purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αποφασισαμε στη γενικη συνελευση της πολυκατοικιας μας (ειμαι και διαχειριστρια) να ταϊζουμε τις αδεσποτες γατες από κοινού στην αυλη μας!
Ειμαστε 4 διαμερισματα γατοφιλων εναντιον 3. Νικησαμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
ασπασια μηπως να το ξανασκεφτεις κ να αλλαξεις προορισμο το μαυρο τραβαει την ζεστη
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναι ρε γμτ και υποφέρω από την ζέστη... Μέχρι και το χειμώνα κοντομάνικα φοράω! Ελπίζω να μου'κανε πλάκα ο κολητός μου και να μην ισχύει... Προορισμό δεν αλλάζω με τίποτα! Εϊναι ένα ταξίδι που πάντα ήθελα να κάνω και τώρα μου το προσφέρουν στο πιάτο και όλα πληρωμένα!!!Οπότε αναμένετε φωτο δικές μου με μπούργκαολε ολε ολε μπραβο ισμινι
ασπασια μηπως να το ξανασκεφτεις κ να αλλαξεις προορισμο το μαυρο τραβαει την ζεστη

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
yasmin πολύ καλό!!! Το δαχτυλίδι των ονειρων μου!!! Ισμήνη, παρέα θελετε στη πολύκατοικία? Γμτ έχασα την ευκαιρία να κανω το ιδιο όταν μας προτειναν την διαχειριση εκει που μενω (απαγορευεται ρητώς ενοικος ανευ κατοικιδίου και όλοι υποχρεουνται να φερνουν από 2 κιλά ξηρα τροφή εβδομαδιαιως) Καλά δεν θα ητανε!!!? Κατα τα άλλα καλα. Ενα Σ/Κ ειχα να κανω καμια δουλίτσα αλλά χρειαζεται να αναιβουμε Αθηνα. Δινουν εξετασεις τα παιδια και πρεπει να ειμαστε στην Ομοσπονδια.... Το σπίτι χάλια!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
μετά ανέλαβε η φιλενάδα μου να τρέξει για τη βίζα, σήμερα είχα σχετική ησυχία στο γραφείο και μπόρεσα να κάνω μια λίστα του τι θελω να πάρω μαζί μου στο ταξίδι και τι ν'αγοράσω από εκεί, μου έφερε η Ελένη της πλακέτες για τα μωρά μου και τέλος, γυρνόντας σπίτι βρήκα το laptop μου! Ενώ είχα πάρει το πρωί να ρωτήσω και μου είχαν πει οτι δεν είναι ετοιμο, τελικά πήραν τηλ.στο σπίτι ότι το έφτιαξαν και πήγε ο άνδρας μου και το πήρε!!! Τόση χαρά μαζεμένη δεν θα την αντέξω...
Τι συμβαίνει? Είχα τόσο καιρό ανάδρομο Ερμή ή δεν ξέρω τι άλλο και τώρα μου γύρισε? Φτου-φτου μη με ματιάσω και ξαναπεράσω τα ίδια που πέρασα τους τελευταίους 2-3 μήνες!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ολα καλα να πάνε!!! Τυχερουλι....
anabou
Διάσημο μέλος

Ασπασία όλα καλά θα πάνε! Αναμένουμε τις φωτογραφίες έστω και με μπούργκα!
ΥΓ:Έχω βάσιμες υποψίες ότι η σχολή μου είναι υπό κατάληψη

maxi2
Δραστήριο μέλος
ήρθα ξανά!!!!!Το site έτοιμο, το δέντρο στολίστικε την προηγούμενη Παρασκευή στις 12 το βράδυ (μιας και είχα τρομερή υπερένταση), αλλά απο τότε προσπαθώ να πείσω τον Ζιζού ότι οι μπάλες δεν είναι μπάλες για παιχνίδι, αλλά για ντεκόρ.....
Πάντως προσπαθώ, αν και απο την μέση και κάτω είναι αστόλιστο....
για να μην φτάνει..'Ερχονται Χριστούγεννα και είπαμε για μια χρονιά να κάτσουμε σπίτι μας τα δυό μας ( τα τεσσερά μας μάλλον) και να μην ξενιτευτούμε..
Την Δευτέρα είναι η μέρα για τα μελομακάρονα, αν και δεν ξέρω πως θα προλάβω να τα φτιάξω στο μαγαζί...
Θα δείξει....
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ.Το έκλεψα και το έκανα wallpaper.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης θα επιχειρήσω να φτιάξω λαχανοντολμάδες. maxi welcome back.
Ασπασία, όχι δεν ζηλέυω. Σιγά τώρα... Χρστούγεννα στη Τζέντα... μμμμμ (
). άντε βρε καλά να περάσεις!!!
Νερίνα, είδα στη συνταγή ότι βγαίνουν πολλά τα μελομακάρονα, δεν στέλνεις και κανένα από δω? Τι, όλα μονοι σας θα τα φάτε?

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
με ξυπνησε πρωι πρωι το γατουνι μου και μετα επεσε για υπνο φαινετε ηθελε ολοδικο του το κρεβατι
εχτες στολισα το δεντρο αλλα δεν του εδωσε καμμια σημασια ουτε στους καινουργιους καναπεδες (ευτυχως) μονο παει να ξυσει τα πατουνια του ......περιμενω την τεταρτη γεματη χαρα την αδερφουλα και την ξαδερφη προβλεπονται αοιθανες γιορτες φετος ελπιζω να χιονισει......υπεροχες εορτες και για εσας να περασετε πολυ καλα

Ασπασία άμα ξαναπαραπονεθείς για τα ρούχα θα σε πάρω μπάλλα με τα μελομακάρονα μου.
Γιώτα το γνωστό, δεν μπορώ να το γράψω τώρα, είμαι πτώμα!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω λεω να την κανω για την σπηλια μου
Οσο για τον αι Βασιλη
Για Ασπασια. Με 30 βαθμους Χριστουγεννα ...Υπεροχο!Καλο ταξιδι καλες εμπειριες
Ismini
Διάσημο μέλος
(Ευτυχως εχω κονσερβες για το Σιβα και το Βαλεντινο) στην αναγκη τρωω αυτες!
Με τη διαχειρηση δεν ειναι τοσο ευκολο γιατι μεχρι στιγμης βαλαμε δυο φορες δικα μας λεφτα για παραλαβη πετρελαιου και ακομα μας χρωστανε...Αυτο με το ταϊσμα των γατων ξεκινησε απο μια συζητηση που ειχαμε στη Γενικη συνελευση για το οτι εχω 2ο γατο (ειχα ακομα το Βαλεντινο) και ειπε καποιος που μενει στο Ισογειο οτι ταΙζει μερικες γατες. Τους εχει δωσει και ονοματα!(Σταχτουλης, Μπεζουλης και αλλα χρωματονοματα
) Ετσι εγω προτεινα οποιος θελει να φερνει τροφη και να βαζουμε στα πιατακια που εχει ο τυπος. Αυτο γιατι λειπει συχνα λογω δουλειας. Αργοτερα ισως πιασω κανενα και το στειρωσω γιατι προβλεπεται γατομαζωξη! Προς το παρον εχουμε τρεις. Δυο γατους και μια θηλυκια. (Θα βαλω φωτο οπως επισης και του Βαλεντινο που εχει μεγαλωσει κι αλλο!)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

) να ταϊζουμε τις αδεσποτες γατες από κοινού στην αυλη μας!