stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:13 Η stellak έγραψε: #14.961 10-11-08 10:13 Καλά μας βλέπω όλες, σφύζουμε από υγεία, τρομάρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #14.962 10-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά μας βλέπω όλες, σφύζουμε από υγεία, τρομάρα μας Click για ανάπτυξη... και που να αρχισουν τα μεγαλα κρυα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #14.963 10-11-08 11:01 Πω πω παιδια ολες σαραβαλα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η julia έγραψε: #14.964 10-11-08 12:10 Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #14.965 10-11-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Click για ανάπτυξη... Τζουλίτσα μου και εγώ νυστάζω και θέλω να κοιμηθώωωωωωωωω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Μυρτω4038: #14.966 10-11-08 13:28 Ενταξει, ειπαμε τσαγκαροδευτερα αλλα τι παθατε ολες σημερα? Ενα μεεεγαλοοο χαμοχελο γρηγορα! Να παει καλα η υπολοιπη βδομαδα. Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Ατρεμη, ευχομαι και ελπιζω ολα να πηγαν καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η stellak έγραψε: #14.967 10-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Click για ανάπτυξη... Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #14.968 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα. Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη! Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η julia έγραψε: #14.969 10-11-08 18:49 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μας βλέπω όλες, σφύζουμε από υγεία, τρομάρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η ria23 έγραψε: #14.962 10-11-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά μας βλέπω όλες, σφύζουμε από υγεία, τρομάρα μας Click για ανάπτυξη... και που να αρχισουν τα μεγαλα κρυα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #14.963 10-11-08 11:01 Πω πω παιδια ολες σαραβαλα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η julia έγραψε: #14.964 10-11-08 12:10 Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #14.965 10-11-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Click για ανάπτυξη... Τζουλίτσα μου και εγώ νυστάζω και θέλω να κοιμηθώωωωωωωωω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Μυρτω4038: #14.966 10-11-08 13:28 Ενταξει, ειπαμε τσαγκαροδευτερα αλλα τι παθατε ολες σημερα? Ενα μεεεγαλοοο χαμοχελο γρηγορα! Να παει καλα η υπολοιπη βδομαδα. Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Ατρεμη, ευχομαι και ελπιζω ολα να πηγαν καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η stellak έγραψε: #14.967 10-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Click για ανάπτυξη... Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #14.968 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα. Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη! Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η julia έγραψε: #14.969 10-11-08 18:49 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά μας βλέπω όλες, σφύζουμε από υγεία, τρομάρα μας Click για ανάπτυξη... και που να αρχισουν τα μεγαλα κρυα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #14.963 10-11-08 11:01 Πω πω παιδια ολες σαραβαλα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η julia έγραψε: #14.964 10-11-08 12:10 Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #14.965 10-11-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Click για ανάπτυξη... Τζουλίτσα μου και εγώ νυστάζω και θέλω να κοιμηθώωωωωωωωω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Μυρτω4038: #14.966 10-11-08 13:28 Ενταξει, ειπαμε τσαγκαροδευτερα αλλα τι παθατε ολες σημερα? Ενα μεεεγαλοοο χαμοχελο γρηγορα! Να παει καλα η υπολοιπη βδομαδα. Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Ατρεμη, ευχομαι και ελπιζω ολα να πηγαν καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η stellak έγραψε: #14.967 10-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Click για ανάπτυξη... Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #14.968 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα. Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη! Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η julia έγραψε: #14.969 10-11-08 18:49 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω παιδια ολες σαραβαλα ειμαστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:10 Η julia έγραψε: #14.964 10-11-08 12:10 Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #14.965 10-11-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Click για ανάπτυξη... Τζουλίτσα μου και εγώ νυστάζω και θέλω να κοιμηθώωωωωωωωω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Μυρτω4038: #14.966 10-11-08 13:28 Ενταξει, ειπαμε τσαγκαροδευτερα αλλα τι παθατε ολες σημερα? Ενα μεεεγαλοοο χαμοχελο γρηγορα! Να παει καλα η υπολοιπη βδομαδα. Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Ατρεμη, ευχομαι και ελπιζω ολα να πηγαν καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η stellak έγραψε: #14.967 10-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Click για ανάπτυξη... Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #14.968 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα. Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη! Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η julia έγραψε: #14.969 10-11-08 18:49 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 12:19 Η μαγισσα έγραψε: #14.965 10-11-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Click για ανάπτυξη... Τζουλίτσα μου και εγώ νυστάζω και θέλω να κοιμηθώωωωωωωωω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Μυρτω4038: #14.966 10-11-08 13:28 Ενταξει, ειπαμε τσαγκαροδευτερα αλλα τι παθατε ολες σημερα? Ενα μεεεγαλοοο χαμοχελο γρηγορα! Να παει καλα η υπολοιπη βδομαδα. Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Ατρεμη, ευχομαι και ελπιζω ολα να πηγαν καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η stellak έγραψε: #14.967 10-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Click για ανάπτυξη... Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #14.968 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα. Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη! Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η julia έγραψε: #14.969 10-11-08 18:49 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μένα.... Νομίζω θα γκρινιάξω Νυστάζω ΠΟΛΥ ομως.... θέλω να κοιμηθώ... και πονάει και το κεφάλι μου... Click για ανάπτυξη... Τζουλίτσα μου και εγώ νυστάζω και θέλω να κοιμηθώωωωωωωωω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η Μυρτω4038: #14.966 10-11-08 13:28 Ενταξει, ειπαμε τσαγκαροδευτερα αλλα τι παθατε ολες σημερα? Ενα μεεεγαλοοο χαμοχελο γρηγορα! Να παει καλα η υπολοιπη βδομαδα. Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Ατρεμη, ευχομαι και ελπιζω ολα να πηγαν καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η stellak έγραψε: #14.967 10-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Click για ανάπτυξη... Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #14.968 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα. Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη! Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η julia έγραψε: #14.969 10-11-08 18:49 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει, ειπαμε τσαγκαροδευτερα αλλα τι παθατε ολες σημερα? Ενα μεεεγαλοοο χαμοχελο γρηγορα! Να παει καλα η υπολοιπη βδομαδα. Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Ατρεμη, ευχομαι και ελπιζω ολα να πηγαν καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:34 Η stellak έγραψε: #14.967 10-11-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Click για ανάπτυξη... Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #14.968 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα. Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη! Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η julia έγραψε: #14.969 10-11-08 18:49 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω αρχισα αντιστροφη μετρηση (βδομαδων) ως τα Χριστουγεννα Αυτη, και αλλες πεντε Click για ανάπτυξη... Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #14.968 10-11-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα. Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη! Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η julia έγραψε: #14.969 10-11-08 18:49 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χα! Για κατέβα προς τα κάτω να στολίσεις και δέντρο... και να δεις πως θα το φορέσω το χαμόγελό μου εγώ!Άντε, γιατί ε-ε-ερχονται! Εννοείται δε, έπειτα έρχεσαι να ξεστολίσεις κιόλας! Click για ανάπτυξη... Εγω συνηθως στολιζω καμια βδομαδα πριν τις γιορτες.Ετσι να εχει μπει για τα καλα το εορταστικο κλιμα. Φετος ομως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα του Αρουλη! Εχει να "παρει φωτιες" η φωτογραφικη μηχανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 18:49 Η julia έγραψε: #14.969 10-11-08 18:49 Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά ΠΟΤΕ πέρασε ένας χρόνος!!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η Κείρα έγραψε: #14.970 10-11-08 19:18 Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:24 Η stellak έγραψε: #14.971 10-11-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως πρέπει να πειστείς να γίνεις αρχικά full-time cat-mom κι ύστερα full-time mom. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ, ένα χρόνο που το εφάρμοσα (την πρώτη εκδοχή, σαφώς) ήμουν πανευτυχής! Μην στεναχωριέσαι, Άρτεμη, θα έρθει η επόμενη προσφορά και θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η aalyah έγραψε: #14.972 10-11-08 19:25 Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η julia έγραψε: #14.973 10-11-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η aalyah έγραψε: #14.974 10-11-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και εγώ χαίρομαι να πακετάρω... και να φεύγω.. το ξεπακετάρισμα είναι που δεν μπορώ.. Μα με τίποτα όμως.. και πάνε μετά τα διάφορα ζωντανά, μπαίνουν στους σάκους.. και μετά λέω μα που βρέθηκαν παλι τρίχες??? Ειδικά τώρα, έχω ένα δωμάτιο μπάχαλο... ένας ζωολογικός κήπος είναι, με ενα κρεβάτι, ενα τραπέζι και ενα laptop, α κάπου έχω και το ποδήλατο... Θάφτηκε...κλασσικά!! Click για ανάπτυξη... Εγώ δυστυχώς ζωντανά δεν έχω. Ακόμα! Ναι το ξεπακετάρισμα δεν με ξετρελαίνει ούτε εμένα. Αλλά το πακετάρισμα για να γυρίσω επιτέλους στην χώρα μου όχι απλά με τρελαίνει!! Με κατενθουσιάζει!!! Αν και φυσικά κάτι φόβοι έχουν αρχίσει και με πιάνουν (δεν είναι και μικρή αλλαγή να μετακομίζω ελλάδα μετά απο 6 χρόνια) αλλά ο ενθουσιασμός και η επιθυμία είναι μεγαλύτεροι!!! Όσο για σπίτι μπάχαλο.....έχω να πω οτι το δικό μου είναι ένα σκέτο αχούρι!!! Άντε ν'αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στις κούτες μπας και βγάλω καμιά άκρη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Κείρα έγραψε: #14.975 10-11-08 19:41 Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 19:45 Η julia έγραψε: #14.976 10-11-08 19:45 Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:08 Η aalyah έγραψε: #14.977 10-11-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλώς να γυρίσεις σπίτι σου Θυμαάμι οταν πακετάριζα κι εγώ για να γυρίσω Ελλαδα μετά απο 6 χρόνια στο εξωτερικό με είχαν πιάσει τα ζουμια απο την συγκίνηση. Η πιο γλυκιά μετακομιση που έκανα ποτέ μου. Καλώς να μας έρθεις λοιπον Click για ανάπτυξη... Αχ και μένα θα με πάρουν τα ζουμιά είμαι σίγουρη....Ουφ να μην το σκέφτομαι μελαγχολώ! Αρχική Δημοσίευση από julia: Ναι, και για χάρη σου μήπως και χειμωνιάσει κιόλας, που ξέρεις!!! 17C σήμερα και συννεφιά. Click για ανάπτυξη... Ε όχι βρε τζουλια και να χειμωνιάσει! Εχω φάει πολλά κρύα εδώ! Να μου λείπει! Να μείνει ζεστός ο καιρός το προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η ria23 έγραψε: #14.978 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλησπεεεεεεεεεεεεεερα Εγώ σήμερα αν και συνεχίζω να είμαι γριπομένη και πυρετομένη (δεν θελω σχόλια) είμαι άκρως χαρούμενη διότι ήρθε χθες ο μεταφορέας και μου έφερε τις κούτες για ν'αρχίσω να πακετάρω!!! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!! Click για ανάπτυξη... αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:14 Η aretha έγραψε: #14.979 10-11-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 747 748 749 750 751 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 749 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Το ραντεβού για δουλειά τελικά παρά τις ευχές σας. Click για ανάπτυξη... Μη στενοχωριέσαι, κάθε εμπόδιο για καλό είναι. Θα βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο και θα λες "τι καλά που είχε ναυαγήσει εκείνη η συνέντευξη τότε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aalyah έγραψε: #14.980 10-11-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ria23: αντε κοριτσαρα με το καλο σε περιμενουμε!!!!!!!!!και περαστικουλιαααααααααα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.