vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ε, εντάξει, αφού κοντεύει 5 μηνών, θα κάνετε λίγη υπομονή, 1-2 μήνες ακόμα, που θα 'χει τις τρέλες του.Μάνα (και πατέρα) ΚΟΥΡΑΓΙΟ
![]()
Δυστυχώς όπως πάντα μονο η μάνα κανει κουράγιο

και όλοι οι άλλοι τον κινέζο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Οσο για σας κυρια Δώρα το ξερα ότι εμείς από το Βόλο κόβουμε τις λέξεις
Α, κατά τα άλλα η ΔΙΚΗ μου εξήγηση δεν σε κάλυψε... ήθελες την επιβεβαίωση της συγχωριανής σου!
ΧμμμμΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Κονσερβάκιιιιιι
Κι έπειτα, αν είναι να μου πει κι εκείνο το τρυφερό "μμγγγγρρρρρ", ε, ας αποκλειστώ, μωρέ!ΥΓ, Α! ξέχασα: θα το πληρώσεις που με αποκάλεσες μεγαλοστέλεχος

Εμένα, βρε; Τον τελευταίο τροχό της αμάξης; Φτού σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε θα πέσουμε έτσι απλά μανδάμ επειδή μας δωροδόκησες την πρώτη φορά.Είμαστε κοιλιόδουλες αλλά έχουμε και ενα κούτελο να προστατεύσουμε σ'αυτή την κοινωνία.ΟφούΞέρω την αλάνθαστη μέθοδο (θυμάσαι με τι χαρά με υποδέχτηκε!)
ΚονσερβάκιιιιιιΚι έπειτα, αν είναι να μου πει κι εκείνο το τρυφερό "μμγγγγρρρρρ", ε, ας αποκλειστώ, μωρέ!
ΥΓ, Α! ξέχασα: θα το πληρώσεις που με αποκάλεσες μεγαλοστέλεχοςΕμένα, βρε; Τον τελευταίο τροχό της αμάξης; Φτού σου!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μαγισσουλα δυστυχως ετσι ειναι, παντα θα υπαρχουν πισωγυρισματα.

Σε γενικες γραμμες ομως η προοδος με τον Ορφεα(και απο τον Δημητρη και απο την Κλειω) ειναι εκπληκτικη.

Θα δεις σημερα οτι θα ξανακερδισετε πισω, το χαμενο εδαφος!

Θενια γρηγορα περαστικα και καλη επιστροφη στην πατριδα.

Οι γατομαμαδες της συμπρωτευουσας, ανυπομονουν να σε γνωρισουν απο κοντα!

Λοιπον προσεξατε οτι αυτο το θεμα ξεπερασε τις 1500 σελιδες

Παει ξεχυλωσε και αυτο
venere_f32
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα,
Εγώ πάλι κάθε πρωί με την τσίμπλα στο μάτι, βγαίνω στην αυλή ενώ χασμουριέμαι ακόμα, παλεύω να ξεμπερδευτούν τα τερατάκια από τα πόδια μου, και τους βάζω φαγητό μετρώντας συγχρόνως παρουσίες και απουσίες..........όχι τίποτα άλλο για να ξέρω να ανησυχήσω ή είναι όλα εδώ?
moukelis
Επιφανές μέλος
Τα περι στειρωσης κτλ σου τα εξηγησαν σε αλλο νημα,οποτε μενει απλα να σε καλωσορισω και να σε υποδεχτουμε!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Επεξηγηση της ονομασιας Μουκων εδω.![]()
Δηλαδής ένας Μούκος + μία Μούκα-Μουκέλης μας κάνουν=ένα Μουκάκι-σείριο τρομακράτη ?Και θες να μας πείσεις ότι βλέποντας εσένα όλη μέρα να χοροπηδάς από δωμάτιο σε δωμάτιο φωνάζοντας ότι έρχεται ο Μούκος σου και όλα τα συναφή το παιδί με τέτοια βιώματα έγινε τρομοκράτης.Μου φαίνεται ότι είχε δίκιο η Ουρανία

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε χοροπηδω μανδαμ,ειμαι μια σοβαρη εκπαιδευτικος.Δηλαδής ένας Μούκος + μία Μούκα-Μουκέλης μας κάνουν=ένα Μουκάκι-σείριο τρομακράτη ?Και θες να μας πείσεις ότι βλέποντας εσένα όλη μέρα να χοροπηδάς από δωμάτιο σε δωμάτιο φωνάζοντας ότι έρχεται ο Μούκος σου και όλα τα συναφή το παιδί με τέτοια βιώματα έγινε τρομοκράτης.Μου φαίνεται ότι είχε δίκιο η Ουρανία
Εξαλλου δυο δωματια εχουμε ολα κι ολα!
Και ΝΑΙ το παιδι μου ειναι αγριο και αιμοβορικο (ενταξει τωρα τελευταια με τη στειρωση εχει λαπαδιασεις αλλα θα επανελθει)

ria23
Διάσημο μέλος
Δε χοροπηδω μανδαμ,ειμαι μια σοβαρη εκπαιδευτικος.Εξαλλου δυο δωματια εχουμε ολα κι ολα!
Και ΝΑΙ το παιδι μου ειναι αγριο και αιμοβορικο (ενταξει τωρα τελευταια με τη στειρωση εχει λαπαδιασεις αλλα θα επανελθει)![]()

θα επανελθει ο μικρος!!!!!!!εγω αν εβαζα σαν nick οπως με φωναζει ο ''αντρας ''μου θα γελαγαμε ως αυριο!!!!εμενα με λεει ψιψινιω, την ηρω ψιψι και εγω ψιψινακο!!!!!καταλαβαινει κανεις αμεσως την σοβαροτητα της οικογενειας!!!!!!!!

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αν κάνετε και πιτσιρίκι να το λέτε "Ψιτ ψιτ".θα επανελθει ο μικρος!!!!!!!εγω αν εβαζα σαν nick οπως με φωναζει ο ''αντρας ''μου θα γελαγαμε ως αυριο!!!!εμενα με λεει ψιψινιω, την ηρω ψιψι και εγω ψιψινακο!!!!!καταλαβαινει κανεις αμεσως την σοβαροτητα της οικογενειας!!!!!!!!
![]()

ria23
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι εμεις το εχουμε χρονια τωρα,αφου και η μαμα μου μερικες φορες μπερδευεται και ρωταει "ποτε θα ερθει ο Μουκος;"
ria23
Διάσημο μέλος
Α,υπαρχουν και χειροτερα...Οχι εμεις το εχουμε χρονια τωρα,αφου και η μαμα μου μερικες φορες μπερδευεται και ρωταει "ποτε θα ερθει ο Μουκος;"
![]()
βασικα τον φωναζω τζωρτζινιο απο το γιωργος και η μανα μου με την αδερφη μου πλεον ετσι τον φωναζουν!!!!!!!!!και ναι υπαρχουν και χειροτερα!!!!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι....τι να πω με όλα αυτά τα υποκοριστικά....Επειδή έχω και εγώ μια γεύση απο γελοία υποκοριστικά (τα οποία δεν θα αναφέρω σε καμιά περίπτωση εδώ) σας καταλαβαίνω απόλυτα. Το μόνο που θ'αναφέρω είναι το "Νούκα" όπου έτσι με φώναζε μια πολύ καλή φίλη γιατί είναι μικρότερη και πάντα της άρεσε να με φωνάζει η "μαμά" ή "νούκα μου". Μετακόμισε αυστρία και το "νούκα" δυστυχώς χάθηκε αλλά παρόλα αυτα....είναι ένα υποκοριστικό που μ'αρέσει

moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool