moukelis
Επιφανές μέλος
Ακομα Τριτη ειναι;Περιμενω το Μουκο μου το Σαββατο και δεν περνανε οι μερες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Μούκος?Καλημερααααααααααα!
Τι εστί Μούκος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Μούκος?Τι εστί Μούκος?
Είναι το... βαφτιστικό του "Μουκέλης"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry:
Θα πάω αλλού να παίξω λοιπόν..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ετσι μάζεψα τον Μορφέα και στον ξενώνα πάλι ....... γιατί ρε γαμώτο μία μπρος και 2 πίσω.....?? Τώρα τον έχω ακόμα επάνω και δεν τον κατέβασα ακόμα γιατί θέλω να κάνω δουλειές και δεν θέλω να έχω τον νου μου να μην μου την κοπανήσει και δεν ξέρω τι να κάνω!!!!!! Αλλά πολύ στενοχωρέθηκα με αυτό που έγινε εκεί που έλεγα ότι όλα έστρωσαν ξανά μανά ο μικρός στον ξενώνα!!!!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλώς να τα δεχτείς, Δωράκι!! Υπομονή, τίποτα δεν είναι μέχρι το ΣάββατοΚαλημερααααααααααα!

Έτσι είναι μωρέ, θέλει πολύ χρόνο και αρκετή υπομονή. Είναι και σε ηλικία τρέλας ο μικρός, είναι κι αστείρωτος ακόμα, δεν είναι;γιατί ρε γαμώτο μία μπρος και 2 πίσω.....??
stellak
Διάσημο μέλος
Μικρή και αθώα επαρχιωτοπούλα πιάνεται κότσος από Αθηναικό μεγαλοστέλεχος επιχείρησης.:cry:
Θα πάω αλλού να παίξω λοιπόν..
Βρε άιντε πάγαινε από 'δω, αθώα ΚΑΙ μικρή!
Αλήθεια λέω, Μούκος είναι το βαφτιστικό του Μουκέλης. Ρε Δώρα, μπες να με επιβεβαιώσεις και να με υποτηρίξεις επιτέλους
Εγώ φταίω που η συν-Βολιώτισσά σου καίει κάρβουνο;

moukelis
Επιφανές μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Μουκος ειναι το ετερον ημισι του Μουκέλη.Καθότι 1.80 κι εγω 1.60 πανω σε σκαμνακι,εγω ειμαι μικρος μουκος(Μουκάλης),και ο Δημητρης κανονικος Μουκος(ναι εχω σαλταρει τελειως)![]()

δλδ εγω το βραδυ περιμενω το Γιουκο μου??????????(οχι το φυτο)

stellak
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλώς να τα δεχτείς, Δωράκι!! Υπομονή, τίποτα δεν είναι μέχρι το Σάββατο
Έτσι είναι μωρέ, θέλει πολύ χρόνο και αρκετή υπομονή. Είναι και σε ηλικία τρέλας ο μικρός, είναι κι αστείρωτος ακόμα, δεν είναι;
Ναι βρε Αλίκη μου αστείρωτος ειναι αλλά πως να τον στειρώσω ακόμα ούτε 5 μηνών δεν είναι το θέμα είναι πως δεν θέλω να γίνεται αυτό το βράδυ γιατί δεν θέλω να ερεθίζω και τον άντρα μου που με το ζόρι τον εβαλε στο σπίτι και στο τέλος να καταλήξει πάλι στον ξενώνα????? άντε να δούμε τι θα κάνω!!!!!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Μούκοι,Γιούκοι,Σούκοι (εμείς)...της Ιαπωνίας το κάνανε εδώ μέσα...πάλιΑ οχι δεν παει ετσι...ΜΟΝΟ εμεις ειμαστε ΟΙ ΜΟΥΚΟΙ!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ε, εντάξει, αφού κοντεύει 5 μηνών, θα κάνετε λίγη υπομονή, 1-2 μήνες ακόμα, που θα 'χει τις τρέλες του.Ναι βρε Αλίκη μου αστείρωτος ειναι αλλά πως να τον στειρώσω ακόμα ούτε 5 μηνών δεν είναι το θέμα είναι πως δεν θέλω να γίνεται αυτό το βράδυ γιατί δεν θέλω να ερεθίζω και τον άντρα μου που με το ζόρι τον εβαλε στο σπίτι και στο τέλος να καταλήξει πάλι στον ξενώνα????? άντε να δούμε τι θα κάνω!!!!!
Μάνα (και πατέρα) ΚΟΥΡΑΓΙΟ 
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαγισσούλα υπομονή δυστυχώς έτσι είναι αυτά, έχουν πισωγυρίματα. Αλλά με καλή διάθεση όλα λύνονται σιγά σιγά. Είναι και μικρούλης μωρέ και θέλει να παίξει.
Εμείς πάντως έχουμε δύο ονόματα ΤΣΙΚΟΙ και ΓΑΤΟΥΝΙΑ (όλη η οικογένεια δίποδα και τετράποδα).
moukelis
Επιφανές μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι από το ψιψίκο, ψιψικάκι = Τσικάκι, Τσιτσικάκι, Τσιτσίκος Τσίκος και πληθυντικός για όλη την οικογένεια Τσίκοι, Τσικάκια,Τσιτσίκοι.Τσικοι;Απο που βγαινει αυτο;
. Απλό βρε Δώρα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool