Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι προγενέστερης δυναστείας ετούτοι.Οσο για σας κυρια Δώρα το ξερα ότι εμείς από το Βόλο κόβουμε τις λέξεις αλλά και καινούργια διάλεκτος?Εξελίχθηκε η καινούργια γενιά.Εγώ είμαι της παλιάς σχολής...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, εντάξει, αφού κοντεύει 5 μηνών, θα κάνετε λίγη υπομονή, 1-2 μήνες ακόμα, που θα 'χει τις τρέλες του.:) Μάνα (και πατέρα) ΚΟΥΡΑΓΙΟ :bleh:

Δυστυχώς όπως πάντα μονο η μάνα κανει κουράγιο :blink::blink:και όλοι οι άλλοι τον κινέζο:cool::cool::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι νεα διαλεκτος,θα σας παραπεμψω σε λιγο σε αναλογο ποστ οπου εξηγω την προελευση την ονομασιας.

Οσο για σας κυρια Δώρα το ξερα ότι εμείς από το Βόλο κόβουμε τις λέξεις

Α, κατά τα άλλα η ΔΙΚΗ μου εξήγηση δεν σε κάλυψε... ήθελες την επιβεβαίωση της συγχωριανής σου! :P Χμμμμ

Α, κατά τα άλλα η ΔΙΚΗ μου εξήγηση δεν σε κάλυψε... ήθελες την επιβεβαίωση της συγχωριανής σου! :P Χμμμμ
Σε βλέπω εσένα να αποκλείνεσαι στα κατσαβραχα του Υμηττού.. με ΑΥΤΟ:

Ξέρω την αλάνθαστη μέθοδο (θυμάσαι με τι χαρά με υποδέχτηκε!)

Κονσερβάκιιιιιι:) Κι έπειτα, αν είναι να μου πει κι εκείνο το τρυφερό "μμγγγγρρρρρ", ε, ας αποκλειστώ, μωρέ!

ΥΓ, Α! ξέχασα: θα το πληρώσεις που με αποκάλεσες μεγαλοστέλεχος:mad::P Εμένα, βρε; Τον τελευταίο τροχό της αμάξης; Φτού σου!

Επεξηγηση της ονομασιας Μουκων εδω.:P

Ξέρω την αλάνθαστη μέθοδο (θυμάσαι με τι χαρά με υποδέχτηκε!)

Κονσερβάκιιιιιι:) Κι έπειτα, αν είναι να μου πει κι εκείνο το τρυφερό "μμγγγγρρρρρ", ε, ας αποκλειστώ, μωρέ!

ΥΓ, Α! ξέχασα: θα το πληρώσεις που με αποκάλεσες μεγαλοστέλεχος:mad::P Εμένα, βρε; Τον τελευταίο τροχό της αμάξης; Φτού σου!
Δε θα πέσουμε έτσι απλά μανδάμ επειδή μας δωροδόκησες την πρώτη φορά.Είμαστε κοιλιόδουλες αλλά έχουμε και ενα κούτελο να προστατεύσουμε σ'αυτή την κοινωνία.Οφού:P

Δωρα ωραια η φωτο στο blog.Kαλως να τον δεχτεις τον μεγαλο Μουκο.:D

Μαγισσουλα δυστυχως ετσι ειναι, παντα θα υπαρχουν πισωγυρισματα.:(
Σε γενικες γραμμες ομως η προοδος με τον Ορφεα(και απο τον Δημητρη και απο την Κλειω) ειναι εκπληκτικη.:up:
Θα δεις σημερα οτι θα ξανακερδισετε πισω, το χαμενο εδαφος!:D

Θενια γρηγορα περαστικα και καλη επιστροφη στην πατριδα.:D
Οι γατομαμαδες της συμπρωτευουσας, ανυπομονουν να σε γνωρισουν απο κοντα!:D:D:D
Λοιπον προσεξατε οτι αυτο το θεμα ξεπερασε τις 1500 σελιδες:blink:
Παει ξεχυλωσε και αυτο:blink:

καλημέρα στην γατοπαρέα

Καλημέρα,

Εγώ πάλι κάθε πρωί με την τσίμπλα στο μάτι, βγαίνω στην αυλή ενώ χασμουριέμαι ακόμα, παλεύω να ξεμπερδευτούν τα τερατάκια από τα πόδια μου, και τους βάζω φαγητό μετρώντας συγχρόνως παρουσίες και απουσίες..........όχι τίποτα άλλο για να ξέρω να ανησυχήσω ή είναι όλα εδώ?

Καλημερα και καλωσηρθες!
Τα περι στειρωσης κτλ σου τα εξηγησαν σε αλλο νημα,οποτε μενει απλα να σε καλωσορισω και να σε υποδεχτουμε!

Επεξηγηση της ονομασιας Μουκων εδω.:P

Δηλαδής ένας Μούκος + μία Μούκα-Μουκέλης μας κάνουν=ένα Μουκάκι-σείριο τρομακράτη ?Και θες να μας πείσεις ότι βλέποντας εσένα όλη μέρα να χοροπηδάς από δωμάτιο σε δωμάτιο φωνάζοντας ότι έρχεται ο Μούκος σου και όλα τα συναφή το παιδί με τέτοια βιώματα έγινε τρομοκράτης.Μου φαίνεται ότι είχε δίκιο η Ουρανία:hmm::lol:

Δηλαδής ένας Μούκος + μία Μούκα-Μουκέλης μας κάνουν=ένα Μουκάκι-σείριο τρομακράτη ?Και θες να μας πείσεις ότι βλέποντας εσένα όλη μέρα να χοροπηδάς από δωμάτιο σε δωμάτιο φωνάζοντας ότι έρχεται ο Μούκος σου και όλα τα συναφή το παιδί με τέτοια βιώματα έγινε τρομοκράτης.Μου φαίνεται ότι είχε δίκιο η Ουρανία:hmm::lol:
Δε χοροπηδω μανδαμ,ειμαι μια σοβαρη εκπαιδευτικος.:PΕξαλλου δυο δωματια εχουμε ολα κι ολα!:lol:
Και ΝΑΙ το παιδι μου ειναι αγριο και αιμοβορικο (ενταξει τωρα τελευταια με τη στειρωση εχει λαπαδιασεις αλλα θα επανελθει):mad:

Δε χοροπηδω μανδαμ,ειμαι μια σοβαρη εκπαιδευτικος.:PΕξαλλου δυο δωματια εχουμε ολα κι ολα!:lol:
Και ΝΑΙ το παιδι μου ειναι αγριο και αιμοβορικο (ενταξει τωρα τελευταια με τη στειρωση εχει λαπαδιασεις αλλα θα επανελθει):mad:

:lol::lol::lol::lol:θα επανελθει ο μικρος!!!!!!!εγω αν εβαζα σαν nick οπως με φωναζει ο ''αντρας ''μου θα γελαγαμε ως αυριο!!!!εμενα με λεει ψιψινιω, την ηρω ψιψι και εγω ψιψινακο!!!!!καταλαβαινει κανεις αμεσως την σοβαροτητα της οικογενειας!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:θα επανελθει ο μικρος!!!!!!!εγω αν εβαζα σαν nick οπως με φωναζει ο ''αντρας ''μου θα γελαγαμε ως αυριο!!!!εμενα με λεει ψιψινιω, την ηρω ψιψι και εγω ψιψινακο!!!!!καταλαβαινει κανεις αμεσως την σοβαροτητα της οικογενειας!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Αν κάνετε και πιτσιρίκι να το λέτε "Ψιτ ψιτ". :lol: :lol: :lol:

Α,υπαρχουν και χειροτερα...:PΟχι εμεις το εχουμε χρονια τωρα,αφου και η μαμα μου μερικες φορες μπερδευεται και ρωταει "ποτε θα ερθει ο Μουκος;":lol:

Α,υπαρχουν και χειροτερα...:PΟχι εμεις το εχουμε χρονια τωρα,αφου και η μαμα μου μερικες φορες μπερδευεται και ρωταει "ποτε θα ερθει ο Μουκος;":lol:

βασικα τον φωναζω τζωρτζινιο απο το γιωργος και η μανα μου με την αδερφη μου πλεον ετσι τον φωναζουν!!!!!!!!!και ναι υπαρχουν και χειροτερα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να πω και την καλησπέρα μου εδώ!

Εγώ πάλι....τι να πω με όλα αυτά τα υποκοριστικά....Επειδή έχω και εγώ μια γεύση απο γελοία υποκοριστικά (τα οποία δεν θα αναφέρω σε καμιά περίπτωση εδώ) σας καταλαβαίνω απόλυτα. Το μόνο που θ'αναφέρω είναι το "Νούκα" όπου έτσι με φώναζε μια πολύ καλή φίλη γιατί είναι μικρότερη και πάντα της άρεσε να με φωνάζει η "μαμά" ή "νούκα μου". Μετακόμισε αυστρία και το "νούκα" δυστυχώς χάθηκε αλλά παρόλα αυτα....είναι ένα υποκοριστικό που μ'αρέσει :)

Νούκα σημαίνει Σβέρκος στα ισπανικα,ετσι ονομασαμε ενα απο τα γατουλια μας της Αμελι,που χαθηκαν.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back