Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
**Αλλά καθημερινά δεν μπορώ να κυκλοφορώ με πούλιες αυγερινούς και στρας. **

Κι εγώ, κι εγώ! 'Εχω μόνο ένα ζευγάρι πέδιλα "στολισμένα" με πέτρες...
Τα άλλα είναι απλά δερμάτινα, σε διάφορα χρώματα όμως. Έχω και μανία με το κόκκινο!
Βρίσκω πάντως, βρίσκω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ειμαι κολλημενη με ενα κινητο στο χερι τα ποδια μου ειναι πρησμενα πλακωθηκα κ με εναν βλακα ολα καλα το σαββατο εχουμε κ γαμο μιας φιλης μας απο εδω να φτιαξω ενα θεματακι να της ευχηθουμε ολοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; :hmm::|

καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα

Για Γιώτα

Καλημέρα σου
Όλα να πάνε καλά και ακόμα πιο καλά για τον μικρό. Στείλε κανά μηνυματάκι να μαθαίνουμε πως πάει.:inlove:
Φωτούλα

Σήμερα είδα στον ύπνο μου οτι λέει είχα πολλά γατάκια που συνεχώς πλήθαιναν και δεν είχα που να τα πρωτοδώσω! Τι να σημαίνει άραγε αυτό; :hmm::|

Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη!:lol: :lol: :lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλημέρα...επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη Παρασκευή...ουφ.

Σημαίνει ότι η στείρωση είναι άκρως απαραίτητη!:lol: :lol: :lol:
Καλέ στειρωμένος είναι!

καλημερα Παιδια απεργουν, γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . Εγω ημουν και καλυτερα αγωνιω πολυ. τωρα ηρθε διπλα μου και μου τραγουδαει ολο χαδακια ειναι και φιλακια Αχ μακαρι να πανε ολα καλα

Θα πάνε όλα καλά μην ανυσηχείς!Να μας πεις μετά τι έγινε οκ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Γιωτα κ εγω την ετοιμαζω για στειρωση...
Περιμενω να ερθει η μητερα μου απο τον γιατρο για να την παμε με το αυτοκινητο.....Ανησυχω παρα πολυ και δεν ξερω αν θα προλαβω να παω να την δω το απογευμα γιατι αυριο παντρευεται η θεια μου και εχουμε προετοιμασιες!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους!!!

Καλημέρα!!!!
Παιδιά σχολείο:up: ...μαμά γκρινιάζει να πάω σπίτι της να τη βοηθήσω :whistle: .....πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα του άντρα μου που φεύγει αύριο για 2 εβδομάδες... εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε....:confused:

Το εχω δει κι εγω 2-3 φορες το ονειρο αυτο. Οτι πλημυριζει το σπιτι μου με γατες!!!! Αγχος!:confused:
(Για σενα Michelle δεν ξερω.... μηπως το ειδες απο αυτα που διαβαζεις εδω?)

**γατος σε νηστεια δεν αφηνει κανενα να κυκλοφορηση ψαχνει φαγητο σε 2 ωρες θα τον παω για στειρωση . **

Γιώτα, καλή επιτυχία στην επέμβαση! :)
Είναι πάντα πιο εύκολο με τα αρσενικά, μη στενοχωριέσαι.
Περιμένουμε νεότερα.

καλημέρα κι από μένα! Γιώτα don't worry όλα θα πάνε καλά.
7 ωρίτσες μας χωρίζουν από το Σ/Κ!!!!! Τι καλά!
(έχω γάμο σήμερα, καθάρισμα σπιτιού και σίδερο αύριο, αλλά την Κυριακή..... βολτίτσα στη θάλασσα)!

και τι έγινε? για βόλτα θα πάμε, όχι για μπάνιο (τα μπάνια τα σταματάμε μόλις μπει ο Σεπτέμβρης, είμαστε κρυουλιάρηδες!).οπότε και να βρέχει...θα πάρουμε τις εφημεριδούλες μας, θα βρούμε μια ωραία καφετεριούλα και θα αράξουμε να ευχαριστηθούμε Κυριακάτικο πρωινό!

Για βόλτα ναι!
Για μπάνιο ήθελα εγώ! :(
Όλη τη βδομάδα ζέστη και το ΣΚ πάπαλα... Ελπίζω το επόμενο!

Καλημέρα και από μένα..
Δουλεια εγώ....
Προσπαθώ να βάλω μια τάξη και το Σ/Κ επίσης πρέπει να κάνω και κανένα φαί και να σιδερώσω...
ο δικός μου καλός έρχεται σήμερις..

Καλέ στειρωμένος είναι!

Γενικά μιλούσα... επειδή υπάρχει και ξεχωριστό θέμα σχετικά με το αν είναι "σωστό" ή όχι να γίνεται στείρωση...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back