Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2006 στις 21:54 Η Αθανασία έγραψε: #241 05-10-06 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Elunitta: **Αλλά καθημερινά δεν μπορώ να κυκλοφορώ με πούλιες αυγερινούς και στρας. ** Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ! 'Εχω μόνο ένα ζευγάρι πέδιλα "στολισμένα" με πέτρες... Τα άλλα είναι απλά δερμάτινα, σε διάφορα χρώματα όμως. Έχω και μανία με το κόκκινο! Βρίσκω πάντως, βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 00:28 Η ladycat έγραψε: #242 06-10-06 00:28 εγω ειμαι κολλημενη με ενα κινητο στο χερι τα ποδια μου ειναι πρησμενα πλακωθηκα κ με εναν βλακα ολα καλα το σαββατο εχουμε κ γαμο μιας φιλης μας απο εδω να φτιαξω ενα θεματακι να της ευχηθουμε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 02:15 Η Subject to change: #243 06-10-06 02:15 Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:06 Η giota έγραψε: #244 06-10-06 08:06 καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:26 Η nena έγραψε: #245 06-10-06 08:26 Για Γιώτα Καλημέρα σου Όλα να πάνε καλά και ακόμα πιο καλά για τον μικρό. Στείλε κανά μηνυματάκι να μαθαίνουμε πως πάει. Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η rotonda έγραψε: #246 06-10-06 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η ladycat έγραψε: #247 06-10-06 08:52 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:07 Η sofiagal έγραψε: #248 06-10-06 09:07 Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:19 Η Subject to change: #249 06-10-06 09:19 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elunitta: **Αλλά καθημερινά δεν μπορώ να κυκλοφορώ με πούλιες αυγερινούς και στρας. ** Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ! 'Εχω μόνο ένα ζευγάρι πέδιλα "στολισμένα" με πέτρες... Τα άλλα είναι απλά δερμάτινα, σε διάφορα χρώματα όμως. Έχω και μανία με το κόκκινο! Βρίσκω πάντως, βρίσκω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 00:28 Η ladycat έγραψε: #242 06-10-06 00:28 εγω ειμαι κολλημενη με ενα κινητο στο χερι τα ποδια μου ειναι πρησμενα πλακωθηκα κ με εναν βλακα ολα καλα το σαββατο εχουμε κ γαμο μιας φιλης μας απο εδω να φτιαξω ενα θεματακι να της ευχηθουμε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 02:15 Η Subject to change: #243 06-10-06 02:15 Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:06 Η giota έγραψε: #244 06-10-06 08:06 καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:26 Η nena έγραψε: #245 06-10-06 08:26 Για Γιώτα Καλημέρα σου Όλα να πάνε καλά και ακόμα πιο καλά για τον μικρό. Στείλε κανά μηνυματάκι να μαθαίνουμε πως πάει. Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η rotonda έγραψε: #246 06-10-06 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η ladycat έγραψε: #247 06-10-06 08:52 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:07 Η sofiagal έγραψε: #248 06-10-06 09:07 Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:19 Η Subject to change: #249 06-10-06 09:19 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ειμαι κολλημενη με ενα κινητο στο χερι τα ποδια μου ειναι πρησμενα πλακωθηκα κ με εναν βλακα ολα καλα το σαββατο εχουμε κ γαμο μιας φιλης μας απο εδω να φτιαξω ενα θεματακι να της ευχηθουμε ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 02:15 Η Subject to change: #243 06-10-06 02:15 Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:06 Η giota έγραψε: #244 06-10-06 08:06 καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:26 Η nena έγραψε: #245 06-10-06 08:26 Για Γιώτα Καλημέρα σου Όλα να πάνε καλά και ακόμα πιο καλά για τον μικρό. Στείλε κανά μηνυματάκι να μαθαίνουμε πως πάει. Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η rotonda έγραψε: #246 06-10-06 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η ladycat έγραψε: #247 06-10-06 08:52 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:07 Η sofiagal έγραψε: #248 06-10-06 09:07 Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:19 Η Subject to change: #249 06-10-06 09:19 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:06 Η giota έγραψε: #244 06-10-06 08:06 καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:26 Η nena έγραψε: #245 06-10-06 08:26 Για Γιώτα Καλημέρα σου Όλα να πάνε καλά και ακόμα πιο καλά για τον μικρό. Στείλε κανά μηνυματάκι να μαθαίνουμε πως πάει. Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η rotonda έγραψε: #246 06-10-06 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η ladycat έγραψε: #247 06-10-06 08:52 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:07 Η sofiagal έγραψε: #248 06-10-06 09:07 Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:19 Η Subject to change: #249 06-10-06 09:19 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:26 Η nena έγραψε: #245 06-10-06 08:26 Για Γιώτα Καλημέρα σου Όλα να πάνε καλά και ακόμα πιο καλά για τον μικρό. Στείλε κανά μηνυματάκι να μαθαίνουμε πως πάει. Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η rotonda έγραψε: #246 06-10-06 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η ladycat έγραψε: #247 06-10-06 08:52 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:07 Η sofiagal έγραψε: #248 06-10-06 09:07 Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:19 Η Subject to change: #249 06-10-06 09:19 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για Γιώτα Καλημέρα σου Όλα να πάνε καλά και ακόμα πιο καλά για τον μικρό. Στείλε κανά μηνυματάκι να μαθαίνουμε πως πάει. Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η rotonda έγραψε: #246 06-10-06 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η ladycat έγραψε: #247 06-10-06 08:52 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:07 Η sofiagal έγραψε: #248 06-10-06 09:07 Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:19 Η Subject to change: #249 06-10-06 09:19 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 08:52 Η ladycat έγραψε: #247 06-10-06 08:52 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:07 Η sofiagal έγραψε: #248 06-10-06 09:07 Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:19 Η Subject to change: #249 06-10-06 09:19 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:07 Η sofiagal έγραψε: #248 06-10-06 09:07 Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:19 Η Subject to change: #249 06-10-06 09:19 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:19 Η Subject to change: #249 06-10-06 09:19 Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rotonda: Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη! Click για ανάπτυξη... Καλέ στειρωμένος είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:22 Η Elunitta έγραψε: #250 06-10-06 09:22 Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giota: καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα Click για ανάπτυξη... Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:27 Η sardela έγραψε: #251 06-10-06 09:27 Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση... Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες! ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:28 Η Ελένη1 έγραψε: #252 06-10-06 09:28 Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!! Παιδιά σχολείο ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #253 06-10-06 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Click για ανάπτυξη... Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος! (Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:24 Η Αθανασία έγραψε: #254 06-10-06 10:24 Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giota: **γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . ** Click για ανάπτυξη... Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι. Περιμένουμε νεότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:32 Η Κατερίνα έγραψε: #255 06-10-06 10:32 καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά. 7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά! (έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:34 Η Αθανασία έγραψε: #256 06-10-06 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: **αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)! Click για ανάπτυξη... Καλέ θα βρέξει!!! Κι εγώ ήθελα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:39 Η Κατερίνα έγραψε: #257 06-10-06 10:39 και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία Πολύ δραστήριο μέλος Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 10:54 Η Αθανασία έγραψε: #258 06-10-06 10:54 Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για βόλτα ναι! Για μπάνιο ήθελα εγώ! Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 11:32 Η Amelie έγραψε: #259 06-10-06 11:32 Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και από μένα.. Δουλεια εγώ.... Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω... ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda Δραστήριο μέλος Η rotonda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 424 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2006 στις 12:20 Η rotonda έγραψε: #260 06-10-06 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Καλέ στειρωμένος είναι! Click για ανάπτυξη... Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.