stellak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Καλά μας βλέπω όλες, σφύζουμε από υγεία, τρομάρα μας![]()

και που να αρχισουν τα μεγαλα κρυα!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Νομίζω θα γκρινιάξω

Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου...
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλημέρα και απο μένα....
Νομίζω θα γκρινιάξω
Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου...
Τζουλίτσα μου και εγώ νυστάζω και θέλω να κοιμηθώωωωωωωωω!!!!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αλλα τι παθατε ολες σημερα?Ενα μεεεγαλοοο χαμοχελο γρηγορα!

Να παει καλα η υπολοιπη βδομαδα.

Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα

Αυτη, και αλλες πεντε

Ατρεμη, ευχομαι και ελπιζω ολα να πηγαν καλα!

stellak
Διάσημο μέλος
Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα
Αυτη, και αλλες πεντε![]()
Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας!
![]()
Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα.

Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη!

Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Το ραντεβού για δουλειά τελικάπαρά τις ευχές σας.
![]()
Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής!

Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε!
aalyah
Διάσημο μέλος

Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα
Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!![]()
Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ..
και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες???

Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο...

Θάφτηκε...κλασσικά!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ..Μα με τίποτα όμως..
και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες???
Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο...Θάφτηκε...κλασσικά!!
![]()
Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα!

Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!!

Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! 
Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!!
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον

julia
Διακεκριμένο μέλος

17C σήμερα και συννεφιά.
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλώς να γυρίσεις σπίτι σουΘυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου.
Καλώς να μας έρθεις λοιπον![]()
Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ!
Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!!
17C σήμερα και συννεφιά.
Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ!

ria23
Διάσημο μέλος
αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιααααααααααΚαλησπεεεεεεεεεεεεεερα
Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι.Το ραντεβού για δουλειά τελικάπαρά τις ευχές σας.
![]()

Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε"

aalyah
Διάσημο μέλος
αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα![]()
Ευχαριστωωωωω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool