιγινατες!:)ειναι το αγαπημενο μου φαει,το μωρο και ο αντρας κοιμαται και βρηκα ευκαιρια και μπηκα!

Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!!

Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;;

Καλησπέρα συνονόματη εγώ κανονικά Αντζελα δηλ Αγγελική και εγώ έκανα φακές και μόλις έκανα καφέ και τον πίνω παρέα σας μέχρι να αρχίσουμε το τρέξιμο το απογευματινό μπαλέτα και τα διάφορα!!!!!

Πόσο ειναι το μωράκι σου και τι φύλου είναι;;

:redface::redface::redface:η αληθεια ειναι ,οτι δεν ειναι και πολυ μωρο...:redface:
ειναι 2 1/2 χρονων,αλλα η μανα,παντα για μωρο το βλεπει.:lol::lol:
ειναι αγορι.

Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12:redface::redface: και η άλλη 16:lol::lol:μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ:up::up::up::up::up:

Ε!! καλά και εγώ μωρό την λέω την μικρή μου και είναι 12:redface::redface: και η άλλη 16:lol::lol:μην το ψάχνεις για τις μαμαδες δεν μεγαλώνουν ποτέ:up::up::up::up::up:

α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας!:lol:
να μην αισθανομαστε αμηχανα!
τα τις χαιρεσαι!

α,ενταξει τοτε,ειμαστε οντως μωρα μπροστα σας!:lol:
να μην αισθανομαστε αμηχανα!
τα τις χαιρεσαι!

Ναι σε ευχαριστώ έχουμε και μία διαφορά ηλικίας οπότε είμαι πιο παλιά μαμά από εσενα!!!!

και να μην αισθάνεσαι καθόλου αμήχανα είναι τα μωρά μας και μας αρέσει:up::up::up::up::up::up::up::up:

Ναι κι εγώ που είμαι 21 μωρό με λέει η μάνα μου, είμαι το σπόρι της οικογένειας

Καλημέρα παιδιά!!!!! :up:
Ωραία μέρα σήμερα...... (πριν τον πανικο..)

Καλημέρα βρε παιδιά!!!! Καλά κανείς σας δεν γιορτάζει σήμερα?
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!
Είναι χαζή γιορτή αλλά τί να κάνω που μ' αρέσει!!!!

εγω γιορταζω!!!!
για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!!:lol::lol::lol:

Γιατί είναι χαζή γιορτή;;;; Εμένα μου αρέσει και την γιορτάζω μετά από 19 χρόνια γάμου τι λέτε τώρα χαζή ξε χαζή και εμένα μου αρέσει!!!! Χρόνια πολλα σε όλους!!!!!

εγω γιορταζω!!!!
για μενα φετος σταθηκε πολυ χρησιμη αυτη η γιορτη, αφου ο φιλος μου μου εκανε προκαταβολικα δωρο την προικουλα της ψιψινουλας μου που ερχεται αυριο!!!!σε κατι χρησιμευσε λοιπον!!!χιχι!!!:lol::lol::lol:

Νομίζω Τεζ ότι το καλύτερο δεν είναι το ότι σου έκανε την προίκα δώρο αλλά το είναι κοντά σου και μοιράζεται στην χαρά σου με το ψιψι!!!! να το χαίρεσαι και με το καλό να την δεχτείς και να περάσετε τέλεια μαζί!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back